Цікаве відео

Автор Володимир, 22 Червня 2011, 17:49:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: VAZ 21053 від 14 Листопада 2020, 23:24:17
:-D :-D :-D
коли це вже скінчиться? ці супер автовиробники хочуть щоб мене розірвало зі сміху

https://www.youtube.com/watch?v=maWLpBS6P6I&fbclid=IwAR3tG8oAuk6BKb_FDJUpNldtyJY4SZnCkEOOTwY54OBBec_fxao-BP3jkAI

ржу не могу, дикая дичь,
питання одне чому вони не додумались назвати цю машину як Я і прогнозував -" таврія новіша тієї що була нова",
тепер мене чекає ще не один рік колхоз тюнінгу і незрозумілих доробок, а Укоаїну вбогість яка вже пре назовні , що і не дивно з такими то суперконцептами...
Бажаю тому Васадзе народитись в Ефіопії часів паліоліту, щоб він трохи поїздив на автомобілях флінстоунів, але китайського виробництва...
:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :facepalm: :facepalm: :wacko:
Цій новині вже фіг зна скільки років, я вже навіть не пам"ятаю того часу коли 1+1 вів телебачення в форматі 4:3.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

almetr

Новостной канал "цiкаве вidео" :rofl:. И ктож это такой умный решил,. что здесь нужно выкладывать  свежие новости?

almetr

Цитата: VAZ 21053 від 14 Листопада 2020, 23:37:56Нашу теорію - (чисту монету)
надо было не уточнять, тогда бы "засланый" , бедолага совсем потерялся.

Володимир

Цитата: almetr від 15 Листопада 2020, 11:22:14
Новостной канал "цiкаве вidео" :rofl:. И ктож это такой умный решил,. что здесь нужно выкладывать  свежие новости?
Просто цю новину подали як свіжу з коментом "коли це вже закінчиться", тому я і поправив що новина вже дуже стара, можливо ще часів Федоровича, і нічого так і не починалось.

almetr

Цитата: Володимир від 15 Листопада 2020, 12:19:12Просто цю новину подали як свіжу з коментом "коли це вже закінчиться"
Тут у одного товарища просто не бывает,  это я и Вы можете просто поделиться  впечатлениями, а ему не дает покоя "засланый козачок",  вот он и нашел "свежую новость", типа такую же свежую как и про моего земелю Луцкого.  Так что "коли це вже закiнчеться" - мабудь нi коли.

VAZ 21053

Цитата: Vitaliy. від 15 Листопада 2020, 08:28:31
Цитата: VAZ 21053 від 14 Листопада 2020, 23:37:56в мене є така здогадка - що в рядах членів таврофорума slavuta-club.info/forum/index.php?action=post;topic=5299.2520;last_msg=548146
є "засланий казачок" але оскільки він тупий як і ті хто ним керує він сприйняв мій іронічний юмор, за Нашу теорію - (чисту монету)
Интересно, хто це?
А цей квест думаю нам довго прийдеться проходити, адже тепер ця криса  - (ну якщо моя здогоадка вірна) тепер знає що ми про неї знаємо і можемо її виявити.... :-D :-D :-D
Жити з паливом у жилах, або ж "колхоз" на коліні?
https://www.youtube.com/channel/UCAKN5XwvocokaM7VmiJRnOQ/featured

VAZ 21053

Цитата: almetr від 15 Листопада 2020, 13:13:34
Цитата: Володимир від 15 Листопада 2020, 12:19:12Просто цю новину подали як свіжу з коментом "коли це вже закінчиться"
Тут у одного товарища просто не бывает,  это я и Вы можете просто поделиться  впечатлениями, а ему не дает покоя "засланый козачок",  вот он и нашел "свежую новость", типа такую же свежую как и про моего земелю Луцкого.  Так что "коли це вже закiнчеться" - мабудь нi коли.
Росшифруйте может Я действительно чегото напутал, Я в ютубе где-то раз десять прокоментировал єту новость, пока не обратил внимание на дату 2016 го года, а Я как раз тогда біл на столичном автошоу где єто чудо Украинской инженерии должні біли демонстрировать, просто Я принимал участие в импровизированних соревнованиях и тупо біл занят своими делами, и походу опоздал во времени, но суть то никак не меняеться, кроме того что слава Богу уже неслишно про Васадзе и таких как оно "супер" производителей :facepalm:
И кстати кто такой Луцкий?

almetr

Цитата: VAZ 21053 від 15 Листопада 2020, 20:31:26Росшифруйте может Я действительно чегото напутал
НАПУТАЛ. не надо обсерать  и искать виноватых.

VAZ 21053

Цитата: almetr від 15 Листопада 2020, 21:47:51
Цитата: VAZ 21053 від 15 Листопада 2020, 20:31:26Росшифруйте может Я действительно чегото напутал
НАПУТАЛ. не надо обсерать  и искать виноватых.
так а кто их ищет? И как можно обосрать то что и так - навалили такую кучу, и как оказалось по факту и того прибрать за собой не могут , хотя бы как раньше сделали или Вы забыли - то что уже до них было сделано обозвали Таврия Нова и давай ордена на грудь вешать, и тут тоже думали что с китайцами удастся такое убожество провернуть, но китайцы это не наши доверчивые люди , походу послали этого хитровые....аного васадзе по известному адресу.

Vitaliy.

Тема как обычно продолжается вовсе не "цикавим видео"  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Vitaliy.

VAZ 21053 А тебе слабо?
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Цитата: Vitaliy. від 17 Листопада 2020, 09:31:12VAZ 21053 А тебе слабо?
Що ж ти робиш, Віталій? Совість маєш? Я ж тепер і собі так хочу! :-D

Володимир

Двигатель Chery AMULET 1.6 (SQR480)
Spoiler
[close]

VAZ 21053

Цитата: Toris від 17 Листопада 2020, 15:21:59
Цитата: Vitaliy. від 17 Листопада 2020, 09:31:12VAZ 21053 А тебе слабо?
Що ж ти робиш, Віталій? Совість маєш? Я ж тепер і собі так хочу! :-D
даже и нечего сказать, кроме того что если кому-то нужно такое зажигаие аля трамбер и котушка от инжектора , то у меня валяется, Я уже год как на микасе катаюсь, могу кому- то так Гаврюшу или Славку модернизировать, Я не хочу говорить про наркоманское качество сборки Вазов, и сколько времени у меня ушло на исправление тупорылых недоделок
а также приходите на выставку олд кар ленд, там  и поговорим, вот приятый обзор на хорошее авто

А Вам слабо, с такити людьми договориьться на обзор?

Vitaliy.

Цитата: Toris від 17 Листопада 2020, 15:21:59Що ж ти робиш, Віталій? Совість маєш?
Нет, я безсовестный (или безсовестливый)  :-D

Тысяча лошадей это не хухры мухры, и переключателей на несколько порядков больше, чем в наших машинках )
 рус иван пнх