Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

romuald

Цитата: Vitaliy. від 09 Вересня 2022, 15:49:25И ещё нужно капот открыть.
Можна не відкривать...все зробить через вихлопну трубу...

Sergik32

Доброго вечора, підкажіть новачку чим пофарбувати балку автомобіля, я її відпіськоструїв трохи, пройшовся перетворювачем іржі і потім ще пройшовся вюртом і задув балончиком з епоксидним грунтом, тепер питання, чим пофарбувати її щоб вОно не ржавіло. Дякую
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 12 Вересня 2022, 22:28:16Доброго вечора, підкажіть новачку чим пофарбувати балку автомобіля, я її відпіськоструїв трохи, пройшовся перетворювачем іржі і потім ще пройшовся вюртом і задув балончиком з епоксидним грунтом, тепер питання, чим пофарбувати її щоб вОно не ржавіло. Дякую
Щоби не ржавіло, то хіба мовілем промазати, бо так будь яка царапина буде джерелом корозії.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vadim_K

Цитата: Wildchild від 08 Вересня 2022, 14:08:31
Цитата: Володимир від 08 Вересня 2022, 07:50:10Схоже, що причина в резиновому кільці.
Це треба відкрутити дві гайки регулювання кута запалення і все? З равлика не знімати? І кільце таке?
https://detali.zp.ua/catalog/12861-kolco_uplotn_tramblera_1102/#comments
Більше всього що кільце не поможе. Я б підібрав кільце з набору різних гумових кілець, типа такого https://tsparts.com.ua/p623468296-nabor-uplotnitelnyh-kolets.html?source=merchant_center&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=17601570878&utm_content=606473578482&utm_term=&utm_position=&utm_device=c&utm_placement=&utm_target=&gclid=CjwKCAjwsfuYBhAZEiwA5a6CDPKlrzNqtnUVwXLauBwTsZpLenFns6vpr8DJaDdjuFOb8nm-JtgK8RoC3ZkQAvD_BwE що й робив сам, коли була карбюраторна таврія.
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

Vadim_K

Цитата: Sergik32 від 12 Вересня 2022, 22:28:16Доброго вечора, підкажіть новачку чим пофарбувати балку автомобіля, я її відпіськоструїв трохи, пройшовся перетворювачем іржі і потім ще пройшовся вюртом і задув балончиком з епоксидним грунтом, тепер питання, чим пофарбувати її щоб вОно не ржавіло. Дякую
Я б взагалі не займався таким, на мій погляд це марна справа. Скоріше машина згніє ніж балка.
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

Sergik32

я б і займався, але прогнила сама обойма в яку запресований сайлент, з виду все добре, але колупнув викруткою і пролетіла наскрізь.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

romuald

Який резонатор придбать на карбову Таврію..?..Босал..? Почало сікти на стику труби і фланця, що прикручується до яблука...коли даю газу, то в салоні вже чути звук. Думаю що довго не проходить...бо вже багато йому років...

Romka

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Toris

Мені один раз підварили, то походило, мабуть, ще з рік (пробіг за рік тоді був 3-4 тисячі км). Потім на ходу обірвало по гнилому далі, то вже мусив купувати той босал та встановлювати.

User2108

Підтримую, босал гарне рішення.

romuald

Зразу взяв Босал, бо глушник теж наче Босал. Добре що не зголосився варить, бо металу майже не лишилось

KOT

Босалы тоже кривые косые и я 2 раза фланец переваривал. Но среди какашек они самые хорошие)).

romuald

Трохи переживав що може бути косе-криве...але нічого, стало все на свої місця..

Володимир

Цитата: KOT від 15 Вересня 2022, 08:56:55Босалы тоже кривые косые и я 2 раза фланец переваривал. Но среди какашек они самые хорошие)).
З того що купляв я, криві вмене виявились штани, босалівський резонатор діставав до дна, і кривим виявися глушник чи сопілка, бо сопілка не попадала у виріз в бампері.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

romuald

Коли міняв резонатора, то напис на глушнику бачив...і він був зовсім не босал...вже два роки ходить як дзвін...не пам'ятаю напису, а зафоткать полінився...мабуть мені просто підфортило...