Флудильня 2020

Автор Vitaliy., 01 Січня 2020, 20:05:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

ВКБ

Причому тут глушак з нєрж. до мене?! Маньячело якесь.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Karp

Цитата: ВКБ від 28 Липня 2020, 10:49:46
Ну ещё раз проверим вашу броню. ;)

ВКБ

Цитата: Karp від 28 Липня 2020, 10:59:05
Цитата: ВКБ від 28 Липня 2020, 10:49:46
Ну ещё раз проверим вашу броню. ;)
Це означає законна відповідь маньячелу, яке збирає інфу по форуму з особистих мотивів - іди в жопу троляка.

Vitaliy.

Шо то мне этот диалог напоминает. Как раньше переписывались перегавкивались жулик с юконом  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Karp

Цитата: Vitaliy. від 28 Липня 2020, 12:15:37
Шо то мне этот диалог напоминает. Как раньше переписывались перегавкивались

Похоже оскорбления и есть порядок на форуме.

YDoron

Да, вижу оскарбления на форуме стали слишком модными. Снизил штрафой бал до 15%, чтобы все в бан не улетели такими темпами. Но выписывать теперь будем чаще!

ВКБ

Тролей видаляйте..псують технічну атмосферу.

Sergik32

усім роздати по глушаку з нержавійки і закрити оскорбляйку. тут форум серйозних МеМЗоводів
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Karp

Цитата: ВКБ від 28 Липня 2020, 13:15:55
:applause: Вдруг не успеете запатентовать свою какую нибудь гениальную чушь.

Цитата: ВКБ
Якщо зазор на 23% менше від 0,3мм і не тре якор об статор, то треба виходити на майдан і кричати \"Слава Україні!!!!\" \"Слава якості генераторам України\". Доречі запатентував свої 23% на шків і вираз на цьому форумі. Скоро буду по судам тягати і бабло на вас, шановні заробляти. Так що козиряємо далі. :D
:-D :rofl: :facepalm:

Sergik32

Коллєги, запитання для флудилки, маю зварювальний патончЄг 160Е там в ньому є на виході 2 силових діода 150ЄБУ02, вони прикріплені до радіаторів, по одному на сторону, от питання наступне, є зараз новіші моделі де стоять 80ЄБУ02 по 2 штуки на сторону, як думаєте, 2 штуки по 80 краще ніж 1 на 150.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Karp

Цитата: Sergik32 від 28 Липня 2020, 15:06:282 штуки по 80 краще ніж 1 на 150.
Один лучше.

Sergik32

я тоже такої думки, хоча може по температурі 2 по 80 краще будуть віддавати. але бачу що під один діод з первички трансформатора виходе 1 провід, а от в схемі з двома діодами то там по 2 провода з первички. я спочатку думав запаралелити, бо в платі є місце під другий діод і навіть проводок пропаяний, а от чи так можна то не знаю

Karp

Цитата: Sergik32 від 28 Липня 2020, 15:29:20але бачу що під один діод з первички трансформатора виходе 1 провід, а от в схемі з двома діодами то там по 2 провода з первички. я спочатку думав запаралелити, бо в платі є місце під другий діод і навіть проводок пропаяний, а от чи так можна то не знаю
Надо смотреть схему.

ВКБ

Цитата: Karp від 28 Липня 2020, 14:34:47

Якщо зазор на 23% менше від 0,3мм і не тре якор об статор, то треба виходити на майдан і кричати \"Слава Україні!!!!\" \"Слава якості генераторам України\". Доречі запатентував свої 23% на шків і вираз на цьому форумі. Скоро буду по судам тягати і бабло на вас, шановні заробляти. Так що козиряємо далі. :D
[/quote
Цитата: Karp від 28 Липня 2020, 14:34:47

Троляка, я не знаю звідки це витягнуто, але будь яке слово написане на цьому форумі є моєю немайновою власністтю. Я бачу є технічна можливість редагувати, видаляти, коментувати цитати... і я вже не знаю чи то не допис.
Якщо цю троляку не видалять з форуму, я його покидаю. Переживу .

Sergik32

Костя, яке покидаю, ти чому, що за нах. Забудь і не акцентуй увагу на поганому, от краще про діади додаткові мені підкажи.