Адский поезд

Автор Серёга, 15 Листопада 2014, 11:03:30

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Отут мені важко заз зрозуміти.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: ВКБ від 14 Липня 2020, 14:06:46
Саме цікаве як вони робили випробовування таврій, тому що коли таврія пішла на ринок, авто почали сипатись на очах, і вони їх відзивали на СТО щоби доварити трохи залізяк.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Цитата: Володимир від 14 Липня 2020, 14:28:55
Цитата: ВКБ від 14 Липня 2020, 14:06:46
Саме цікаве як вони робили випробовування таврій, тому що коли таврія пішла на ринок, авто почали сипатись на очах, і вони їх відзивали на СТО щоби доварити трохи залізяк.
Пппц, ін женерів в кип'ятку зварили чи що. Залулялись економією не там де треба. І на кульмані можна лялю намалювати, тобто вілсутність ПО і компа не є причиною ліпити горбатого. Фу. Задроцтво. Зачмирили виробництво, ніхто нічого не аналізував чи що. Маяхатаскрвйсво. Чи не моє...еее, а чиє ж тоді  Завод то ж джерело доходу. Інженерів принциплвих або в хер не ставили, або ті забили, або покалпашили сильних бо вони можуть конкуренцію керівництву робить по владі на заводі за посадами.Пппц

Sergik32

Костя, ти не кіпішуй, сам на заводі працюю і бачу як рахують, матеріали вже купують гівно(ну для нашого ринку хорошого і немає), так ще і ...буть мозги диллери що скидайте ціну бо ніхто не хоче брати, кажуть як мінімум на 20%, я рахуйнув що 20% вартості котла це є теплообмінник, якщо вже на ньому економити то той котел аби рік попрацював, то нахера та продукція тоді тра, коли срок експлуатації пишемо 15 років а він фізично не виходить і третю частину. отак і таврії-славути робились
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Сержик, не все так погано як вам там у вуха вносять. Невигідно там халопам правду знати ))) Порахуй  план, матеріал і маржиналку...і все там норм. Тільки точно а "не вторитет сказав" і значить так і є. Прибуток роботодавця то є заслуга колективу і його власність, а роботодавця лише фонди і реєстрація. Я як голова профспілки то знаю де копати і цифри бачив..))

Володимир

Цитата: ВКБ від 14 Липня 2020, 16:12:07Пппц, ін женерів в кип'ятку зварили чи що. Залулялись економією не там де треба. І на кульмані можна лялю намалювати, тобто вілсутність ПО і компа не є причиною ліпити горбатого. Фу. Задроцтво. Зачмирили виробництво, ніхто нічого не аналізував чи що. Маяхатаскрвйсво. Чи не моє...еее, а чиє ж тоді  Завод то ж джерело доходу. Інженерів принциплвих або в хер не ставили, або ті забили, або покалпашили сильних бо вони можуть конкуренцію керівництву робить по владі на заводі за посадами.Пппц
Таврію розробляли ще за часів СРСР, а там було все як партія скаже.

Давайте не будемо загаджувати чужий бортовик, і перенесенемо наші баталії у флудилку.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Серёга

Утром перед работой заехал в магазин, отъезжал разворачивался и стукнулся об дерево задним бампером. Бампер целый только поцарапал, настроение на весь день испорчено. Вечером в гараже попробовал шлиф машинку купленную ранее, заполировал не идеально но не видно. Если вплотную присмотреться царапины остались, белое не видно, с 1 шага уже не видно.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

ВКБ

Згоден, видаліть модери мій хлам.

Шліфмашинка кругова?

Серёга

Цитата: ВКБ від 22 Липня 2020, 19:52:14
Згоден, видаліть модери мій хлам.

Шліфмашинка кругова?

Круговая

Алекс

Серёга,скончился у мну той реле регулятор ,шо мы гутарили ,калужский на 3 уровня ..
Причем падло он прозваниваетцо,но не робе даже напрямую ..
Поставили типа родного,свой я уже потом нашел в бардачке,а до того гену научился снимать за 15 мин не глядя и разбирать -думал мост опять вылетел
В общем,думаю ддиодный мост поставить старого образца или хотя бы диоды-самодрочцы выпаять и реле от Зил газ уаз рр131 или типо него .Это навсегда .
Кстати,электрик похвалил стоковый гену за толстые щеточные дорожки
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Серёга

Цитата: Алекс від 25 Липня 2020, 14:02:02
Серёга,скончился у мну той реле регулятор ,шо мы гутарили ,калужский на 3 уровня ..
Причем падло он прозваниваетцо,но не робе даже напрямую ..
Поставили типа родного,свой я уже потом нашел в бардачке,а до того гену научился снимать за 15 мин не глядя и разбирать -думал мост опять вылетел
В общем,думаю ддиодный мост поставить старого образца или хотя бы диоды-самодрочцы выпаять и реле от Зил газ уаз рр131 или типо него .Это навсегда .
Кстати,электрик похвалил стоковый гену за толстые щеточные дорожки

У меня ещё работает и пока справляется со своей задачей, хотя я тут ещё музычкой затарился пока хватает.
Нашел свой родной генератор, я думал что батя продал его, а нет он валяеЦЦо в одном из гаражей в куче хлама, незнаю стоит смотреть его или нет.
В магазине увидел тут на 135А но цена...задумался может взять один раз и забыть, хотя пока мой справляется с реле.

Алекс

Цитата: Серёга від 25 Липня 2020, 19:12:58задумался может взять один раз и забыть, хотя пока мой справляется с реле.
Не будет один раз ...новодел это гуано ...
Стопе!откуда 135 ?умну  на дизеле 12\24 на 110 А -это гибрид длятюнингов ...в диаметре ведро почти
Кудой на Таврии ведро засувать ?
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Серёга

Цитата: Алекс від 25 Липня 2020, 22:46:40
Цитата: Серёга від 25 Липня 2020, 19:12:58задумался может взять один раз и забыть, хотя пока мой справляется с реле.
Не будет один раз ...новодел это гуано ...
Стопе!откуда 135 ?умну  на дизеле 12\24 на 110 А -это гибрид длятюнингов ...в диаметре ведро почти
Кудой на Таврии ведро засувать ?

Вот такой, только уже под наш ремень переделано, забыл как эта штука называется куда ремень вставлять :wallbash:)))

https://detali.zp.ua/catalog/57301-generator_2108_2110_120a_inzhektornyj_dvigatel_startvolt/

Алекс

Не стоит ..там свои болезни ...ремень неориджинал 3.1415 здец ..не соосность там в стоке
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Серёга

Перенесу в свой бортовик а то Торис убьёт)
Цитата: ВКБ від 29 Липня 2020, 19:29:03
Цікаво що саме клімануло. Може корзина розсипалась, може маслонасос, може распредвал якщо ціпок,  тобто те що не пов'язано з коленвалом і корінними та шатунними і їх маслозмазкою. Позкажете що там.
Заклинил на коленвале 2 шатунный, просто аж блестит, это который бензонасос ещё толкает, все остальные в масле. Хотя масла слилось литра пол и густое как нигрол. При этом на горячую датчик показывал 2 атм.