Флудилка 2018

Автор Андрій, 01 Січня 2018, 19:49:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Сергей від 20 Січня 2018, 11:43:01
Новая схема выкачки денег: Украинцам рекомендуют сделать прививки от дифтерии
https://antikor.com.ua/articles/216245-novaja_shema_vykachki_deneg_ukraintsam_rekomendujut_sdelatj_privivki_ot_difterii

А тем временем...  :download:

Евро побил рекорд: обнародован новый курс валют в Украине
https://antikor.com.ua/articles/216221-evro_pobil_rekord_obnarodovan_novyj_kurs_valjut_v_ukraine

P.S. Некогда думать и переживать о вечном-о росте валют, а нужно срочно, срочно прививаться. Откуда, вдруг, вирусы кори и дифтерии? Либо спецом: лечиться надо, а не за экономикой следить, либо СБУ про@бало диверсию национального масштаба. Ах,да, за своими бизнес интересами СБУшникам некогда заниматься нацбезопасностью.
А ти знаєш що таке дифтерія. В 1995 році коли я служив в армії, сослуживець з Ужгорода привіз з відпустки дифтерію, нам повезло, ми хоч і заразились але були тільки носіями, тобто заразити когось могли але симптомів хвороби у нас не було, тому перебуваючи 10 днів в госпіталі обійшлись вживанням таблеток. А от він чуть не помер, у нього на дупі була чорна пляма розміром з 5 копійок від слідів уколів у вигляді крапочок. Можеш уявити скільки він отримав уколів.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Сергей

Цитата: Володимир від 20 Січня 2018, 12:41:12
А ти знаєш що таке дифтерія.
Ти, в загалі читав, що я тут написав? З чого б це стільки інфекцій одночасно? Га? Може це тільки в моєї уяві, а може це спецом зроблено з різних причин... В нашій країні і в наше врем'я, може бути все що завгодно і цене казки. А може я помиляюсь-дай то Бог...  ;)

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Андрій

оце щось заговорили за болячки, то згадалося
в кінці 2016 року на зоні як сидів, то летів комар великий, з великим носом, врізався в ногу і десь завширки сантиметр  а завдовжки сантиметра три таку як ковшом глибоку ранку прорізало, і заглибшки з сантиметр
приїхав медик. Не Врач.... Медсестра... А рана глибока, неприємна, митися це не вдома душ, можливість важка, одяг прати кожен день теж важко, на вулиці мінус. зараження може бути.
І була у нас якась така цікавав пов'язка ізраільска, якась нова.
Вона виглядає як килимок для мишки по розміру і товщині, кольору свіло світло коричневого.
У нас в Україні таких ніде немає. Ними і як де користуватися ніхто так і не знає, ці пов'язки за смішно копійочні гроші волонтери дали. Ціна одному килимку такому більше тисячі, а там майже безкоштовно волонтери дали. символічно там все було....
То вирішили випробувати їх.... Діватися один х..й не було куди
Вона як двосторонній скочт. Вирізається. І прям отак кліється.
І що цікаво, вона в місці ранки розбухає і як всередину ранки заходить. Ця штука це і абсорбент, і антисептик, і лікувальне...
Взагалом, ніякої інфекції, нічого. Правдо що бинтами притискали на всяк випадок, бо можливості лежати не було, на ногах все переносилося. І на велике диво, вона так допомогла. двічі на день мінялася)
Правда коли знімаєш, грубо кажучи скочт, а волоси на ногах)) депіляція)))
Перші декілька днів, як всомктувала в себе і кров і все.
Потім вже рідні вислали через попутки радикальний стрепотицит, засипали. пів року боліло, тепер тікі шрам такого ж розміру)))
То все смішно десь, поки не настане херово.
І як треба буде лікуватися то людина буде і прививки і уколи і все що треба робити.
Якщо пропонують привитися від чогось, краще не відмовлятися. Здоров'є це на першому місці завжди було є і буде!

[img]http://s

dj_doom

получается типа Целокса, только в другой форме что-ли..

Сволочь

У меня друг, хирург, сказал такую фразу:
Еврей за 3 года до болезни приходит обследоваться, а нашего за 3 дня до смерти лечиться на носилках приносят!
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Vitaliy.

Цитата: Андрій від 22 Січня 2018, 20:58:49
в кінці 2016 року на зоні як сидів, то летів комар великий, з великим носом, врізався в ногу і десь завширки сантиметр  а завдовжки сантиметра три таку як ковшом глибоку ранку прорізало, і заглибшки з сантиметр
, на вулиці мінус.
В конце года, на улице минус, и сидят люди с голими ногами? Не холодно? И даже летом, комарики маленькие. А у вас там с чернобыля, что ли?
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Цитата: Vitaliy. від 22 Січня 2018, 22:28:10В конце года, на улице минус, и сидят люди с голими ногами? Не холодно? И даже летом, комарики маленькие. А у вас там с чернобыля, что ли?
Осколок от... эээ... "опочленцев"...

Sergik32

ти шо, Торіс, тож немає таких, так всі ЗМІ пишуть
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Toris

Та то така порода місцевого кровосіся...

Сволочь

Цитата: Toris від 22 Січня 2018, 22:34:41
Осколок от... эээ... "опочленцев"...
А ты думал, что только ты стрелять будешь?
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Vitaliy.

А, вон оно шо. Так бы и писал прямо.
А зелёнкой там, не судьба?
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Цитата: Сволочь від 22 Січня 2018, 22:51:26А ты думал, что только ты стрелять будешь?
Я мав надію, що "іномыслящіє" одесити порозумнішали після 2 травня... А ніфіга: дурних як було більше, ніж розумних, так і залишилось.

Sergik32

ну якщо то дійсно одесити і вони корінні то висновки зроблять.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

vol4ok7

Цитата: Toris від 23 Січня 2018, 09:13:22
Цитата: Сволочь від 22 Січня 2018, 22:51:26А ты думал, что только ты стрелять будешь?
Я мав надію, що "іномыслящіє" одесити порозумнішали після 2 травня... А ніфіга: дурних як було більше, ніж розумних, так і залишилось.
Посмотрел бы я на тебя если бы у тебя в городе было второе мая наоборот!Как бы ты поумнел то ...?!Верх цинизма... :wallbash:

Toris

Цитата: vol4ok7 від 23 Січня 2018, 15:14:57Посмотрел бы я на тебя если бы у тебя в городе было второе мая наоборот!Как бы ты поумнел то ...?!Верх цинизма... :wallbash:
Про всяк випадок перепрошую, якщо окрім Сволочі ще кого образив. Можливо, херню зморозив.
Деталізуйте, будь ласка, Ваше повідомлення? Що значить "второе мая наоборот"? Про всяк випадок скажу, що різноманітні сепарасти в моєму місті швиденько позапихали свої язики назад до дуп і більше не висовуються.