Регулятор холостого хода (РХХ)

Автор CharllyUA, 09 Жовтня 2008, 10:13:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Ura_Vano

С большим шагом РХХ разобрался, был подсос воздуха на самом РХХ. Теперь около 40 - 45. Но по моему, где-то ещё идёт подсос, не могу пока найти.

Алек

Добрий вечір.Хочу запитатив кого Славута інжектор чи всіх так коли скидаєш педаль газу на швидкості наприклад на першій чи другій передачі то єривки або подергування машини в чому причина може бути

Buzyan

Цитата: Алек від 30 Серпня 2018, 19:09:50
Добрий вечір.Хочу запитатив кого Славута інжектор чи всіх так коли скидаєш педаль газу на швидкості наприклад на першій чи другій передачі то єривки або подергування машини в чому причина може бути
Шо мешает выжать педаль сцепления шоб сцепу не разбивать?
0503881138 0633061992

Володимир

Цитата: Алек від 30 Серпня 2018, 19:09:50
Я думаю що це проблема стандартної заводської прошивки, з заводу було так само, доки не перепрошив. Треба зменшувати положення дроселя включення ПХХ, зменшувати положення РХХ від температури, правити графік виходу з привідкривача, також зменшувати скважність роботи адсорбера. Тоді все працює плавно і без ривків.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

Володя, а ти можеш перепрошити?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 01 Вересня 2018, 00:11:30Володя, а ти можеш перепрошити?
Я з чистими Мікас 10,3 справи не мав, тому гарантії що все вийде і я його не поломлю дати не можу. Також щоби зробити прошивку під конкретний двигун, треба спочатку зняти лог з роботи двигуна, від запуску холодного аж до включення вентилятора.

Sergik32

Володимир

Цитата: Sergik32 від 03 Вересня 2018, 13:02:07то цо тра до тебе їхати
Підключи комп, зніми лог, надішли мені. Я тобі зроблю прошивку, вдома собі перешиєш.

Sergik32

ну ти конєшно мене і поставив на коліна, прям вашпє, "зніми лог і перепроший", да я краще ворота зварю і болгаркою зачищу. це ж тра ще мати відповідну програмку і перед тим покурити форум як і що робити.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 03 Вересня 2018, 15:12:36
ну ти конєшно мене і поставив на коліна, прям вашпє, "зніми лог і перепроший", да я краще ворота зварю і болгаркою зачищу. це ж тра ще мати відповідну програмку і перед тим покурити форум як і що робити.
Підійде будь яка, що вміє записати лог в файл щоби його можна було потім проаналізувати. Саме краще моя МікасОнлайн, але вона тільки під 32-х бітні форточки працює.

Vadim_K

Цитата: Володимир від 03 Вересня 2018, 16:11:50
Підійде будь яка, що вміє записати лог в файл щоби його можна було потім проаналізувати. Саме краще моя МікасОнлайн, але вона тільки під 32-х бітні форточки працює.
А як вона тоді в мене на 64-бітній 7 працює?
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

Володимир

Цитата: Vadim_K від 10 Вересня 2018, 10:41:07
Цитата: Володимир від 03 Вересня 2018, 16:11:50
А як вона тоді в мене на 64-бітній 7 працює?
Не знаю, тут багато жалілись що на 64 бітах не можуть під"єднатись до мікаса.

SWarlock

А если запускать в совместимости с более древними форточками, по правой кнопке мышки? По хорошему, должно работать.
Или попробовать запустить от имени админа, если пользователь не имеет админовских прав.  :drinks:
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Toris

Думаю, що справа не в бітності, а в обладнанні та драйверах. Тому в когось працює, а в когось не працює.