Ангельские глазки без биксеноновых линз

Автор gold8swag, 16 Листопада 2019, 12:25:38

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gold8swag

По многочисленным + и - я выбрал Led-овские лампы, но хотелось чтобы фары преобразились, по этому подумываю купить светодиодные кольца, по этому их можно ли установить вообще, тобиж как-то приклеить на светоотражатель (понятное дело со сниманием стекла) или же есть какие-то варианты без снимания стекла?

Колхоз, но дешевле чем линзы получаться.

Серёга

В фаре есть такая перемычка, может попробовать к ней кольца приклеить и посмотреть как оно будет
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

gold8swag

Цитата: Серёга від 16 Листопада 2019, 12:58:23

В фаре есть такая перемычка, может попробовать к ней кольца приклеить и посмотреть как оно будет
Вот я про неё и говорил, попробую, надеюсь что свет не будет перекрывать

Toris

1. Під рифленим склом ті "глазки" будуть розмиті. Немає сенсу.
2. "Глазки" перекривати БУДУТЬ. На штатному світлі включіть ближній і подивіться, що пучок світла йде через верхню половину скла фари. Там і так того світла мало, а Ви його "глазками"... :wallbash: Верхню половину скла НЕ ЗАТІНЮВАТИ! І нижню теж.

Краще поставити світлодіодні габарити в штатні патрони або наліпити COB-смужки, якщо дуже кортить щось кудись приліпити.

gold8swag

Цитата: Toris від 16 Листопада 2019, 16:42:58
1. Під рифленим склом ті "глазки" будуть розмиті. Немає сенсу.
2. "Глазки" перекривати БУДУТЬ. На штатному світлі включіть ближній і подивіться, що пучок світла йде через верхню половину скла фари. Там і так того світла мало, а Ви його "глазками"... :wallbash: Верхню половину скла НЕ ЗАТІНЮВАТИ! І нижню теж.

Краще поставити світлодіодні габарити в штатні патрони або наліпити COB-смужки, якщо дуже кортить щось кудись приліпити.
Як варіант, дякую за відповідь!

Серёга

Делал подсветку в ноги да так и не поставил, где то валяется,  примерял просто так     

Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

YUKON

Введуть техогляд, а це в реальних планах...всі ці переробки доведеться вертати в сток.

Romka

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

YUKON

Цитата: Romka від 18 Листопада 2019, 09:54:17
це фігня, є люди ходовку переробляють
Я коли переробдяв фари під лінзи купував окремо фари! Вдруг що, 30 хв. і уперод!