Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

ВКБ

Стрьомні котушки (модулі) в смітник. Навіть не гратись.
Так там був мікас 7,6 чи 10,3? Модуль-котушка  чи котушка?
Якби у мене було щось на 7,6, тільки з запасним молулем кататись..як у карбових з датчиком хола. Замінити 7,6 (воно ще йбез лямбди ) на 10,3 і не папитись..з лоопрацьовками проводки.
А взагалі то карб простіше, якщо ще й 2 гбо, та і розхід той самий...нафіг той полуінжектор )))
У випадку ядепної війни одні карбові і класичні дизеля мабуть довше і протягнуть без виробництва запчастин
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Алекс

Цитата: ВКБ від 08 Листопада 2020, 08:41:58Якби у мене було щось на 7,6, тільки з запасним молулем кататись..як у карбових з датчиком хола. З
Ога ...и мотор запасной в багажнике,как на ралли Лондон -Сидней
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

VAZ 21053

Цитата: ВКБ від 08 Листопада 2020, 08:41:58
Стрьомні котушки (модулі) в смітник. Навіть не гратись.
Так там був мікас 7,6 чи 10,3? Модуль-котушка  чи котушка?
Якби у мене було щось на 7,6, тільки з запасним молулем кататись..як у карбових з датчиком хола. Замінити 7,6 (воно ще йбез лямбди ) на 10,3 і не папитись..з лоопрацьовками проводки.
А взагалі то карб простіше, якщо ще й 2 гбо, та і розхід той самий...нафіг той полуінжектор )))
У випадку ядепної війни одні карбові і класичні дизеля мабуть довше і протягнуть без виробництва запчастин
ну якщо їздити на газу можу погодитись а якщо на бензині то розхід різний, повірте Я навіть відео викладав, і якщо потрібно і Вам скину.
Жити з паливом у жилах, або ж "колхоз" на коліні?
https://www.youtube.com/channel/UCAKN5XwvocokaM7VmiJRnOQ/featured

Vitaliy.

Ненашёл темы по катушкам в инжекторной теме, напишу здесь. Чуть ранее писал про истории ремонтов двух машин. Продолжение. Та славута, которая с мозгами 10.3 и катушкой с четырьмя выводами. Неверю, что те 2 полностью нерабочие катушки могут пробиться по высокому. Катушки с номером 57.3705 . Вскрыл нижнюю пластину, а там ... :)
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

igo61

Цитата: Vitaliy. від 09 Листопада 2020, 09:24:19
Вскрыл нижнюю пластину, а там ...
Са-са
Spoiler
салюпа
[close]
:-D  ;)
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Romka

Там вот это

Провода могли отпасть или отгореть.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Vitaliy.

Цитата: igo61 від 09 Листопада 2020, 11:38:28
Цитата: Vitaliy. від 09 Листопада 2020, 09:24:19
Вскрыл нижнюю пластину, а там ...
Са-са
Spoiler
салюпа
[close]
:-D  ;)

Кто о чём думает, о том и говорит.  :beee:
Цитата: Romka від 09 Листопада 2020, 14:31:33Провода могли отпасть или отгореть.
Именно то и случилось  ;)
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

igo61

Цитата: Vitaliy. від 09 Листопада 2020, 14:38:52
Кто о чём думает, о том и говорит.
Каков вопрос - таков ответ.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Vitaliy.

Чем заклеить алюминевый радиатор? При условии, что сама поверхность всего алюминия вполне себе отличная, радиатор почти никогда не работал (видать брак был). Быстрый клей ацетанокрилатный с содой как к температуре относится и к алюминию?
 рус иван пнх

al.dudka

Я запаяв би якщо там зручно паяти.

Володимир

Є спеціальний двокомпонентний клей металбонд називається.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

vladishtm

Цитата: Володимир від 09 Листопада 2020, 19:15:56Є спеціальний двокомпонентний клей металбонд називається.
Цікавий, але не зрозумілі варіації цін 45-120  :dunno: https://prom.ua/ua/Klej-metal-bond.html
Герметик без знімання радіатору https://prom.ua/ua/p699449639-germetik-radiatora-nowax.html? Герметик радіатора Nowax 325 мл
До речі, простий суперклей + наповнювач (сода, чи сіль мілка) мзанули клей, посипали наповнювач, мазнули склали -будете здивовані.   :wacko: Холодна сварка. Але наче боїться перепада температур.
Spoiler
[close]
Spoiler
[close]
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Sergik32

суперклей з содою то гівно, при вібрації відпаде, всі суперклеї не витримують динаміку.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

vladishtm

Цитата: Sergik32 від 10 Листопада 2020, 07:56:57
суперклей з содою то гівно, при вібрації відпаде, всі суперклеї не витримують динаміку.
А якщо пальці склеїти, клей витримає дінаміку, чи шкіра?  :-D
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2