Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

vladishtm

Цитата: vladishtm від 19 Грудня 2022, 21:28:35до моторчика своєї бензокоси (6лс -4,5квт, до 0,6л год розход, знімаєм штангу -3секунди), яка в зимовій сплячці все рівно, притулити гену для заряду автоакума, (
Цитата: Олександр 1968 від 20 Грудня 2022, 16:40:36Хотілось би побачити це на реальному прикладі.Для цього достатньо від'єднати від генератора маленьку клему і газуваааати.Хтось хоче провести цей дослід і розповісти результат?Я не ванга,але можу сказати що результат буде нульовий.

Експеримент провів, все можна сказати вийшло. Відео https://drive.google.com/file/d/1g7aWDlCeNUZViT3D8BYez8LCRZpMr4iD/view?usp=sharing
Стартував зразу без збудження, потім показував зняття збудження і знову подача. Акум моьоблока. На відео не попав момент -  пробував крутити без підключення акума то в якийсь момент генератор пригнув до 49 вольт.  Діапазон обертів коси пробував весь Реле регулятор тримало. Хіба що при малих обертах відпадала муфта коси. На відео видно що в такий момент дав газу, муфта спрацювала знову і все пішло. На початку відео напруга на акумі менше 13В =після трохи роботи напруга на акумі більше 13В. Крвм соосності ще добре б взяти реле рег. на макс. можливу напругу. 14,5..+..  На ваз карбові е 14,7В. Ну і як варіант можливо трохи модіфікувати любе щоб аідняти напругу до 15В-16В То було б саме заряд на 5А

Довше всього морочився з кріпленням мотора (щоб тільки мотор відкрутити від основи-(доски), не знімати то кріплення від мотора, прикрути вал і косити).  Іпанати намутили з верхньоє частино бензобаку. Я зразу думав що там плоскость. Першу шланг муфту, тонку пластмасу порвало при подачі збудження. З гідравлічним шлангом наче терпить. Система до обертів не критична, мабуть буду фіксувати оберти якоюсь проволочкою  (хоча можна ричажок як на мотоблоку). Але знову ж таки все щоб мінімально  для повернення коси до її призначення. Генератор вазівський взяв на пробу у сусіда.
Якщо цікавить можу додати подробні фото.
Підбиваючи тему так би мовити, ось накопав "ручне регулювання реле регулятора" - при напрузі 15В в купі маємо генератор зарядне на акум 12В.
Spoiler
[close]
В принципі  є в природі копійчаний "Стабілітрон  15V 0.5W BZV55C15" 
Spoiler

Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Vitaliy.

Кто подскажет по ютубу? Раньше был у меня там канал и соответственно ник, сейчас смотрю, ник поменялся на юзер, и кучка букв ещё. Что это за херня там у них? И можно ли настроить прежний ник?
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

vladishtm

Прошу підсказки. Може буду міняти, але не можу опріділитись.
В мене стоїть пластмасова рампа. Таку нову в сборі з форсами, клапаном... короче повний фарш - найшов 2400грн. (хоча не питтав ще -може вже й нема)  З іншого боку бачу форси бош 0 280 158 110 по 700-900грн за штуку ( але не певен в мою пластм. рампу вони лізуть?).
Чи стоїть длоя славути купувати просто форси на 3000грн? чи може ж мені краще взяти всю рампу з форсами за 2400 та ще й з новим клапаном? Шо на тій рампі може  погані форси? Як розумію, в мене таке стоїть з заводу, і наче живем  :dunno: .
Також, алюмінієва рампа краща за пластикову? (точно знаю що на неї можна курити клапан окремо, а на пластикову тільки з рампою)
Славута 1,3Li 2009

Vadim_K

Щось не зрозумів.
Що в кінцевому варіанті хочете досягти?
Або які проблеми зараз?
Форсунки скоріше за все підійдуть.
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

vladishtm

Цитата: Vadim_K від 29 Грудня 2022, 16:03:48Що в кінцевому варіанті хочете досягти?
В мене стопудрво засрались форсунки, і думаю що клапан теж не в найкращому тоді стані. Купивши пластиковий комплект я получу УВЕСЬ комплект десь на тисячу півтори дешевше ніж куплю бош форси і точно не найду окремо новий клапан. А тим більше, я НЕ ЗНАЮ чи підійдуть форсунки бош 0 280 158 110 в мою пластикову рапмпу? А якщо набирати комплект на алюмінієвій рампі чи її кріплення однакове з пластмасовою?
Славута 1,3Li 2009

Vadim_K

Цитата: vladishtm від 30 Грудня 2022, 08:51:16В мене стопудрво засрались форсунки, і думаю що клапан теж не в найкращому тоді стані.
Як визначили? По жопометру?
Діагностика ж існує не просто так. Якщо ДК є в коплектації, то по коефіцієнту корекції впорскування можна опосередковано судити про засміченість форсунок. Навіть якщо форсунки засрались, то це не значить що потрібно нові купувати. Я беру за прочистку в середньому від 500 до 700грн в залежності від марки авто(наскільки затратний процес демонтажу-монтажу форсунок). Десь за рік з хвостиком(ну десь комплектів до 20 в мене було) тільки на одному авто форсунки були не герметичні і власник змушений був купувати нові. Також були і забиті в хлам - прочищав. До речі принципово ультразвукову ванну не купував. Так,  майже всі комплекти трошки різняться по продуктивності, але не критично. Ну звісно якщо власник хоче нові форси, то будь ласка.
Стосовно клапана, то знову ж таки за допомогою манометра все відслідковується.
За кріплення форсунки до рампи пластику і алюміньки не скажу, можливо і різні. А от діаметр на 99% однаковий.

Wildchild

Підкажіть, періодично став підкапувати тосол на пасажирський коврик. При чому без певної логіки. Буває ок-ок, потім знов трохи накапає. В яому прикол? Я розумію, якщо б текло постійно. Кран пічки відкритий постійно

vladishtm

Цитата: Vadim_K від 30 Грудня 2022, 11:06:12По жопометру
Мені ще раз розписати як бенз розхчинив усі шланги , аж два рази, як у мене був чорний бенз від розчиненної резини? як на фільтпі бензобаку був на  міліметр накрито розчиненою резиною? Так я про це вже писав. Чи ще раз для вас особисто? А НАФуЯ? воно мені, і ГОЛОВНЕ як воно мені допоможе  :dunno: 
Vadim_K про що ваші відповіді? як вони мені допомогли?
Цитата: Vadim_K від 30 Грудня 2022, 11:06:12Я беру за прочистку в середньому від 500 до 700грн в залежності від марки авто(наскільки затратний процес демонтажу-монтажу форсунок)
Давайте до мене в Очаків, якщо почиститте 700 без питань.
Славута 1,3Li 2009

Володимир

Цитата: Wildchild від 30 Грудня 2022, 11:53:07Підкажіть, періодично став підкапувати тосол на пасажирський коврик. При чому без певної логіки. Буває ок-ок, потім знов трохи накапає. В яому прикол? Я розумію, якщо б текло постійно. Кран пічки відкритий постійно
Якщо славута інжекторна, то тосол може підкапувати навіть через тріщину в бачку, останній раз як в мене потік, то антифриз по гофрі потік в салон.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

drone

Цитата: Wildchild від 30 Грудня 2022, 11:53:07Підкажіть, періодично став підкапувати тосол на пасажирський коврик. При чому без певної логіки. Буває ок-ок, потім знов трохи накапає. В яому прикол? Я розумію, якщо б текло постійно. Кран пічки відкритий постійно
Пробка в расширительном не залипла? Может начало продавливать через заводские хомуты. 
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Romka

Який пробіг??? Щоб міняти форси.

У мене 181 000 км, максимум робив чистку на 160 т.км прямо на авто (звіт на форумі). Нормально працюють.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Wildchild

Цитата: Володимир від 30 Грудня 2022, 15:26:19
Якщо славута інжекторна, то тосол може підкапувати навіть через тріщину в бачку, останній раз як в мене потік, то антифриз по гофрі потік в салон.

Карб. Бачок цілий. Чув ще таке, що може підтікати коли перепад температури, в чому логіка не знаю, але правда: наче крапало після того, як суттєво похолодало.

Vitaliy.

Если подходящие к радиатору шланги и патрубки сухие (со стороны двигателя), то протекает сам радиатор печки. А у антифриза как раз и есть такая особенность- при холоде он начинает сочиться, а при некотором потеплении перестаёт. Это если щелочка. А если дырочка, то по любому будет капать.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Vadim_K

Цитата: vladishtm від 30 Грудня 2022, 14:14:12і ГОЛОВНЕ як воно мені допоможе  :dunno: 
Vadim_K про що ваші відповіді? як вони мені допомогли?
Так не потрібно нічого тоді тут запитувать, все тоді саменькі мовчки робіть.
Рампа з форсунками 2400, з Ваших слів, почистить форсунки приблизно 700.
Я пропонував менше витратити коштів. Вважаєте не допоміг????
За РДТ стосовно перевірки манометром теж не допоміг??? До речі кацапський новий РДТ старооскольськмий під 1000 грн.(не так давно міняв клієнтам).
Якщо ж коштів дофіга, то відразу нове авто купуйте, чого вже там. З Ваших слів  "НАФуЯ" засмічуєте форум, якщо не хочете слухать поради?
Невже немає в Очакові людей, які чистять форсунки, а саме головне нормально діагностують авто?

vladishtm

Цитата: Vadim_K від 31 Грудня 2022, 17:05:12Так не потрібно нічого тоді тут запитува
Забув дозволу спитати  }-)
Цитата: Vadim_K від 31 Грудня 2022, 17:05:12До речі кацапський новий РДТ старооскольськмий під 1000 грн
Якби був вказаний адрес де брався новий -то б і була реальна допомога, а так бла - бла..
Цитата: Vadim_K від 31 Грудня 2022, 17:05:12Невже немає в Очакові людей, які чистять форсунки, а саме головне нормально діагностують авто?
Я ж запропонува вам - "приїздіть" - якраз і появиться спец, можу прийняти на время в себе.
Цитата: Vadim_K від 31 Грудня 2022, 17:05:12засмічуєте форум, якщо не хочете слухать поради?
Я задав конкретне питання і очікуав конкретну відповідь, а не поради, чи вихваляння хто що вміє рообти. Відчуваєте різницю? якщо ні нічим не допоможу.

Славута 1,3Li 2009