ЗАЗ 110307 Славута Люкс 1,2 карб by Labukh

Автор Labukh, 30 Травня 2023, 17:24:32

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Labukh

Менше всього хотілося б переставляти стрілку, бо вгадати дуже важко. Я свою приборку кілька разів розбирав повністю, шукав причину, чому добовий одометр не працює. Без приборів виставити точно стрілку спідометра майже неможливо, хіба пощастить і вгадаєш.

vladishtm

Цитата: Labukh від 12 Квітня 2024, 11:32:23Менше всього хотілося б переставляти стрілку, бо вгадати дуже важко. Я свою приборку кілька разів розбирав повністю, шукав причину, чому добовий одометр не працює. Без приборів виставити точно стрілку спідометра майже неможливо, хіба пощастить і вгадаєш.
Якщо стрілка встановлена не вірно, іншого варіанту просто не існує. В люксовці деякі стрілки повинні стояти " нижче нуля " - та ми бачимо це як стрілка на упорі
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

vladishtm

Ось ще варіант (але вряд чи це твоє)
Spoiler
[close]
Особисто в мене в прикурювачі вольтметр постійно, так що чотирі дні я б не шукав.

Доречі, про упори стрілок тахометр та спідометр ( якщо все справно).
Можно так. Сняти морду панелі, вийняти упори стрілок, включити запалення. Стрілки тахо і спідо метрів повинні (при включенному запаленні) стати на "0". Якщо ні -переставляємо стрілку що стаяла на "о". Перевіряємо. При виключеному запаленні ці стрілки "впадуть нижче "0". Перевіряємо пару раз установку на "0".  Потім ставимо упори та собираємо панель.
(Дивись коменти до
Spoiler
[close]
)
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Labukh

Після заміни приборки та датчика швидкості дивовижним чином налагодився розхід на газу. Розумію, що навряд чи причина була саме в цих приладах, але після заміни заїхав на АЗС і в порожній балон задув 10 літрів газу, скинув добовий одометр на нуль і чекав, на яких показниках машина перестане їхати. Проїхав майже 90 км, враховуючи, що трохи спалив газу під час налаштування редуктора - просив газовщика підлаштувати, бо погано заводилась на газу на холодну. Тепер цікаво, в чому ж конкретно була проблема? 

Romka

Ви отримали правильні показання пробігу. Брехав або датчик чи приборка або все ).
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Labukh

Цитата: Romka від 18 Квітня 2024, 18:03:59Ви отримали правильні показання пробігу. Брехав або датчик чи приборка або все ).
Але ж з моменту покупки все показувало вірно, а потім з приходом холодів розхід на газу став близько 20 л/100 км, а на бензині все було ОК. Я навіть не знаю що думати.

Labukh

Славута продана, натомість придбаний Сенс 2004 року. Як буде час, створю профіль по новій машині.

Володимир

Цитата: Labukh від 18 Лютого 2025, 19:13:59Славута продана, натомість придбаний Сенс 2004 року. Як буде час, створю профіль по новій машині.
Вітаю, скільки зараз просять за сенс?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Labukh

Володимир

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion