Автосканер мультимарочний Delphi DS150E

Автор Toris, 19 Жовтня 2023, 08:48:37

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

Доброго здоров'я усім!

Мій ремонтер вирішив долучитись до доброго та вічного і придбати собі автомобільний автосканер Delphi DS150E. А я лише софт до нього ставив іншим ремонтерам на ноутбуки. Стосовно ж апаратної частини сканера ніколи не цікавився, що там усередині. І ось прийшов час купиити. Пошуки в інтернетах трохи прояснили, що для автомобілів від 2000-х років правильний сканер ніби як повинен мати всередині дві зелені плати якихось правильних версій. На Аліекспресі познаходив усякі-різні Delphi DS150E у великому діапазоні цін. Третій день деколи дивлюсь усе це, а ясність не приходить.

Прошу допомоги у визначенні правильної моделі автосканера та/або сцилочку на місце, де можна прикупити гарантовано робочий сканер. Тренуватись будемо на авто ремонтера VW Caddy 1 покоління.

Дякую.

Kudrik

под vag авто - очень желательно свой родной сканер. Типа Vas или Odis.

Kraken Tor

Доброго здоров'я! Я розумію, що ти шукаєш автосканер Delphi DS150E для ремонту автомобілів, зокрема VW Caddy першого покоління. Ось що я можу порадити: для автомобілів від 2000-х років, як ти зазначив, важливо, щоб сканер мав дві зелені плати правильних версій. На AliExpress, де ти вже шукав, можуть бути різні варіанти, але важливо переконатися, що вони є оригінальними та підходять для твоїх потреб. Одним із гарних варіантів може бути покупка в магазинах, які спеціалізуються на автодіагностичному обладнанні, оскільки вони часто мають гарантію та кращий сервіс. Наприклад, можна шукати в магазинах, які продають продукцію Delphi, оскільки вони мають багато досвіду в цій сфері . Також можна звернутися до інших ремонтерів або форумів, де вони можуть поділитися своїм досвідом та порекомендувати надійні місця для покупки. Надіюсь, це допоможе тобі вибрати хороший сканер!

Володимир

Схоже що штучний інтелект вирішив зареєструватись на форумі.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

Цитата: Володимир від 04 Березня 2025, 13:30:07Схоже що штучний інтелект вирішив зареєструватись на форумі.
Це торгівля наркотиками, вже прибив цю обліковку.

"Кра́кен — один из крупнейших российских даркнет-рынков по торговле наркотиками, поддельными документами, услугами по отмыванию денег и так далее, появившийся после закрытия Hydra в 2022 году, участник борьбы за наркорынок в российском даркнете. Покупатели заходят на Kraken через Tor с луковой маршрутизацией."