Цікаве відео

Автор Володимир, 22 Червня 2011, 17:49:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрій

Цитата: Toris від 12 Квітня 2019, 21:18:34
А що за жовтий балон, яким він пшикнув у шину? Що то таке і що він ним зробив?

Ненаю. Я не спец. :dunno:

Найдешевший Toyota Land Cruiser коштує як Славута.

https://autobattle.club/news/2019/04/14/2049/naydeshevshiy-toyota-land-cruiser-koshtuye-yak-slavuta-foto

Там і відео є.

Vitaliy.

Цитата: Toris від 14 Квітня 2019, 14:00:00
Віталій, а що тебе зацікавило у відео?
Да попалось в рекомендованных. Не алкаши ни подростки не понравились. Но алкаши больше, ибо к алкашам у меня неприязнь. Не путать с иногда выпивающими.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Vitaliy.

Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Vitaliy.

Сиамские близнецы, что ли?  :-D
 рус иван пнх

Toris

Цитата: Vitaliy. від 19 Квітня 2019, 00:08:41Сиамские близнецы, что ли?  :-D
База для повітряного старту космічних ракет. Замість стартових ступенів ракет, які найважчі та найшкідливіші.

По центру на крило чіпляють космічного шатла, летять з ним на висоту понад 10 км і вже там шатл стартує з крила прямо до космосу. Після польоту шатл приземляється на будь-який підходящий аеродром, як звичайний літак. Так здешевлюється вартість польоту.

Будуть космічних туристів катати. :)

Vitaliy.

рус иван пнх

Vitaliy.

рус иван пнх

Toris

Vitaliy.

рус иван пнх

Vitaliy.

рус иван пнх

Володимир

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

Цитата: Володимир від 06 Травня 2019, 08:08:06
Spoiler
[close]
Ой, щось воно не те... Здається, Денис плутає 4-тактний двигун з 2-тактним.

Vitaliy.

Цитата: Toris від 06 Травня 2019, 10:35:45
Здається, Денис плутає 4-тактний двигун з 2-тактним.
На нашей машине применяется настроенный выпуск (почитайте книжку), и резонанс выхлопных газов тоже помогает в очистке или высасывании отработавших газов. Пусть в меньшей мере, чем у 2т, но помогает.
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: Toris від 06 Травня 2019, 10:35:45Здається, Денис плутає 4-тактний двигун з 2-тактним.
Нічого він не путає, в 2-тактному має бути правильно настроєний випуск щоби робоча суміш не вилітала в вихлопну трубу, а в 4-тактному щоби в процесі продувки всі вихлопні гази не тільки вийшли з циліндра, а щей зробилось якесь розрідження в циліндрі перед впуском.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion