Флудилка 2018

Автор Андрій, 01 Січня 2018, 19:49:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

Цитата: Сергей від 08 Жовтня 2018, 11:47:36Или какой-то вменяемый ТВ-бокс, но это будет значительно дороже. А смарт ТВ это выброшенные деньги: нет там нормального проигрывателя...
Я саме це й мав на увазі, придивляюсь до Xiaomi. Не розбираюсь у цьому всьому, бо не відслідковую.

Тільки не розумію поки що, якою має бути роздільна здатність матриці панелі. Зараз ніби мінімальна resolution 1366х768, а що буде завтра? Одразу брати FullHD (1920x1080)?

Володимир

Цитата: Toris від 08 Жовтня 2018, 14:54:00
Цитата: Сергей від 08 Жовтня 2018, 11:47:36Или какой-то вменяемый ТВ-бокс, но это будет значительно дороже. А смарт ТВ это выброшенные деньги: нет там нормального проигрывателя...
Я саме це й мав на увазі, придивляюсь до Xiaomi. Не розбираюсь у цьому всьому, бо не відслідковую.

Тільки не розумію поки що, якою має бути роздільна здатність матриці панелі. Зараз ніби мінімальна resolution 1366х768, а що буде завтра? Одразу брати FullHD (1920x1080)?
Т2 зараз йде в форматі SD, HD іде тільки 112-канал.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Сергей

Я бы немного вник сюда...
https://4pda.ru/forum/index.php?showforum=640

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Vitaliy.

Цитувати виділенеНарод потешил. 
Та ладно.
Цитувати виділенеА смарт ТВ это выброшенные деньги:
Не мешай человеку тратить деньги. Это сейчас модно.  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Цитата: Володимир від 08 Жовтня 2018, 15:10:50Т2 зараз йде в форматі SD, HD іде тільки 112-канал.
T2 SD = 720 × 576! Це PAL... Опа... :facepalm:
Цитата: Сергей від 08 Жовтня 2018, 16:13:17Я бы немного вник сюда...
https://4pda.ru/forum/index.php?showforum=640
Дуже дякую! Не думав, що там таке теж розглядають.

Володимир

Цитата: Toris від 09 Жовтня 2018, 11:34:42
Цитата: Володимир від 08 Жовтня 2018, 15:10:50Т2 зараз йде в форматі SD, HD іде тільки 112-канал.
T2 SD = 720 × 576! Це PAL... Опа... :facepalm:
Ну в мене 32 дюйма телевізор, дивлюсь з відстанні мінімум 2 метри, то різниці в картинці між каналами в SD і HD нема.

Toris

Цитата: Володимир від 09 Жовтня 2018, 12:35:47Ну в мене 32 дюйма телевізор, дивлюсь з відстанні мінімум 2 метри, то різниці в картинці між каналами в SD і HD нема.
Хочеться років на 10 вперед передбачити, щоби потім не міняти залізо. Зараз в батьків стоїть звичайний ЕПТ-телевізор, він будь-який аналог хаває. Сьогодні, наприклад, візьму панель б/в, хай на 1366х768 пікселів, а за кілька років канали підтягнуться на 1920х1080 - і тоді що? Панель переконвертить собі цифровий сигнал чи погасне, як ото монітори при перевищені резолюції? Щось мені здається, що не переконвертить і погасне.

Стоп! А якщо я кормитиму панель аналогом, то теоретично вона захаває будь-що? :wacko:
Чи АЦП зависне від аналового FullHD? Там же по вертикалі вже не 576, а 1080 стрічок, що дає вдвічі більшу частоту вертикалі лише по одному кадру. Плюс кадровий буфер має бути в 5 разів більшим і частота його опитування, відповідно, також у 5 разів вищою.

Vadim_K

Цитата: Володимир від 08 Жовтня 2018, 15:10:50

Т2 зараз йде в форматі SD, HD іде тільки 112-канал.
А на око таки видно , на моєму 40-ка дюймовому, що 112 в кращій якості з поміж інших.
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

Володимир

Цитата: Toris від 09 Жовтня 2018, 12:50:20
Цитата: Володимир від 09 Жовтня 2018, 12:35:47Ну в мене 32 дюйма телевізор, дивлюсь з відстанні мінімум 2 метри, то різниці в картинці між каналами в SD і HD нема.
Хочеться років на 10 вперед передбачити, щоби потім не міняти залізо. Зараз в батьків стоїть звичайний ЕПТ-телевізор, він будь-який аналог хаває. Сьогодні, наприклад, візьму панель б/в, хай на 1366х768 пікселів, а за кілька років канали підтягнуться на 1920х1080 - і тоді що? Панель переконвертить собі цифровий сигнал чи погасне, як ото монітори при перевищені резолюції? Щось мені здається, що не переконвертить і погасне.

Стоп! А якщо я кормитиму панель аналогом, то теоретично вона захаває будь-що? :wacko:
Чи АЦП зависне від аналового FullHD? Там же по вертикалі вже не 576, а 1080 стрічок, що дає вдвічі більшу частоту вертикалі лише по одному кадру. Плюс кадровий буфер має бути в 5 разів більшим і частота його опитування, відповідно, також у 5 разів вищою.
Не погасне, відбудеться масштабування і все.

Сергей

Toris, в который раз пишу, что дюймов много не бывает... А посему: надо брать ТВ на все деньги, ну конечно, что бы и по месту влез. У мну 42" и то как будто, иногда, "малувато будет"  :hysterics:

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Жулик

Цитата: Сергей від 09 Жовтня 2018, 15:44:34
Toris, в который раз пишу, что дюймов много не бывает... А посему: надо брать ТВ на все деньги, ну конечно, что бы и по месту влез. У мну 42" и то как будто, иногда, "малувато будет"  :hysterics:
Продай хату! Купи квартиру на 13м² а на здачу возьми ипотеку и  купи телик шоб от края стены до края, тока вымеряй чётко бо если будет меньше то еще рехнешся!

YUKON

Цитата: Сергей від 08 Жовтня 2018, 11:47:36
Цитата: Toris від 08 Жовтня 2018, 09:28:10Купив батькам приставку ще навесні. Навчив батька працювати двома пультами. Батько навчив маму. Тепер вони орудують двома пультами. :-D
Задумуюсь про смарт-ТВ, щоби батько міг ютубити свої інтереси.

Не знаю, яку роздільну здатність екрана вибрати?

Купи лучше типа отэто- по Wi-Fi будет и ютюб и IPTV, и на любой телик.

Или какой-то вменяемый ТВ-бокс, но это будет значительно дороже. А смарт ТВ это выброшенные деньги: нет там нормального проигрывателя...
Кому є кому немає, в мене більшість товаришів покупували ТВ бокси, ВіФі і ч-з тирнет дивляться  біля 300-400 каналів. На ютубі туча відео по настройці ТВ боксів.
Сам заглядаюсь на ТВ бокс від Сяомі. Мать під новий рік потрачусь на новий роутер від Сяомі з 2,4/5Ггц і Сяомівській ТВ бокс.
Ну це як за найближчих 3-4 дні Прилуки будуть в наявні як місто.

Жулик

А это у тебя там  еб....т рядом ((((?

Toris

Тему про DVB-T2 переніс сюди, бо там якось не зовсім доречно.

Цитата: YUKON від 09 Жовтня 2018, 17:29:40Ну це як за найближчих 3-4 дні Прилуки будуть в наявні як місто.
Яка обстановка в Прилуках зараз?

YUKON

Зайдіть в Тєлєгу в славутаклаб я там підбірку зробив!
Ввечері виіжджав на трасу, Суми-Киів...зніиав відео, теж виклав.
2-иа словами...це с-ка п-ц.
Все це меньш ніж за 20 км від Прилук, як по прямій...годин з 4 до 5 катався по кімнаті на кроваті верхі...дуже схоже (спамятав дитинство) як оті супер Тушкі гасили звуковий барьєр перед посадкою...в деякіх будинках (тоді) вилітало скло, але зараз такого немає, але дес з 3,30 і до 5 звуковий тиск був схожий!
Короч...пушний звірьок тим складам буде...над иістом вдень було сизо...від диму...корочь фі(о)рмєнноє б-во!