Автонатягувач ременя ренератора пружинний з регулюванням макс. зусилля

Автор ВКБ, 02 Грудня 2020, 08:39:03

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Чи потрібен стаціонарний механізм автонатяжки ременя генератора

Так
Ні

ВКБ

Дивлюсь я на голосування де 80% ні, і згалую чомусь анегдот про сталіна. Питає сталін у синоптиків, який у вас відсоток правди. Вони кажуть -40%. Сталін каже, кажіть навпаки, і буде 60% . Тут сміємось.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

drone

Цитата: ВКБ від 05 Грудня 2020, 15:45:36
Дивлюсь я на голосування де 80% ні, і згалую чомусь анегдот про сталіна. Питає сталін у синоптиків, який у вас відсоток правди. Вони кажуть -40%. Сталін каже, кажіть навпаки, і буде 60% . Тут сміємось.
Теорвер? Не, не слышал  :facepalm: ГСМ его не проходит  :-D
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

ВКБ

Конструктив опрацьований, деталі замовлені. На базі штатного кронштейну. Сюди не викладатиметься доки не відтестується.

Володя, для твого запитання- в конструкції автопідтягування розкачка чи вібрація  генератора буде неможлива, лише рух в сторону натягу буде вільно, тобтотодна ступінь свободи оишає механізм натягування.

Володимир

Колись тов. Кошкін, він же батько танка Т34 казав, що сама надійна деталь у танку, це та якої нема, тому в даному випадку я з ним погоджусь.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Він не батько, а цербер над заляканими інженерами, як і туполєв чи сікорський. Не вони проектували і не генерували ідеї та не вони шукали технічні ілеї та шляхи оптимізації, вони єб...ли підлеглих і ставили плани. Як і сталін не сам воював. Хто працював в техвідділах на підприємстві  це знає.

Алекс

Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

ВКБ

Цитата: Алекс від 06 Грудня 2020, 17:59:45
Гидроусилитель кнопки стекьоподьемника ...
Турбонадув коліс на ходу серез вентилятор пічки чи радіокерований кран пічки з термостатом.

igo61

Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Володимир

В мене таке враження що в славуті все так ідеально продумано, що залишився тільки привід генератора.  :-D
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Олександр 1968

Кузня талантів бл....А то он німці тупі з їхніми
Пасатами

ВКБ

Ну без сидушки чи вікна їхать можна, а от без генератора чи ключа коли проковзує в ніч тулити ще 100 км, то генератор саме тема.
Суть таврії і славути уйти від відомих конструкцій і суто свою яку не тронуто ніким. От і олишилось те що обходили стороною інші ))

Алекс

Цитата: Олександр 1968 від 07 Грудня 2020, 16:05:56
Пасатами
Немцы может ковбасок и обожралися на бирхаусе ...до тупых не дотягивают однако
А вот функционал натчжителя и гребенки у мну выполняет длинный вороток с головкой ..длинное плечо позволяет легко дозировать усилие натяжение
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Sergik32

і я так роблю, надів головку з довгим подовжувачем, зверху вороток, натягнув в сторону і зажав, от і весь маханізьм
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Я теж голівку накидую і газоновським ключем натягую генератор і ним же затискую. Потім контру зверху, бо зараз дві гайки. Раніше була з пластиковим стопором.
Але я подумав і маю два варіанти елементарні механізми автопіджиму. Простотцікаво чи будуть працювати вони. Зусилля буде те саме як приинатяжці і призносі ременя підтягуватись автоматом. Лишається одна ступінь свободи лише на натяг, зворотній ступінь блокується автоматом рсобоивостями механізму .
Пасадовський механізм з рейкою не автоматичний, тобтото натягувати самому, спроектувати і виготовити не важко, але це плагват і можливо запатентований. Звісно нізто ніколи нічого не пред'яве. Тобто або свій,  або долю плати.
Вартість такої планки в рвйоні 300 грн може бути як для нових так і для старих схем к ріплення.

Олександр 1968

Цитата: Алекс від 07 Грудня 2020, 17:26:34
Цитата: Олександр 1968 від 07 Грудня 2020, 16:05:56
Пасатами
Немцы может ковбасок и обожралися на бирхаусе ...до тупых не дотягивают однако
А вот функционал натчжителя и гребенки у мну выполняет длинный вороток с головкой ..длинное плечо позволяет легко дозировать усилие натяжение
Чи я проти?Я так розумію що може кому важко фізично чи занадто багато дурі в руках дозувати натяг.Бо для чого ця тема?Тому і виклав як це легенько робиться двома ключиками.Без пружин,газових та масляних амортизаторів,центнерних противаг.