Ручник

Автор Роман, 13 Лютого 2010, 01:41:01

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Григорий

А чому не зробити чи купити планки з регулюванням , я собі зробив і забув ці проблеми, підвести чи розвести є можливість не знімаючи колеса.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Vitaliy.

Цитувати виділенеУ мене коли почало ричагом ручніка різати ступицю барабана, прийшлось барабани мінять.
Тю, глупый  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

ВКБ

Рома міняти не треба бо є ще м.ясо.
Григорій, колись читав і щиро хотів це зробити...і тепер дуже хочу це зробити...як раз вдале рішення яке б підійшло і до славути.
Перенесіть мене в тему кинувши посилання. Дякую.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Romka

Так как износ был граничным, мастер рекомендовал замену, а не колхозинг тормозной.
Цитата: Vitaliy. від 25 Травня 2020, 20:17:37
Цитувати виділенеУ мене коли почало ричагом ручніка різати ступицю барабана, прийшлось барабани мінять.
Тю, глупый  :-D
Ню, умный  :beee: , блести умом :-D, посоветуй как правильно и безопасно сделать! :gvozd:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Vitaliy.

Иногда, или зачастую, даже что то новое некоторые ремонтники толком немогут правильно поставить. Но оно новое, в этом счастье? Но почему то толком не работает. Но ведь новое! )
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Romka

Ответ в стиле - Если монтировкой е..ть по голове, то какой шнурок развяжется. Браво!  :applause: :applause: :clap:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: ВКБ від 25 Травня 2020, 19:34:10
Да, ричаг поре барабани важілем ручника тильною сторрною і вде була борозла..трохи попоратий., чую з права тертя. Поки не пойму якого біса поки.
Щнос бараьана не знаю. Базовий 180мм діаметр?
Без ручника дратує...буду завтра робить.
При зносі барабана виходе що треба важілю дальше опрокилуватись?
Визоде в мене ручник не колодками тримає , а тильною стороною металевого ричажка об барабан. Фіг зна шо, дотру барабан що розпадеться на два обруча.
Щас полистаю літературу.
Став колодки томекс, вони мають більший діаметр накладок.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Відремонтував.
Дякую $lavkа !!! форумчанину за допомогу в пошуку щита заднього лівого заднього гальма. Сьогодні взяв його, поїхав на гараж, і...за 5 метрів від гаража заклинило задеє праве колесо. Дотяг до гаража, розібрав ледь витяг барабан. Хер би я той кулачек-упор колодок би розібрав. Перемазав ВСЕ і весь метиз гарматним салом, зробив мать ого добре? Ручник перша позиція планки 4 щолчка.
Вважаю з точки зору інженера - упор і місця опори колодок повинні бути перемазані пушсалом для самоцентрації належної колодок і рівномірного їх зтирання і прилягання до барабану. Також пятаки опори торців колодок до виштамповок щита. Помітив що на суху блищиить потертість колодок і пятаків щиту та хреново центрується. Причина - сухо.Перемажу праву.
Отак би в дорозі епт..климануло . Збіг обставин, не виню славуту, гальмував сильно ручником...було ...  і брачек заводу..листова не та...сто пудов...флакування при штамповці.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.