Просто Славута -> ВАЗ-21114-НІМФА -> FIAT Doblo Турбо Каблучок

Автор gray-black, 21 Листопада 2014, 03:29:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

YUKON

Та щось взагалі проблема з фотками...то гучно свитиш, то низько літаєш! Знову все вкидав через радікал.ру

veektorfrolov

Последнее время тут частенько проблемы с фотографиями :(

gray-black

пробіг 204 000
вчора перший раз за 10К скористався докаткою,колесо в мусор,нема смисла робити(лисе),диск ніби не постраждав,уже похоже ловив яму на КІКовському литті,тоді диск гарно загнув по наружі і резина крепше прорубалась
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Жулик

На фото докатка?  :-D

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

gray-black

то глубиномерка :P,інші фото не вставляються,пише що великий розмір :wacko:

gray-black

пробіг 205 000
давно наткнувся на тему https://www.drive2.ru/l/491263445631500479/ пару днів назад установив собі,правда зробив простіше(постійно газ показує,бо бенз-датчик неробить,а відкрутити не можу,а заморочуватись нема часу),зручніше спостерігати на панелі,ніж постійно багажник відкривати(інший раз туди не долізти бо повний) :popcorm:

gray-black

пробіг 206 000
вирішив ставити лінзи 3,0,бо на 2,5 дальнього на трасі не вистачає,уже майже 3 роки катаюсь,сьогодні зробив 1 фару,не виконав правила ТБ і різнув ліву руку канц ножом,інстал відкладається на пару днів  :wallbash:

gray-black

замінив лобове скло, так як на заводському забагато потертостей,2 скола і одна тріщинка(все якісно зроблено більше року назад), в непогоду і в темноті незручно їздити, а попереду зима, катати приходиться по 3-4К за місяць.
брав у знайомих, просив щось якісне, щоб голова не паморочилась через 30хв їзди, порекомендували-взяв-поставили, ущільнювач залишили старий, в норм стані.хотів з полосою і шовкографією, було тільки з полосою мусив брати, особо бігати шукати нема часу, вдень таке відчуття ніби без скла їдеш, я задоволений.може на літо атермалкою затяну.
інфа з нета:
1 Товарный знак производителя.
2 Тип стекла: Laminated ― многослойное стекло, Tempered ― закаленное стекло.
3 Расширенный тип стекла: I — упрочненное ветровое стекло, II — ветровое обычное многослойное стекло, III — ветровое обработанное многослойное стекло, IV — стекло из пластика, V — прочие (не ветровые) стекла с коэффициентом пропускания света ниже 70%, V-VI — двойное стекло с коэффициентом пропускания света ниже 70%, Отсутствие индекса — стекла с коэффициентом пропускания света не ниже 70%.
4 Код страны предоставившей официальное утверждение: 1-Германия, 2-Франция, 3-Италия, 4-Нидерланды, 5-Швеция, 6-Бельгия, 7-Венгрия, 8-Чехия, 9-Испания, 10- Югославия, 11-Англия, 12-Австрия, 13-Люксембург, 14-Швейцария, 16-Норвегия, 17-Финляндия, 18-Дания, 19- Румыния, 20-Польша, 21-Португалия, 22-Россия, 23-Греция, 24-Ирландия, 25-Хорватия, 26-Словения, 27-Словакия, 28-Беларусь, 29-Эстония, 31-Босния и Герцеговина, 32-Латвия, 37-Турция, 42-Европейское сообщество, 43-Япония.
5 Соответствие американским стандартам безопасности M, AS, DOT.
6 Соответствие европейскому стандарту безопасности ECE R43.
7 Число, месяц и год изготовления: цифра с точками обозначает год, сумма точек до цифры – месяц изготовления, сумма точек после цифры – месяц изготовления + 6. В маркировке XINYI верхняя цифра – год (9=>2009), сумма цифр по центру – месяц (1+2+8=11 => ноябрь), десятичное число + сумма оставшихся цифр внизу – число месяца (10+1+2+4=17).
8 Соответствие китайскому стандарту безопасности CCC E000199/E000039.
П.С.старе скло тоноване(непам"ятаю ніби 35%) подарую.

gray-black

пробіг 207 000
давно мені не подобається дальнє світло на трасі, на моїх лінзах 2,5,ставив доп фари дальнього, не дуже подобається, вирішив ставити 3,0
придбав лінзи 3 дюйма під лампу Н1,маски аля панамерастайл, лампи 4300К,
і понеслась примірка-установка, саме більше мудохався з підгоном маски до відбивача, підрізав і стесував на наждаку тільки маску, не хотів фару повністю розбирати, зашкурив відбивач і задув в чорний мат, підсвітку лінзи(диявольські глазки)зробив сам з діодної лєнти на алюмінієвій основі, скотч чо був удалив, поставив пару точок температурного герметика.
але походу зірки стали криво, або я рукожоп(((, спочатку при розборі старих фар луснуло праве скло на три куска, не біда-замовив пару нових(ліве на запас), потім ставив лінзу і закусило гайку, ні вправо ні вліво не іде хоч плач, прийшлось кликати на допомогу болгарина, гайки 2 шт підігнав знайомий, підкинув шайбу там де різьбу з"їв на лінзі, пізніше при підрізці маски полоснув по лівій руці канцножом, кров єле зупинили, через пару днів вклеїв скло фар, встановив на місце, радість закінчилась коли включив дальнє, ліва шторка не повністю відкидалась, видно зачепив коли грався з гайкою, знов розпаковка лівої фари, підігнув її, пару капель масла капнув, ніби робить, але це ще не все-праве скло трошки помутніло всередині, походу герметик так дав, доведеться розбирати знов(((
а так світлом задоволений, а ще з новим лобовим, як вдень їдеш(ну майже))) ще потрібно ел.коректор зробити, для макмимального комфорту їзди на ближньому світлі
ще є один нюанс-скло фари краде багато світла і переломує пучок, дивлюсь в сторону пластикових(900 грн пара проти 600 скло поліроване повністю), хто має досвід поділіться чи скоро жовтіє.

Toris

Робота - на "відмінно"! Машинка - шикарна!

Користуючись нагодою, поцікавлюсь, де можна придбати такий конфузор, як у Вас на капоті? Він сприяє кращому відбиранню повітря в салон чи лише прикриває решітку?

https://slavuta-club.info/forum/index.php?action=dlattach;ts=1535887563;topic=12199.0;attach=6224;image

gray-black

в першу чергу я брав його заради того щоб краще продувалась пічка на ходу,в другу для естетичого вигляду,дути краще не стало,а от вигляд машини покращився,замовляв на сайті по обвісах на авто,ссилки не має,несподобалось те що потрібно робити передплату,потім 2 тижні чекав(моєливо майстер в запой зашов),ще й відправили укрпоштою на інщий кінець міста,без можливості огляду(сказали на відділенні навіть якщо поломане мусите забирати і платити за доставку).мені пощастило все ціле,не криве,ще й на тачку підійшло

Григорий

Мене геть не здивує коли у твої ангельські глазки прямо в лоб заїде якесь авто, в мене був випадок коли щось подібне поставили на  копійці і я при об"їзді маршрутки такого кольору світло  сприйняв за задні ліхтарі авто, це добре що було в межах міста і швидкість була під 60 км, на трасі тобі буде тяжко після зустрічі з лексусом, бмв , ауді або грузовиком. Мені їх буде жаль.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Toris

До речі, а що за мода на переднє червоне світло?

igo61

То пока в лоб камазом не получил.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?