Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Skiper

Цитата: Володимир від 01 Травня 2023, 09:58:34має іншу орієнтацію.
Дякую.
Шукаю собі про запас, якогось людського, з часом життя більше, ніж у метелика, типу заводського і щось тяжко знайти. Який порадите?
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Romka

Цитата: Skiper від 01 Травня 2023, 21:10:07
Цитата: Володимир від 01 Травня 2023, 09:58:34має іншу орієнтацію.
Дякую.
Шукаю собі про запас, якогось людського, з часом життя більше, ніж у метелика, типу заводського і щось тяжко знайти. Який порадите?

Цікаво. :dunno: Знаючи, що єдиний датчик без якого авто не поїде це ДПК і тому в далекому 2008 купив заводський. І на сьогодні пробіг 181 000 км і до рідного датчика ніяких претензій, а запасний весь час калатається в багажнику. То не хвилюйтесь імхо, з пробігом 51к. :thank_you:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Skiper

Цитата: Romka від 01 Травня 2023, 23:10:33з пробігом 51к
Працездатність безконтактних датчиків меншою мірою залежить від пробігу, у більшому - від виробника (на скільки якісні матеріали використані при виготовлені), і, як наслідок, від швидкості старіння того ж пластику та втрати властивостей магнетизму. Це стосується в першу чергу датчика фаз (ДПРВ) та датчика положення коленвалу (ДПКВ). В черговий раз нагадаю, що в машині повинні бути завжди ті елементи, без яких машина не заведеться самостійно, це стосуються в першу чергу і запасного ДПКВ. Якщо є конкретні пропозиції більш менш якісного продукту по сьогоднішнім виробникам ДПКВ (з назвою номеру та виробнику). які представлені на ринку України - з задоволенням вислухаю, або продай свій якісний і можеш надалі не турбуватися  ;)
Slavuta 1.2SI by Skiper

Володимир

В датчику фаз стоїть датчик хола який запаяний на плату, зазвичай він перестає працювати через те що через постійні зміни температур пропадає контакт на пайці плати до контактів. ДПКВ це котушка намотана на сердечник, тому дуже надійний елемент, не зустрічав на форумі випадків виходу його з ладу, тільки були проблеми з проводкою. Купити можна самий дешевий разом з роз"ємом з проводами.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Цитата: Skiper від 02 Травня 2023, 09:15:30Якщо є конкретні пропозиції більш менш якісного продукту по сьогоднішнім виробникам ДПКВ (з назвою номеру та виробнику). які представлені на ринку України - з задоволенням вислухаю, або продай свій якісний і можеш надалі не турбуватися  ;)
Можливо не зрозуміло висловився. Моя думка, що ДПКВ стокового виробництва надійна штука і якщо видо до цього не придбали, то можна придбати стоковий. Якщо його не знайти, то придбайте любий аналог. А рідний, маю думку, послужить ще довго і довго. А з дротами так, була проблема.

Skiper

Перейматися почав, бо дивлюсь, на Сенсах з тавродвигунами років моєї машини почали часто виходити з ладу.
Буду шукати якийсь, може калузький в стікері більш-менш, але не дуже маю бажання купляти від рашистьського виробника. А що робити, якщо майже всі датчики на машині від ТАЗів, а імпортних епропейсько-японських ДПКВ не існує. Усім дякую.
Slavuta 1.2SI by Skiper

Romka

А щодо китайських ? Там не зробили аналог? За пару років до війни, я багато аналогів деталей з Китаю бачив кращої якості чим українські, а тимпаче рфські.

Skiper

Цитата: Romka від 02 Травня 2023, 23:08:24А щодо китайських ?
Типу GM є. Який там опір обмотки, чи буде розмір підходити по довжині пісюна, щоб не вперся в зуби і не був занадто короткий (секас повинен бути безконтактний, відстань від зуба для стокового пісюна по мануалу повинна бути в допусках 0,5-1,5 мм)? Питань більше, чим відповідей. Робити експерименти з китайським котом у мішку за власний кошт не маю бажання та й не на часі. Подивився - та щось і не пригадую, що в машині є хоч жодна китайська запчастина, навіть лампочки немає  :)
Slavuta 1.2SI by Skiper

Romka

Ой! вей.
У мене:
Задні амортизатори, гальмівні диски, фільтр палива, гальмівні колодки передні, водяна помпа, ролик грм, радіатор, лампи голоного світла (філіпс китай), кран пічки електричний, електроний блок пічки, щітка двірника безкаркасна, мотор-редуктор двірника, електричний паливний насос, задні ступічні підшипники і здається  шарові опори, передні гальмівні шланги, нижні подушки двигуна, СВД лампа салону, СВД передні габарити, СВД лампи підсвітки номера. Це що згадав. Нарікань немає.
О, то це на протязі років 5-7 установлено.
От вам і китай.

User2108

Romka

Skiper

Цитата: User2108 від 03 Травня 2023, 15:36:55От хвантазер
Та ні, він, мабуть, зі Славути хоче зробити Чана Бені
Цитата: Romka від 03 Травня 2023, 13:02:05кран пічки електричний, електроний блок пічки, щітка двірника безкаркасна, мотор-редуктор двірника, електричний паливний насос,
Тут також все це є, і воно звідкіля ж B)  Нам так не жити, а то все автентичність та автентичність. Скучно, та ще й двірник каркасний, польський.

Slavuta 1.2SI by Skiper

Володимир

Цитата: Skiper від 03 Травня 2023, 10:04:26
Цитата: Romka від 02 Травня 2023, 23:08:24А щодо китайських ?
Типу GM є. Який там опір обмотки, чи буде розмір підходити по довжині пісюна, щоб не вперся в зуби і не був занадто короткий (секас повинен бути безконтактний, відстань від зуба для стокового пісюна по мануалу повинна бути в допусках 0,5-1,5 мм)? Питань більше, чим відповідей. Робити експерименти з китайським котом у мішку за власний кошт не маю бажання та й не на часі. Подивився - та щось і не пригадую, що в машині є хоч жодна китайська запчастина, навіть лампочки немає  :)
Якщо не влаштовує китай, можна купити український https://detali.zp.ua/catalog/23604-datchik_polozh_kolen_vala_1102_sens_cherkassy/

Наконечник там правда не прямокутний а круглий, але маю в запасі датчик з круглим наконечником, підставляв для перевірки, то працює без проблем.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Цитата: Skiper від 03 Травня 2023, 17:33:25Та ні, він, мабуть, зі Славути хоче зробити Чана Бені
Краще працююче Чана Бені чим ломучий ВАЗ.
90% установленого мають пробіг не менше 50т. км. Звичайно, колодки, лампи мають пробіги менші, але не менші заводських.

vladishtm

Цитата: Володимир від 04 Травня 2023, 09:53:09Якщо
не влаштовує китай, можна купити український https://detali.zp.ua/catalog/23604-datchik_polozh_kolen_vala_1102_sens_cherkassy/
Я до цих "https://detali.zp.ua/" відносився б обережно. Вони пишуть до "1102, 1103 Славута "... та
я вже показував клапан
Spoiler
і теж написано до "1102, 1103 Славута"
Я замовив , прийшов а на ньому ВИБИТО тиск 4Атм. Поставив спробував - скидає після 4Атм.
Тож краще не віримо тому що пишуть на заборі.  :wallbash:
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2