Просто Славута -> ВАЗ-21114-НІМФА -> FIAT Doblo Турбо Каблучок

Автор gray-black, 21 Листопада 2014, 03:29:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

SWarlock

Все хорошо, но красные глаза...  :wallbash:
ЗЫ: пластик, если не китайский, то желтеет долго. элементарно можно посмотреть на автомобилях джили, чери и прочей поднебесной продукции - много у кого пластик фары в очень печальном состоянии.
Бампер с противотуманками  :ok:
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Володимир

Цитата: Григорий від 09 Вересня 2018, 18:52:35
Мене геть не здивує коли у твої ангельські глазки прямо в лоб заїде якесь авто, в мене був випадок коли щось подібне поставили на  копійці і я при об"їзді маршрутки такого кольору світло  сприйняв за задні ліхтарі авто, це добре що було в межах міста і швидкість була під 60 км, на трасі тобі буде тяжко після зустрічі з лексусом, бмв , ауді або грузовиком. Мені їх буде жаль.
На форумі вже хтось описував ситуацію, коли пішов на обгон, а на зустріч ланос з червоними лампочками в фарах. Тоді без аварії не обійшлось.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

gray-black

Коли вмикаються габарити або світло дхо притухає виконуючи роль габаритів,червона підсвітка виведена на окрему кнопку,при дхо і габаритах її майже не видно
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Григорий

"Якось так але не так" :clap: Я бачу ти не хочеш вчитись на чужих помилках які написані людською кров"ю. Будеш це роз"яснювати при зіткнені(якщо зможеш). :wallbash:
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

gray-black

ну,розбирати фари не буду щоб зняти лєнту,а от вмикати не буду,обіцяю,хіба для фоток,або в світлу пору :mitsu:

YUKON

Любуюсь, ГрейБлек гарний власник, відповідно гарне авто! :ok: :ok: :ok:

gray-black

пробіг 208 000
з установкою нових лінз вирішив щось робити з коректором(на місце штатного гідро прикурювач поставив), бо на пустому авто світиш під ноги, а гружоний на верхушки дерев, бігати з викруткою не завжди зручно, давно лежали 2 мотора з експортної таврюхи, заніс до знайомого електрика перевірити як воно має працювати, там все просто 4 мінуса і 1 плюс(можна під'єнати навпаки)не знайшов перемикача на 4 положення, взяв такий як на тавропічку(ще на 2108-09 іде)трошки вкоротив палку перемикання,4 контакт(саме вище)вивів на кнопку без фіксації, плюс кинув на фішку ближнього світла.
на днях виліз нежданчик-від наших рінесеньких доріг злізла маска на правій фарі, розбирав, всеодно була запотівша від попереднього герметику, маску трішки мазнув герметиком, після роботи трошки зняли стрес)))
всім гарних вихідних! !

gray-black

пробіг майже 210 000
епопея з фарами продовжується,2 вечори робив,встановив пластикове скло,скляне багато світла краде,поміняв підсвітку лінз

Toris

1. А блакитні (cyan) світлодіоди в Україні продаються? Були б дуже доречні до кольору Вашого авто.

2. Пластикове скло буде швидше шкрябатись. Може, варто їх забронювати правильною плівкою?

Spoiler
[close]

YUKON

Ну от дивись, це я з приводу пластикового скла, в тебе установлено ксенон. В спектрі світла ксенону є ультрафіолет, якій дууже бистро вшатає тобі пластикове скло, воно помутніє. Скло стандартне більш витривале до ультрафіолету. Так що, не знаю чи ти зробив вірно чи ні. Це так, як кажуть напорозсусолювати. Але суть в моіх словах є, погодься! Діло було б інше якби в тебе були встановлені ЛедЛампи!

gray-black

пробіг 210 000
замінив масло і фільтри в моторі,знайомий наклеїв захисну плівку на фари,на СТО відрегулював оптику,замінив антифриз,попередньо промив лимонкою,содою і просто дистилятом 2 рази,купив бачок 2110 старого зразка,поки не ставив,ланос бачок не подобається тим що нема рівня ОР
вітаю всіх із святом! ! !

gray-black

пробіг 213 600
з"явився стук при рушанні,заїхав на діагностику(трясучка),знайшли тільки люфт пальців передніх супортів і слабуваті передні стойки(права трошки стукає),подушки цілі,грішу на шпильки коробки шо до конька кріпляться,треба розбирати і дивитись.
вітаю з днем автомобіліста!!!

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

gray-black

пробіг 216 000
перезувся на зиму(літом купив всесезонку фалкен,думав що то чиста зима)по 500 грн за балон,приїхала з Німеччини в Україну,навіть жовті точки на боковині не стерті(саме легке місце на скаті,ставиться біля вентеля)перекинув гуму сам,балансував теж,максимум одне колесо попросило 25 грам,інші 10-15,сподобалась резина тим що бортик є від бордюрки,зробив розвал-сходження,170 грн.прога під таврію-славуту

gray-black

замінив свічки запалення,завжди перед зимою міняю,взяв денсо 20 тт
фотки вставити не можу :nea: