Флудилка 2018

Автор Андрій, 01 Січня 2018, 19:49:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

У меня паяльник Старт 2,2кВт, брал мошнее так как вел отопление 32мм трубой, он легко ее прогревал, + в комплекте он шел сразу с труборезом и рулеткой ) + металический кейс.
Короче я доволен, вся дача им паяная, по сантехнике, как вспомню как вел первые трубы МП то аж вздрогну  :facepalm:.

Toris

1. Як Політичний флуд переніс до полутфлудильні:
Початок: https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=14570.msg516194#msg516194
Хвостик: https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=14570.msg516320#msg516320
2. Алексчук договорився до 100% попереджень, тепер не зможе дописувати 16 діб, поки рівень знизиться до 84%.

Vitaliy.

Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Жулик

Ибо нужно срако-жопо союз создавать!  ;)

Toris

Цитата: Жулик від 30 Серпня 2018, 11:43:11Ибо нужно срако-жопо союз создавать!  ;)
Я колись розмірковував над цим. Прийшов до висновку, що єдиний вихід - це створення власної "економіки" самими трудящими на рівні двору, вулиці і т.д. - без залучення сторонніх незнайомих людей. По типу, як кавказці-іммігранти роблять.

Більше того, навіть дозволити любителям комунізму так само створити свою власну "економіку", щоби туди йшли усі противники капіталізму, небажаючі думати та звичайні любителі шари. Без прив'язки до конкретних територій, по всій країні, як зараз існують партії.

Головна умова - щоби жодна з "економік" не прагнула панувати над іншими "економіками" і кожна "економіка" живе за рахунок лише власної економічної діяльності, в т.ч. і пенсії учасникам також будуть виплочуватись з тієї "економіки", на яку працював пенсіонер. В такому випадку учасники окремих "економік" втрачають моральне право гавкати на державу, оскільки відповідальність за усі негаразди нестимуть вони ж самі.

P.S. Ось так ми тихо-мирно знову перейшли до політики. Якщо активна більшість виявить бажання - перенесемо цей шмат до політички. Або не перенесемо - якщо активна більшість дуже наполягатиме.

Vitaliy.

Когда я в простой флудилке что то писал, то достаточно одному человеку покрутить носом, так ты сразу переносил разговор в политичку. Или просто так "на всяк випадок".

Разговор о деньгах, бюджетах, действиях властей уже есть разговор на политическую тему. И тем более, это не соответствует "автоновостям".
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Цитата: Vitaliy. від 30 Серпня 2018, 12:23:25Разговор о деньгах, бюджетах, действиях властей уже есть разговор на политическую тему. И тем более, это не соответствует "автоновостям".
В такому випадку слід заборонити обговорення цін на пальне? :wacko: Воно ж нерозривно пов'язане з політикою, економікою, корупцією і т.д.

Та й
Цитата: Vitaliy. від 30 Серпня 2018, 09:19:44Европа, ёпт.
також тягне на політику, якщо жорстко слідувати такій логіці.

І взагалі, перенести в політичку завжди встигнемо. Цікаво, як воно піде без переносу?

Сволочь

Как Алексчуку накидать по притянутым за уши мотивам, так " я за закон", а как себе, так юльшь, как дама легкого поведения на панели.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Toris

Цитата: Сволочь від 30 Серпня 2018, 13:01:04Как Алексчуку накидать по притянутым за уши мотивам
Нещодавно в Болгарії цікавий випадок трапився. Діло було так. Захотіли друзі попляжувати десь без людей, щоби лише море, пляж і свої сім'ї. Запитують в іншого - а він любитель підводного полювання - чи не бачив десь поблизу підходящого місця під наші бажання. А товариш в курсі справи, вже облазив усі закутки, тож дав їм координати. Друзі ідуть туди - а там поруч - нудистський пляж. Телефонують товаришу, "шо за фігня"? А він навіть не бачив, що там поруч робиться: весь був зконцентрований на своїх цілях. :)

Ось так і ви, звиклі до бруду, не бачите, не відчуваєте очевидного.

Цитата: Vitaliy. від 30 Серпня 2018, 12:23:25Когда я в простой флудилке что то писал, то достаточно одному человеку покрутить носом, так ты сразу переносил разговор в политичку. Или просто так "на всяк випадок".
Зараз ти порутив носом - я переніс сюди. Хочеш, перенесу до політички, спеціально для тебе? :)

Жулик

Привелегии крутоносам?)

Toris

Цитата: Жулик від 30 Серпня 2018, 13:27:54Привелегии крутоносам?)
Нє. Сьогодні так правильно. Треба ж щось змінювати в цьому житті, еге ж? ;)

Володимир

Цитата: Sergik32 від 23 Серпня 2018, 14:52:09
Роби ППР, але купи чи зични в когось того паяльника, воно хоч не ржавіє і не сипеться.
А як нарахунок кранів ППР, вони ремонтуютьс, чи краше поставити звичайні щоби була можливість замінити.
Цитата: Sergik32 від 23 Серпня 2018, 14:52:09
А перхваратара ти вже купив, як там, шо там?
Купив ТехАС 1200 Вт (ТА-01-352), пробував пікою колоти камінь, то лущить без проблем, в стіні отвори дюрить без напряга і дуже швидко, навіть там де ударна дрелька нічого не могла зробити. Досить легкий, без шнура 3 кг, можна робити отвори однією рукою. Поки що задоволений. Як довго прослужить, час покаже.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Я ставил краны ППР.
Они не ремонтируются! Но у меня они и не текут)
Текли только в отоплении ибо там очень адский теплоноситель (незамерзайка).
Ну то тех пару кранов я отрезал и впаял новые, ну как бы и все.
А вообще ппр краны реально дешевле, потому их и ставил.
Да и ченить обычный шариковый кран как?

Володимир

Цитата: Жулик від 31 Серпня 2018, 11:53:43
Я ставил краны ППР.
Они не ремонтируются! Но у меня они и не текут)
Текли только в отоплении ибо там очень адский теплоноситель (незамерзайка).
Ну то тех пару кранов я отрезал и впаял новые, ну как бы и все.
А вообще ппр краны реально дешевле, потому их и ставил.
Да и ченить обычный шариковый кран как?
Тільки заміною, або якщо шар не пошкодженний, кран розкручується, потім чуть притерається одна половинка на наждачці і скручується назад, тоді шар щільніше притискається до прокладок і він більше не пропускає. Але тут можлива заміна, чи ремонт, а ППР тільки різати труби.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vitaliy.

Не стало Кобзона. Печально, но жизнь есть жизнь, она не вечна.
 рус иван пнх