Вопросы к администрации.

Автор LonelyWolf, 19 Лютого 2014, 00:44:38

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

Цитата: Сволочь від 27 Травня 2019, 21:30:48Мало того, что исчезают выставленные картинки, так уже и подпись исчезла.
Можливо, минув термін збереження фото в хостера малюнків?

Можна посилання на повідомлення, в якому малюнок пропав?

Сволочь

"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Toris

Цитата: Сволочь від 28 Травня 2019, 01:10:12https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=14570.msg526804#msg526804
А подпись где делась?
1. За Вашим посиланням повідомлення не містить коду малюнка і повідомлення не має ознак редагування.
2. До підписів я не маю доступу. Звертайтесь до Адміністратора.

Skiper

Что бы избавится от спамеров и прочих не вменяемых, которые плодятся как мухи из навоза, предлагаю ограничить создание новой темы для новоиспечённых юзеров как минимум 10 сообщениями.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Алексчук

Цитата: Skiper від 13 Червня 2019, 08:26:42
Что бы избавится от спамеров и прочих не вменяемых, которые плодятся как мухи из навоза, предлагаю ограничить создание новой темы для новоиспечённых юзеров как минимум 10 сообщениями.
И минимум две недели с момента регистрации на форуме.

Skiper

Нельзя быть одновременно умным и красивым.
Slavuta 1.2SI by Skiper

Володимир

Цитата: Skiper від 13 Червня 2019, 08:26:42
Так можна і не дочекатись реєстрації нових юзерів, бо машина для прикладу в тебе поломалась сьогодні, а пораду як її ремонтувати можна отримати тільки через два тижні, тому простіше пошукати інший форум.

Як на мене, то треба працювати над тим щоби даний форум був дружнім, щоби сюди тягнулись люди, бо новоспечений користувач як подивиться як тут користувачі обсирають один одного, то напевне робить висновки що нерви важливіші. Це моя порада власнику, якщо він і далі думає заробляти на рекламі на цьому форумі.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vitaliy.

Цитувати виділенеТак можна і не дочекатись реєстрації нових юзерів, бо машина для прикладу в тебе поломалась сьогодні, а пораду як її ремонтувати можна отримати тільки через два тижні, тому простіше пошукати інший форум.
Он вполне может задать свой вопрос в соответствующей теме, или в вопросе ответах.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Skiper

Цитата: Vitaliy. від 13 Червня 2019, 10:23:06
Он вполне может задать свой вопрос в соответствующей теме, или в вопросе ответах.
Так и должно быть.
Кроме специализированных профильных тем - есть общая тема Вопрос-Ответ.
Плодить клоны существующих тем - ИМХО ни к чему.
В подавляющем большинстве случаев этой дыркой к доступу успешно пользуются спамеры с рекламой, зарабатывая деньги, чем реальные юзеры с конкретной проблемой в Тавро/Славуте.
Slavuta 1.2SI by Skiper

Toris

На одному з авіафорумів бачив таку штуку: нові користувачі можуть створювати тему, задавати питання чи просити повного доступу лише у спеціальному розділі форуму. Тобто спамери могли флудерастити лише там, що дуже зручно для зачистки модерами.

А повідомлення нормальних користувачів потім переносяться до відповідних тем, якщо є потреба.

Ось цей форум: http://www.nebo-forum.kiev.ua/index.php
"Общий раздел: Публичка".

До речі, нові юзери все одно не мають часу лопатити форум і тулять нові повідомлення чи не навмання, тому обмеження новачків лише стартовим спецрозділом полегшить роботу модерам.

Володимир

Цитата: Salek від 13 Червня 2019, 10:07:38
Цитата: Володимир від 13 Червня 2019, 10:01:19
Це моя порада власнику, якщо він і далі думає заробляти на рекламі на цьому форумі.
Ты же не захотел модером быть! ;)
В мене нема ні часу ні бажання читати ваші розборки. Бувають дні що взагалі на форум не попадаю.

Алексчук

Так можна і не дочекатись реєстрації нових юзерів, бо машина для прикладу в тебе поломалась сьогодні, а пораду як її ремонтувати можна отримати тільки через два тижні, тому простіше пошукати інший форум.

Як на мене, то треба працювати над тим щоби даний форум був дружнім, щоби сюди тягнулись люди, бо новоспечений користувач як подивиться як тут користувачі обсирають один одного, то напевне робить висновки що нерви важливіші. Це моя порада власнику, якщо він і далі думає заробляти на рекламі на цьому форумі.
Во-первых, разговор идет не о написании сообщений в темах, а о создании новых тем.
А во-вторый, срач то идет, в основном, в специально созданном уютненьком уголочке, куда при желании может войти и новый пользователь, если у него не это есть время и желание ;)

Володимир

Цитата: Алексчук від 13 Червня 2019, 11:57:14

Во-первых, разговор идет не о написании сообщений в темах, а о создании новых тем.
Ну тоді інша справа.
Цитата: Алексчук від 13 Червня 2019, 11:57:14А во-вторый, срач то идет, в основном, в специально созданном уютненьком уголочке, куда при желании может войти и новый пользователь, если у него не это есть время и желание ;)
Ну так ви там починаєте срач, а потім ідете в відкриту тему починаєте жалітись адміну і розводите новий срач.

Алексчук

Цитата: Володимир від 13 Червня 2019, 12:42:37
Ну так ви там починаєте срач, а потім ідете в відкриту тему починаєте жалітись адміну і розводите новий срач.

Там теперь есть своя "книга жалоб", так что уже далеко не так.

Володимир

Цитата: Алексчук від 13 Червня 2019, 15:27:06
Цитата: Володимир від 13 Червня 2019, 12:42:37

Там теперь есть своя "книга жалоб", так что уже далеко не так.
Та вам хоч на фон сторінки з біблії на фон постав, всерівно будете гадити.