Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.

GETbMAH

Цитувати виділенеМікас бере масу по проводах що на фото. Про проблему редукторного стартера на інжекторі кілька років тому описував АндрійЗП, в момент пуску ці стартери хавають ампер значно більше ніж звичайні, у нього наскільки я пам"ятаю в момент пуску перегружався мікас і появлялась помилка "P1612-Несанкционированный сброс контроллера в рабочем состоянии".
Хмм, виходить що у мене маса мікаса в порядку. Клеми там чисті і контакт нормальний. Почистив на всякий випадок клеми на АКБ, хоча вони і так були в хорошому стані. В гаражі лежала запасна коса маси, для тесту кинув її зі шпильки стартера на мінус акб напряму. Особливо нічого не змінилося, авто зараз заводиться ніби все ок.
Цілком можливо, що редукторний стартер бере більше, однак не розумію, чому при цьому напруга на АКБ у момент пуску просідає менше. З рідним стартером напруга просідала до 8,5В на холодну і мотор заводився, а з редукторним до ~10 В і мотор не заводився... Зранку заводив на холодну на повністю зарядженому АКБ, напруга впала до 10,3В і редукторний стартер завів з пів-оберта
Помилка 1612 у мене давно світилася після будь-якої перепрошивки і була відключена. Зараз включив її, подивлюся чи буде вона з'являтися при проблемах з пуском
Slavuta 1.3 Si
Drive2

Володимир

Цитата: GETbMAH від 29 Грудня 2020, 10:25:33З рідним стартером напруга просідала до 8,5В на холодну і мотор заводився, а з редукторним до ~10 В і мотор не заводився...
Колись в неті хтось знаходив графіки порівняння вольтамперних характеристик стартерів, то сильна просадка напруги іменно при вмиканні редукторного стартера, коли від вийшов на робочі оберти, то вже просадка напруги менша ніж в звичайного стартера.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Алекс

Цитата: GETbMAH від 28 Грудня 2020, 21:30:09купил редукторный стартвольт.
Дерьмо .
С февраля по май кое как  ....по ом или не глуши или не заводи сразу ..хорошо на таможне не быстрые ...в июле остался один зуб ,бля буду...
Вобчем -плохой кЕтай..не ту собаку съели  :wacko:
Кстати -издох летом на пляже ,мордой в дерево в тени  :wallbash:
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

GETbMAH

Володя як завжди правий) За допомогою осцилографа ГБО засняв декілька запусків на холодну при зарядженому АКБ. Показання фіксував за допомогою цифрового вольтметра з частотою оновлення екрану ~1с, та осцилографа. Виявилося, що вольтметр фіксував просадку напруги лише до 10,1В при увімкненні стартера, але тільки на початку. Вже через секунду напруга піднімалася до 10,5В. В той самий час осфилограф ГБО зафіксував великий провал напруги при старті аж до 9,12В, після чого напруга вирівнялася до 10,1-10,3 В та двигун запустився. Порівняв у спокійному стані, на ГБО напруга на 0,15В менше ніж на АКБ. Тобто, виходить дійсно редукторний стартер на початку дає великий провал, повністю заряджена АКБ до 12,6В при ввімкненні редукторного стартера провалюється майже до 9,0В
Тим часом пішов другий день, авто заводиться редукторним стартером легко, ніби нічого й не було
Slavuta 1.3 Si
Drive2

Алекс

Господа Славутоводы и другие умные люди,вопрос на отвлеченные тему
Датчик уровня жидкости горизонтальный SLM-MH21C он же https://www.drive2.ru/l/288230376152034535/
Он же RSF44Y100RF ..будет ли он работать при установке под углом ,примерно 45 % ?Понятно шо уровень буде иной от заданного,геркону не все ли равно ?
Просто бачек круглый и только плоские стенки под углом  :wacko:
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Toris

Геркону без різниці, має працювати.

ВКБ

Який принцип роботи лед гірлянди, яка живиться віж usb і має контролер та кнопку режимів, 10 гілок , кожен маленький діод сидить паралельно на дроті, дріт (два) жорский жилка, але особливість в тому, що на гілці з двох дротів сидить велика кількість паралельно діодів і миготять в РІЗНОБІЙ, тобто незалежно один від одного через оди. Тобто га гілці два різнотактно працюючих діоди через один різнокольорові. Питання, як опганіщована така різнофазна робота їх через один, при тому всі сидятььно двох тих самих дротах.?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

drone

Если я правильно понял условия задачи, то думаю так
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

ВКБ

Дрон, да, сам второпав до того як глянув на твій ескіз. Банально полюсами чередовка пропайки і переполюсовка схематично по програмі контролера. Просто і генеально. Сірі дротики одножильні 10 каналів герлянда китайська супер.

Володимир

Цитата: ВКБ від 02 Січня 2021, 15:37:14
Який принцип роботи лед гірлянди, яка живиться віж usb і має контролер та кнопку режимів, 10 гілок , кожен маленький діод сидить паралельно на дроті, дріт (два) жорский жилка, але особливість в тому, що на гілці з двох дротів сидить велика кількість паралельно діодів і миготять в РІЗНОБІЙ, тобто незалежно один від одного через оди. Тобто га гілці два різнотактно працюючих діоди через один різнокольорові. Питання, як опганіщована така різнофазна робота їх через один, при тому всі сидятььно двох тих самих дротах.?
Швидше за все діоди мають в собі мультивібратор, в дитячих іграшках зустрічав діоди які на вигляд як звичайні, але мигають двома кольорами.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Торіс, керовано через 1 в разнобій. Діод кожен окремого кольору без зміни, тобто одним кожен своїм миготить, тут видно. Тому схоже переполюсовка через 1 і розфарбовані.

drone

Цитата: ВКБ від 04 Січня 2021, 11:14:01
Торіс, керовано через 1 в разнобій. Діод кожен окремого кольору без зміни, тобто одним кожен своїм миготить, тут видно. Тому схоже переполюсовка через 1 і розфарбовані.
Диод излучает в очень узком спектре, а потому нет никакого смысла его красить. Используются разные диоды с разной шириной запрещенной зоны.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

ИнФлеймс

Якому пробігу може відповідати такий стан руля? Хоч дуже приблизно.   

ВКБ

Vitaliy.

Цитата: ИнФлеймс від 08 Січня 2021, 18:19:34Якому пробігу може відповідати такий стан руля?
Нулевому. Если машина стояла несколько лет мордой на юг, солнце выжаривала и высушивало резиновый обод руля.
Ну или маникюр у рулевого был большой :)
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх