Бачок охолоджуючоЇ рідини тиче з під кришки Славута

Автор Sirogik84, 29 Жовтня 2024, 21:24:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sirogik84

Добрий вечір!!! Маю проблему Бачок охолоджуючоЇ рідини тиче з під кришки . Почитавши, зрозумів, що проблема така багато в кого. Вирішення:
1. Заміна на бак від Ланоса
2. Заміна на бак від 2110 (старий)
Мож, хто , що підкаже. Дякую за відповіді.

Володимир

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Ivan1988

Володимир

Цитата: Ivan1988 від 31 Жовтня 2024, 14:17:59Я купив був рідний АвтоЗАЗ. Так, не самий дешевий, але нічого ніде не текло. Брав тут
https://detalizaz.com.ua/bachok-rasshiritelnyy-pod-datchik-tosola-tavriya-slavuta-zaz-110216-1311012/?gclid=Cj0KCQjw1Yy5BhD-ARIsAI0RbXbmyy3CplGrQCz7EYhKshURECaCqkhxxkOnE_gxwIk9W5p9Qi70jC0aAh5XEALw_wcB
Купляти рідні бачки, це марна трата грошей і нервів, краще один раз потратитись на бачок від іномарки.

Sirogik84

Sirogik84

igo61

Може там шось не тойво з двигуном? І новий бачок не вирішить проблему.
Відкрутити кришку, на її місце надіти гумову рукавичку, запустити двигуна і подивитися шо робить рукавичка.
Може там гази пробивають в систему охолодження. От і пре з-під кришки. Чи рівень рідини зависокий.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Володимир

Цитата: Sirogik84 від 31 Жовтня 2024, 20:19:30Дуже гарно зробили, а датчик підключили?
Ні, так і не дійшли руки зробити адаптера.

masster

Щоб не текло з під кришки, треба щоб струмінь антифризу з трубки паровідводу (тонкої) не попадав на кришку.
Я вставив туди мідну трубочку, з загином до низу.

Romka

Всі ігри з рідним бачком, розягуються на місяці і не є однозначним рішенням проблеми. А через 2-3 роки знову треба купляти бачок, бо він трісне.

Краще поставити з іномарки. Простіше всього поставити круглий з любої ВАГ-груп автівки.

Ще поширено - з Ланос\Сенс.

:thank_you:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: Romka від 20 Листопада 2024, 18:46:34Всі ігри з рідним бачком, розягуються на місяці і не є однозначним рішенням проблеми. А через 2-3 роки знову треба купляти бачок, бо він трісне.

Краще поставити з іномарки. Простіше всього поставити круглий з любої ВАГ-груп автівки.

Ще поширено - з Ланос\Сенс.

:thank_you:
100%, я до цього поміняв три рідних бачки, останній як тріснув, то гаряча рідина пішла по гофрі що йде від мікаса під капот, і потекла на коврик пасажира.