ЗАКИПЕЛА

Автор Саня78, 08 Липня 2019, 14:16:03

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саня78

Добрый день, подскажит, я начинающий водитель) Вчера первый раз закипела Славута 1103, вылетел антифриз. Проверили термостат, патрубки, слили антифриз, вроде бы все норм, вентилятор включается.  Волнует вопрос что в первую очередь нужно делать. достаточно ли этого чтоб безопасно ездить, может на чтото обратить внимание? :help:

Vadim_K

Так а чего закипела то?
Если все работает, то кипеть не должна.
Ну а при езде следите за КИП.
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

Саня78

Хрен его знает че закипела, не понимаю, поэтому и советуюсь

Олександр 1968

На даний час штатні екстрасенси у відпустці.Тільки вони можуть знати те що знає хрен.Тим більше якщо все справне і кипить то допоможе тільки екзорцист.По перше бажано повністю заповнити профіль,можливо є земляки які допоможуть,по друге не треба клонувати теми-навряд це пришвидшить вирішення проблеми.Основне це звернути увагу на термостат(можливе приклинювання),чи не забитий радіатор,тощо

Саня78

А вы тут местный клоун вне штата? Незнаеш что ответить, не лезь, есть реальная поблема и хотелось бы услышать адекватных людей с опытом иполучить ответ, или форум создан для чегото другого???????

Toris

Цитата: Саня78 від 08 Липня 2019, 16:06:41А вы тут местный клоун вне штата? Незнаеш что ответить, не лезь, есть реальная поблема и хотелось бы услышать адекватных людей с опытом иполучить ответ, или форум создан для чегото другого???????
Олександр 1968 якраз і є один з адекватних людей з досвідом. А Ви його "клоуном" обізвали. :facepalm:

Коли я закипів позаминулої зими, то в мене примерз термостат при -19°C на поганій охолоджувальній рідині. Після тієї події я вже знаю, що має бути:
1) правильний антифриз,
2) повна відсутність повітряних пробок в системі (все прокачано разом з пічкою),
3) справний термостат,
4) справний вентилятор з  датчиком,
5) справна пробка бачка, міцно закручена в бачок,
6) цілий бачок, щоби тиск тримав.

Читаючи Ваше перше повідомлення, складається враження, що спеціаліст зробив з Вашою "ласточкою" усе, що потрібно і проблем бути не повинно.
Під час закипання гази можуть виперти прокладку десь у двигуні, внаслідок чого антифриз попадає в моторне мастило.

А як і від чого авто закипіло? Просто так, чи йшли під навантаженням на великій швидкості?

P.S. Поки писав повідомлення, Salek уже задав перші питання? :)

Vitaliy.

Цитата: Саня78 від 08 Липня 2019, 16:06:41
А вы тут местный клоун вне штата?
Ооо, с таким гонором мало у кого будет желания помогать.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: Саня78 від 08 Липня 2019, 14:16:03
Добрый день, подскажит, я начинающий водитель) Вчера первый раз закипела Славута 1103, вылетел антифриз. Проверили термостат, патрубки, слили антифриз, вроде бы все норм, вентилятор включается.  Волнует вопрос что в первую очередь нужно делать. достаточно ли этого чтоб безопасно ездить, может на чтото обратить внимание? :help:
Раз все норм, то зверни увагу чи не забився радіатор, тобто чи коли працює вентилятор через нього проходить повітря. Ну і варто звернути увагу на пробку бачка, чи герметична система, бо якщо в системі нема тиску, то рідина кипить при нижчих температурах.

Коли кипіла то вентилятор працював?

Машина карбова чи інжекторна, бо там по різному вмикається вентилятор.
Цитата: Саня78 від 08 Липня 2019, 16:06:41
А вы тут местный клоун вне штата? Незнаеш что ответить, не лезь, есть реальная поблема и хотелось бы услышать адекватных людей с опытом иполучить ответ, или форум создан для чегото другого???????
Раджу спробувати свої сили на таврофорумі, після першого ж твого поста я думаю послали б в пошук, а після цього вже б забанили.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ZaVa

Дам пораду - звертайся на СТО.
Там тебе навчать спілкуватися з ЛЮДЬМИ за "помірні" грошові внески.
😀
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3