Выхлопная система

Автор Дима, 18 Листопада 2010, 18:22:45

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

а карбового типу він хренівий, інжовський кращий, ну це я чисто свою думку сказав, конструкція у них внутрішня різна, стоковий інжевий кращий
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Romka

Може й помиляюсь, але як на мене, то конструкція резонатора карба й інжа однакова, просто труба задня на інжі коротша і передне кріплення не таке, бо спереду ще каталізатор примостирювати треба. Про всі відмінності знає Володимир.
Босаловський випуск робиться там же (Запоріжжя) і по тих же кресленнях, що й колишній сток, але покриття покращили (алюмінізація сталі), може незначно ще щось.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

drone

Цитата: Romka від 27 Січня 2021, 12:13:00
Може й помиляюсь, але як на мене, то конструкція резонатора карба й інжа однакова, просто труба задня на інжі коротша і передне кріплення не таке, бо спереду ще каталізатор примостирювати треба. Про всі відмінності знає Володимир.
Босаловський випуск робиться там же (Запоріжжя) і по тих же кресленнях, що й колишній сток, але покриття покращили (алюмінізація сталі), може незначно ще щось.
Делать можно что угодно по каким угодно чертежам. Вопрос в ОТК которое отсутствует при кустарном производстве, при том, что квалифицированные сварщики свалили работать в Польшу, Венгрию и тэдэ
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

ВКБ

Але поганий зварювальник на затискній оснастці коли фланець жорстко затиснутий і труба пристикована і затиснута та оснастка  врахувала потрібнмй кут, а треба гнута на требогибі і повторюваность в межах допуску, то зварити може так що стане як слід. Питання чи правильна оснастка і чи не в руках на глаз тримають і виставляють деталі. Недожив якщо нормальнаа оснастка теж впливає. Якщо інженер технолог і конструктор попрацював над процесом, записав в техпроцес, додав туди ескізи і на робрче місце в т.ч., є точність заготовок і деталей в межах базування, і базування в домусказ - повара можна ставити варити . Бнз належної підготовки для серійного виробництаа то неграмотна кустарщина, зекономили гривню, втратили все, то і суперсварювальник з 10 може 3 й вірно зваре, інше за поле допуску ляже.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

Костя, це ти про БМВ і їм подібні заводи описав?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ВКБ

Цитата: Sergik32 від 27 Січня 2021, 16:51:08
Костя, це ти про БМВ і їм подібні заводи описав?
Я так працюю, технологом маю стаж і дядьки класні посил давали, що все що в книзі то супер, і не тусуватись з тими хто не шерстить техлітературу. Все як в курсаках, їх і застосовувати  . А то мені колись один авторітєт тіпа на заводі:"забудь все що тебе вчили то нікому не треба, роби як я кажу, " ні я короче з ним попрощався при першому мпорі бро базуаання швидкість різання і гост і він був червоний і виглядав тупарєм. )) Ті дядьки вже не живі ті що чказали наука то 80% готового рішення в книгах, таої 20 % то віра в них і зробити питання.

Sergik32

так я і сам люблю і стараюсь робити як колись казалося старими і досвідченими спеціалістами "делай все по четрежу, чтоб не было пездежу".

ВКБ

Цитата: Sergik32 від 28 Січня 2021, 09:52:30
так я і сам люблю і стараюсь робити як колись казалося старими і досвідченими спеціалістами "делай все по четрежу, чтоб не было пездежу".
Так і кажиться досі ))) бо поки хтось у верстата умняки толкає і гає час, на кресленні вже продумано і голову вже зламано над проблемою )). Тому фірми без інженерної роботи кака.

User2108

А орфографія у вас не в пошані була? Ви на неї забили і тепер ваші пости хрін прочитаєш.

Sergik32

то він печатає пальцои по айфону от і букви плутаються.

User2108

Цитата: Sergik32 від 28 Січня 2021, 14:27:45
то він печатає пальцои по айфону от і букви плутаються.
То вже звиняйте, але якщо пишеться текст, то люди, які цей текст читатимуть не повинні вмикати Енігму, щоб його зрозуміти

igo61

Цитата: User2108 від 28 Січня 2021, 13:27:24
А орфографія у вас не в пошані була? Ви на неї забили.
Там більше в пошані політ думки і свобода власного слова. На те, шо його пости не читаються іншими читачами - їм насрать с великої букви.
Spoiler
Хто не згоден - тиснемо кнопічку "пожалітися модератору".  ;)
[close]
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

ВКБ

Цитата: igo61 від 28 Січня 2021, 15:49:37
Цитата: User2108 від 28 Січня 2021, 13:27:24
А орфографія у вас не в пошані була? Ви на неї забили.
Там більше в пошані політ думки і свобода власного слова. На те, шо його пости не читаються іншими читачами - їм насрать с великої букви.
Spoiler
Хто не згоден - тиснемо кнопічку "пожалітися модератору".  ;)
[close]

У вас є довіреність від всіх розписуватись? От до чого ця какафка в тапки?

igo61

О, після навіть невеличких люлєй почав писати без помилок - значить можемо, коли хочемо?  :rofl:
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

ВКБ

Я какашка ви канфетка. Все, настрій піднявся?