Прошивки на Мікас (Обговорення прошивок і ЕБК Мікас)

Автор Володимир, 22 Травня 2011, 17:59:30

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

viktorpovh28

Цитата: Володимир від 04 Травня 2025, 08:14:45Якщо це славута, то є просте пояснення. На підйомі при збільшенні навантаження росте температура двигуна, відповідно двигун тяне гарячіше повітря нагріте радіатором. Треба робити забір повітря перед радіатором як га іномарках.

На карбовій таврії в мене було так само, потужність відновлювалась через певний час коли охолодився радіатор.
Це Заз Віда,забір повітря в неї в крилі

Володимир

Можливо це якась особливість датчика кисню, можливо в цьому режимі він більше нагрівається і змінюється його характеристика.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

viktorpovh28

Тоді ще таке питання, якщо шліфована голова, і ступінь стискування стала більшою а на бензині навіть 95 чутно детонацію, і блок її бачить але справляється так собі. Чи є сенс прошити калібровки під гбо?

Володимир

Треба пробувати, блок підтримує дворежимку, то можна два режими зашити.

viktorpovh28

А в нас в калібровках ніхто не прописував поправки по температурі на випуску? Бо щось не дуже тянув мотор, захожу в діагностику а там +50градусів, то я по місту їхав зараз +22 на вулиці

Володимир

Цитата: viktorpovh28 від 01 Червня 2025, 18:23:30А в нас в калібровках ніхто не прописував поправки по температурі на випуску? Бо щось не дуже тянув мотор, захожу в діагностику а там +50градусів, то я по місту їхав зараз +22 на вулиці
Так має бути, бо забір повітря береться біля радіатора, воно гаряче, треба робити забір як на іномарках, перед радіатором. Я мав дві машини карбову таврію і інжекторну славуту, то обидві на холодну їхали краще ніж на гарячу.

ВКБ

Володя привіт!
Підкажи яке маркування датчика температури 3 пінового  на бк Україна.
Завчасно дякую!
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: ВКБ від 18 Червня 2025, 13:04:53Володя привіт!
Підкажи яке маркування датчика температури 3 пінового  на бк Україна.
Завчасно дякую!