Лечение врожденного люфта рулевых тяг

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 26 Квітня 2009, 10:29:42

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Romka

Я мав на увазі якість гуми, що вона там добра.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

drone

Цитата: Romka від 01 Березня 2021, 11:40:47
Цитата: drone від 26 Лютого 2021, 12:00:59
Да, именно там.
Так сейчас сайлентблоки в Украине делают из переработанной резины, то есть из измельченных покрышек. Естественно, что они ничерта не ходят. Потому и "раскошелился"  на полуретан.

Не потрібно брати деталі не відомого виробника.

Беріть Кременчугрезинотехника (КРТ) і буде все якісно. Можна прямо з заводу замовити, там є відділ продаж.
У КРТ золотая резина дороже полиуретана. При этом нет сайлентов крабов, рычагов, балки, аммортизатора.
З.Ы. Заказывал у них сальники. Счеты за доставку выставили с упаковкой посылки НП, а приехало все в картонке замотанной скотчем. Мелочь, а неприятно.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Toris

Цитата: drone від 01 Березня 2021, 13:16:22У КРТ золотая резина дороже полиуретана. При этом нет сайлентов крабов, рычагов, балки, аммортизатора.
З.Ы. Заказывал у них сальники. Счеты за доставку выставили с упаковкой посылки НП, а приехало все в картонке замотанной скотчем. Мелочь, а неприятно.
Я купував у них пильники гранат і сальники, то приїхало у картонній коробці. Сальники у коробочках, а упаковка (нова поліграфія) на пильники була складена окремо, самі ж пильники були складені так, щоби займати менше місця. Поржав, але логіка зрозуміла: мінімізація місця.

Romka

Замовляв, сальники, бочечки рульових, пильники на супорти - все запаковано в фірмові коробки та коробку поставщика, все акуратно
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4