Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

ВКБ

Дякую, питання закрито.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: ВКБ від 15 Листопада 2020, 12:08:41
Дякую, питання закрито.
Можеш впринципі паралелити, але тоді від кожного діода давай окремий тонкий провід однакової довжини щоби на ньому падала напруга і він був в якості опору. Я собі на зарядному так паралелив, то живуть поки що, і навіть при короткому замиканні.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

romuald

На саморобному зварювальному інверторі (косий міст) у мене діоди запаралелені. І паралелив я їх без додаткових резисторів. Але на кожну запаралелену пару ставив снаббер.

Валера

Всем привет,делал кап.ремонт двигателя точил блок ставил новые поршня 72.5 (амп) Кольца 72.5 (прима).втулки клапанов,сальники и тд. проехал 20т.км а масло как жрало так и жрёт с самого начала 200грам. на 1000км. компрессия 13 во всех. тянит нормально.куда копать? Сказали менять кольца так как во втулках с клапаном люфта нет сальники клапанов новые, а масло жрёт.

Vitaliy.

Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

ВКБ

А може масло на асфальті? Вихлопна на сопілці чорна? На бензині чи на газу  авто?

Валера

Масло не течёт,езжу на бензине,выхлопная в лёгой сухой саже,в чём проблема?

VAZ 21053

Жди и катайся будет все равно дешевле чем опять капиталить
Жити з паливом у жилах, або ж "колхоз" на коліні?
https://www.youtube.com/channel/UCAKN5XwvocokaM7VmiJRnOQ/featured

Vitaliy.

Цитата: Валера від 16 Листопада 2020, 21:28:40проехал 20т.км
А масло менялось за этот срок?  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

ВКБ

Головку теж капіталили?
Про проблему треба спитати капітальщика щоло розходу мастила:
Чи замінені і правильно стоять сальники клапанів.
Чи пиавильно кдапана відрегудьовано.
Чи правильно стоять кільця на поршнях.
Чи витриманий зазор між поршнем і циліндром.
Чи належна шорсткість циліндрів.

Глянь на свічку, якщо засрана значить вигорає мастило потрапляючи в  камеру згорання.
Мастило точно на зовню не тече ? Через поддон, через кришку голівки? В тосол? Мотор мпям сухий?

Валера

Цитата: ВКБ від 17 Листопада 2020, 06:44:14
Головку теж капіталили?
Про проблему треба спитати капітальщика щоло розходу мастила:
Чи замінені і правильно стоять сальники клапанів.
Чи пиавильно кдапана відрегудьовано.
Чи правильно стоять кільця на поршнях.
Чи витриманий зазор між поршнем і циліндром.
Чи належна шорсткість циліндрів.

Глянь на свічку, якщо засрана значить вигорає мастило потрапляючи в  камеру згорання.
Мастило точно на зовню не тече ? Через поддон, через кришку голівки? В тосол? Мотор мпям сухий?
Капитаталил сам,мотор сухой масло не течёт,головку делали клапана не болтаются во втулках.в кольцах зазоры 0.3 в масляных 0.6

Kudrik

Цитата: Валера від 16 Листопада 2020, 21:28:40200грам. на 1000км.
Это значит 20гр. на 100км. ?
Тогда забей на это , и катайся дальше. Иначе залечишь мотор, и будет только хуже...

Kudrik

Цитата: Валера від 17 Листопада 2020, 08:15:37в кольцах зазоры 0.3 в масляных 0.6
Ты из говнянских комплектующих(других ведь нет) собирал мотор. А требуешь, чтобы он был лялечка....

Валера

Цитата: Kudrik від 17 Листопада 2020, 08:32:27
Цитата: Валера від 17 Листопада 2020, 08:15:37в кольцах зазоры 0.3 в масляных 0.6
Ты из говнянских комплектующих(других ведь нет) собирал мотор. А требуешь, чтобы он был лялечка....
Да детали делают говняные,поршня анп,кольца прима стоят. думаю может кольца поменять и забить на мотор.

ВКБ

І сальникі клапанів звісно нові?
Якщо мотор сухий то понятно що угорає в цилін драх і в сере дені що дизель. Тосол без мастила?