Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

ВКБ

Купіть нову вазівську котушку не подалкуєте, стає в штатне місце. Колодку на три контакти зробіть. Я колись паяв..а вони відпало десь від перегріву тоекийдротик в середині. Воно херово паяєттся бо люміній і в поїздці може кирдик.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: vladishtm від 09 Листопада 2020, 22:05:02
Цитата: Володимир від 09 Листопада 2020, 19:15:56Є спеціальний двокомпонентний клей металбонд називається.
Цікавий, але не зрозумілі варіації цін 45-120
Там просто різні виробники, навіть бачу і українські є, я останній раз брав польський, чи можливо для польщі зрорблений, але там вже не та формула яка була раніше в американців, тут суміш має запах як в зубному кабінеті коли замішують компоненти на пломбу, і компоненти прозорі як епоксидна смола. Після застигання не повністю двердий, а має трохи пластичність, хоча може потім від температури і застигає, треба пробувати в себе на авто, я ним приклеїв до корпусу проставки термостата трубку на малий круг.

Можливо такий клей оригінальний, там якщо пам"ять не зраджує в одному тюбику біла маса, а в іншому сіра. Я ним приклеював років 10 тому латку на дно бака, то досі тримається, також клеїв трубку до проставки термостата, коли її вирішив замінити, то довелось висверлювати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Цитата: ВКБ від 10 Листопада 2020, 11:00:56
Купіть нову вазівську котушку не подалкуєте, стає в штатне місце. Колодку на три контакти зробіть. Я колись паяв..а вони відпало десь від перегріву тоекийдротик в середині. Воно херово паяєттся бо люміній і в поїздці може кирдик.
Підтримую, вазівська і надійніша і дешевша!
Собі таку поставив, просто треба нормального виробника брати.
ПС. Хто не хоче різати проводку - купіть два штекера - на штатний роз'єм і на ваз котушку спаяйте і буде вам щастя!
В темі про котушку запалення описано.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

ВКБ

Я брав FSO. Фото і тему десь кидав. І на втулках  на дистанції від пластини поставив щоб не грілась.

Vitaliy.

Цитата: al.dudka від 09 Листопада 2020, 16:53:50Я запаяв би якщо там зручно паяти.
Алюминий?
Цитата: ВКБ від 10 Листопада 2020, 11:00:56Воно херово паяєттся бо люміній
? У меня отлично запаялось с канифолью.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

ВКБ

Паяю значить хреново.

ВКБ

Питання для знатаков досвідчених:

За яких умов починається просадка напруги джерела, тобто яка різнаця у відсотках (рівняння
Х Ампер=<> Y Ампер) струму джерела і струму споживача? Опором дротів нехтуємо.

igo61

Как говорит один наш коллега, "даю удочку". Любой источник напряжения имеет внутреннее сопротивление. Какое - зависит от самого источника. Умножаем потребляемый нагрузкой ток (такой же ток проходит и по источнику) на внутреннее сопротивление источника (закон Ома) - получаем падение напряжения на источнике. Вычитаем полученное напряжение из напряжения источника "без нагрузки" - получаем результирующее выходное напряжение в зависмости от потребляемого тока.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

ВКБ

Простіше коли починається просадка і яка буде напруга
Джерело: 14Вольт струм генератора 24А навантаження 18 А
                     ** Вольт струм генератора 24А навантаження 20А
                     ** Вольт струм генератопа 24А навантаження 22А
                     ** Вольт  струм генератррв 24А навантаження 24А
                     ** Вольт струм генератопа 24А навантаження 26А

Toris

Цитата: ВКБ від 12 Листопада 2020, 12:40:42За яких умов починається просадка напруги джерела, тобто яка різнаця у відсотках (рівняння
Х Ампер=<> Y Ампер) струму джерела і струму споживача? Опором дротів нехтуємо.
Якщо нехтувати опором дротів, то струм джерела та споживача однаковий, а напруга розподіляється у повній відповідності з внутрішнім опором споживача та внутрішнім опором джерела. Тобто просадка є завжди, але вона мало помітна при значному перевищенні внутрішнього опору споживача над внутрішнім опором джерела.

Умова помітності просадки напруги - наближення внутрішнього опору споживача до внутрішнього опору джерела або збільшення внутрішнього опору джерела до внутрішнього опору споживача (таке ми спостерігаємо при розрядці акумулятора).

Цитата: ВКБ від 12 Листопада 2020, 14:15:07Простіше коли починається просадка і яка буде напруга
Джерело: 14Вольт струм генератора 24А навантаження 18 А
                     ** Вольт струм генератора 24А навантаження 20А
                     ** Вольт струм генератопа 24А навантаження 22А
                     ** Вольт  струм генератррв 24А навантаження 24А
                     ** Вольт струм генератопа 24А навантаження 26А
1) Такого не може бути. Табличні дані неправильні щонайменше у правій частині, де споживач.
2) Для вирішення Вашої задачі під ліву частину таблиці (генератор) необхідно мати внутрішній опір генератора і внутрішній опір споживача, якщо рахуватимемо також і дроти. Але під однакові значення лівої частини ми отримаємо однакові значення для правої частини.

Погугліть "нагрузочная прямая источника питания". Вас поки що цікавить лише активний споживач, у реактивні не влазьте, воно зараз не треба.

ВКБ

Вважатимемо то максимальна ттх по струму генератора при 950 обертах 24А при  14В. По практиці просадка іде коли напруги бортмережі? Якщо коротнути + - то напруга буде йти в нуль, а струм більше ніхтц бо ттх всього 24А? Питаюсь по практиці змоделювати що буде. Тобто 24А генерації на 24А споживння двох сторін це що? К.З
То коли піде просадка? При 24 ттх гени і 2А споживання то 2А і буде в ланцюгу. Тобто цифра 24 то максимум по ттх.

Romka

Постановка задачі не коректна. Переформулюйте.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Toris

Цитата: ВКБ від 12 Листопада 2020, 16:51:28Вважатимемо то максимальна ттх по струму генератора при 950 обертах 24А при  14В.
ТТХ - це тактико-технічні характеристики? Генератор знятий з броньовичка і знищує живу силу супостата у радіусі електричної дуги? :drinks:

ВКБ

Технічні характеристики короче ))

User2108

Цитата: ВКБ від 13 Листопада 2020, 09:09:27ТТХ - це тактико-технічні характеристики? Генератор знятий з броньовичка і знищує живу силу супостата у радіусі електричної дуги?
Створює електромагнітне поле, на-кшталт, Філадельфійського експерименту  :)