Флудильня 2020

Автор Vitaliy., 01 Січня 2020, 20:05:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Sergik32

гриби це саме тихе і класне полювання, просто релаксівочка
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 30 Липня 2020, 11:04:46
гриби це саме тихе і класне полювання, просто релаксівочка

Вночі з фонариком ще цікавіше, зовсім інші відчуття, гриби навіть якось світяться на фоні темноти, я замітив що по мірі того як сходить сонце, грибів знаходиш менше.

Колега то має налобного з лінзою, але з ним дуже комарі в очі лізуть. Я собі купив такого, він дуже класно світить і охоплює широку територію.

https://aliexpress.ru/item/32895577379.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.291d33edCwJlbm&_ga=2.223218457.384259462.1596090272-312163559.1576661009
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

YDoron

Спробуйте ультрафіолетовий фонарик для інтересу

Сволочь

У нас из за жары не только грибы, деревья исчезнут!
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

ВКБ

Цитата: Сволочь від 30 Липня 2020, 14:00:47
Зимою з.являться. Гриби така істота, що були ще до динозаврів і людство переживуть.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

Крапельний полив города в таку жарапень і пепекошену зиму то вже мабуть норма, інакше гра в трактора заради садомазо.

igo61

Цитата: ВКБ від 09 Серпня 2020, 21:00:36Я громадянин який має права і свободи.
Заходя на форум, ты (как и все мы) обязуешься(обязуемся) выполнять его Правила - тебе это уже сказали.
Цитата: ВКБРабів хочете бачити?
А чого хочете, ми вже його бачимо - ти став рабом свого гаджета. Шо, скажеш, нє?
Цитата: ВКБІ доречі, жодного косяка.
Косяк в том, что ты повёлся на самую примитивную провокацию, хотя есть масса способов "послать отвєточку". За что и был наказан наравне с провокатором.
Цитата: ВКБА де ж ви були?
Ты мне не папа и не в том звании, шоб я перед тобой отчитывался.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Алекс

Цитата: Сволочь від 30 Липня 2020, 14:00:47
Деревья исчезнут не из-за жары ..а из-за зимы
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

ВКБ

Іго 61 ти вже порушуєш правила обговорюбчи мене а не техеіку. Це бан!
Ніякі правила не підминають закон.
Нікому за висєри на місце ставити в сторону дискредитації україни, тому ясно, із за кушів дивився, балдєл. Право кожного вести себе так...але суть поняв ти.
Люба примітивна виливається у кисєль.
Я не був рабом 4 роки мабуть, може ще 10 не бути ))) як хочу так і буде, що хочу то і пишу в памках закону і моралі. Не помітили, вся мораль в закон давно перейшла..в статті.

ВКБ

Іго 61 треба виписати бан, за те що мусоле і підживлює майже забутий спір і пепеводе на особистості...опускає ВКБ.

igo61

Корона не тисне, Правителю?
Лікуйтеся і одужаєте.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

ВКБ

То у вас там епоха рабів ще не завершилась? . Розумію, кожен вправі дотримуватись своїх принципів. В моєму оточенні нема рабів, є паспорт громадянство і правила - Конституція. Що не так!?

Скажу так, смартфонозалежність краще ніж депресія на яку маса причин яка є наслідком явища як  алкозалежність чи наркоманозалежність. Готовий підтримувати бесідою у вільний час звмість перекурів,  якщо хоч один залежний вилізе з кабали .

Vitaliy.

Иной раз на рынке, или в общественном транспорте иуслышиш, как две бабы завелись и что то спорят доказывают одна другой. Мимо пройдёшь, улыбнёшся. И нравится же им ругаться?  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

ВКБ

Віталя знову почав про старе. Ок. Тіпа підколоть ненапряму ))). В УРСР україномовного обізвати жлобом і селюком  було на раз. А ще й вбивають за українську річ на російських вокзалах. Тому Віталя суть провокації і отвєтки чомусь незрозуміла Вам. Це зовсім не та аналогія про баб.  Українська мова потребує захисту, а не російська. Як раз на цьому тлі  за якою "баби" як раз конфлікти і підживлюють. Політику ніколи не чіпляв, і уходю від неї, але тут треба провокації присікати, що було і зроблено. Розірвете Україну і не помітите. Мова в раз вирізняє вподобання і приналежність до якої Конституції . Голодомор, анексія, жертви. Що ж тут забавного. Виявляти провокаторів і вичленяти з толпи, а не толпу давить.

Vitaliy.

На эти грустные темы лишний раз нехочу говорить. А если и говорить, то в соответствующей, и обо всём.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх