Помогите найти запчасть.

Автор Анатолий_Ник, 25 Лютого 2019, 12:54:30

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Анатолий_Ник

Защёлка наконечника жёсткой полки - 10216 - 5402043 - 01

https://zapchastizaz.com.ua/zapchasti-tavriya-slavuta/4552-zashhyolka-nakonechnika-zhyostkoj-polki-10216-5402043-01

Нигде нет в наличии. Дребезжание полки уже задолбало :(

Sabre

тут https://автокрепеж.com.ua/p693128135-derzhatel-nakonechnika-zhestkoj.html питали? А взагалі, надіти термоусадку і не мучитись.
Славута 1.2 SL

Володимир

Цитата: Анатолий_Ник від 25 Лютого 2019, 12:54:30
Защёлка наконечника жёсткой полки - 10216 - 5402043 - 01

https://zapchastizaz.com.ua/zapchasti-tavriya-slavuta/4552-zashhyolka-nakonechnika-zhyostkoj-polki-10216-5402043-01

Нигде нет в наличии. Дребезжание полки уже задолбало :(
Купи ущільнювач від дверки і натягни на край полки https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=2988.msg326767#msg326767 окрім того що полка перестане видавати звуки, додатково зашумиш багажник.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Анатолий_Ник

Я это уже все сделал, но со сломанным фиксатором полка все равно тарахтит, врезаны тяжелые динамики. Термоусадка не поможет если сломан фиксатор.

Toris

Ага, так ось як виглядає цей фіксатор! :clap: Якраз вчора дійшли руки до "торохкотіння ззаду". Полиця гримить, а вирізи у "корпусах штатних динаміків" якісь дивні та підозрілі.
Спробую змудрувати щось з тримачів запобіжників, ламп чи з контактів старої китайської переноски...

P.S. А найбільше шуміла аптечка: гриміли ліки у пластиковій коробці. :facepalm:

Toris

Отже, як я вчора викрутився з аналогічної ситуації.

1. На ліву вісь полиці натяг шматочок шлангу, який підходить від паливного фільтра до бензонасосу. Шланг сідає на вісь щільно, туго, але його все одно недостатньо, бо відповідне гіздо ширше. Трохи обмотав шланг скотчем, щоби гума не рипіла від тертя з пластиком. Вирізав та підклав у гніздо шматочок пакувального матеріалу (щось сережнє між поролоном та пінопластом), запхав вісь полиці до гнізда. Тепер штанг не гримить.

2. Для правої вісі шланговий фокус не годиться, бо вісь повинна входити зверху через проріз. Порився у ящичку і знайшов старий гумовий тримач штанги капота. Ця штанга у робочому положенні підпитає капот, щоби стояв відкритим вертикально, а от в транспортному положенні штанга кладеться горизонтально і запихається в такий собі гумовий тримач. От в отвір того тримача вісь полиці теж нормально запихається.
Обгорнув вісь скотчем, щоби було мале тертя. насадив тримач на вісь і акуратно гострим ножем обрізав гуму так, щоби вона нормально стала в гніздо осі. Правильно обрізану гуму зняв з осі, поставив у гніздо і вісь полиці зайшла зверху до прорізу. Щоби не поламати вісь, пропихнув її зверху якимось підходящим підручним засобом.

Все, полиця в гніздах нормально тримається, не торохкотить і без проблем відкривається. Треба влаштувати фіксацію двох інших кутів полиці, які під лядою лежать.

3. З того самого пакувального матеріалу (щось середнє між поролоном, пінопластом та пористою гумою) вирізав два підходящі демпфери, які обклеїв скотчем (бо матеріал пористий) та приклеїв за допомогою двостороннього скотчудо ляди. Ці демпфери мають притискати полицю в тих місцях, де вона лежить на пластикових підставках зі штатними динаміками. Якщо приклеїти демпфери ближче до центру, то з часом вони прогнуть полицю, тому клеїти потрібно саме навпроти кутів полиці, де вона прилягає до підставок.

Тепер полиця при закритій ляді зафіксована з усіх чотирьох кутів і при їзді по "танкових дорогах" не гримить. :clap:

Фото зробив, але викласти не можу, бо щось таке наробив з прошивкою смартфона, що він став пристроєм в собі.

Анатолий

Жосткий потолок для Славуты где можно купить?

Олександр 1968

Торісе,я на задні кінці полки присобачив по парі міцних плоских магнітів,тримає мертво,а коли закриваєш ляду,чути подвійне,,клац,,.Я думаю знайти пару мертвих HDD і розібрати то для тебе не проблема.

Toris

Скотч, упаковка і шланг - простіше.

Володимир

Цитата: Анатолий від 14 Вересня 2020, 13:00:55
Жосткий потолок для Славуты где можно купить?
Важке питання, всі шукають, але ніхто не відписується що знайшов. На таврофорумі недавно хтось продавав, але таврофорум не працює.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Серёга

Находил на каком то сайте, там писали начали производство звоните записывайтесь заранее, звонил глухо.....Даже не представляю где найти такой потолок. В гараже ненужный висит с ВАЗ 2110, вот присматриваюсь к нему, может получиться впихнуть))))хотя времени нет таким заниматься.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Toris

Мужики, а в чому смак жорсткої стелі? Чисто вигляд чи є якісь практичні переваги?

Анатолий

я предпологаю что шум в салоне будет меньше

Серёга

Цитата: Toris від 14 Вересня 2020, 21:00:58
Мужики, а в чому смак жорсткої стелі? Чисто вигляд чи є якісь практичні переваги?

Ну да в салоне как то по другому становиться поуютнее чтоли, можно перетянуть в любой цвет который понравится. Наверное из-за красоты, но я и для того что мой в ужасном состоянии, такой же нехочу, лучше жесткий
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Темыч

Помогите разобраться  :help: есть у кого опыт пользования силиконовыми патрубками охлаждения на Славуте, есть патрубки от400 грн. до 740грн. там качество отличается или продаваны жадные. }-)
p.s. стандартные "китайские" не предлагать рвутся моментально ( последние и год не проходили)  :hysterics: