я ще інженерів називаю ВТИРОЛОГ, бо прийде і втирає як правильно робити.
Цитата: User2108 от 18 Февраль 2021, 15:30:47Цитата: ВКБ от 18 Февраль 2021, 15:03:39Іго 61, де ж тойрозрахунок нєфігдєлать кутів запалення на газу набігаючого на стискування поршня та змінного обюєму циліндру в момент стискання і кут який має бути іскранутий до повного стискання? То якої щільності треба брати газосуміш і тиску для розрахунку потрібного кута? Чи може таки стенд чи на реальному моторі?Чи може навчитись писати, нє? Все там читабєльно.
Цитата: ВКБ от 18 Февраль 2021, 15:03:39Іго 61, де ж тойрозрахунок нєфігдєлать кутів запалення на газу набігаючого на стискування поршня та змінного обюєму циліндру в момент стискання і кут який має бути іскранутий до повного стискання? То якої щільності треба брати газосуміш і тиску для розрахунку потрібного кута? Чи може таки стенд чи на реальному моторі?Чи може навчитись писати, нє?
Іго 61, де ж тойрозрахунок нєфігдєлать кутів запалення на газу набігаючого на стискування поршня та змінного обюєму циліндру в момент стискання і кут який має бути іскранутий до повного стискання? То якої щільності треба брати газосуміш і тиску для розрахунку потрібного кута? Чи може таки стенд чи на реальному моторі?
я наприклад також ЗА то шоб перейти на літній і так і залишити.
Вообще то общемировой практикой следует ознакомитцо
Як не крути, економічно вигідним і для здоров'я добрим є лише місцевий сонячний час, коли о 12:00 сонце має географічний азимут 180°. Тому при єдиному часовому поясі всі ці переводи туди/сюди що мертвому припарка. Тим більше, у порівнянні з екватором, у нас зміна день/ніч відбувається не протягом хвилини, а плавно, що розтягує у часі освітлювальне навантаження на енергосистему.
Я за чистий "зимовий" GMT +2. Але, в принципі, мені все одно, лишень би не було цих довбаних переходів.
Все это делается лишь в интересах Ахметова и ко, чтоб жгли побольше электричества с его электростанций и прочих слуг кровавого петродоллара. Обеими руками за сохранение деления на зиму/лето. В июне/июле можно заниматься делами на улице до 22:00. Переводом они тупо отберут час времени.
Як не крути, економічно вигідним і для здоров'я добрим є лише місцевий сонячний час, коли о 12:00 сонце має географічний азимут 180°.
тобто зимовий "правильний"
Летний время. Ежегодно в Украине вводится летнее время: в ночь на последнее воскресенье марта часовую стрелку переводят на один час вперед. Это дает возможность полнее использовать световую часть суток и экономить электроэнергию. В ночь на последнее воскресенье октября возвращают часах стрелку на час назад, восстанавливая действие поясного времени.
Автор VAZ 21053 « 1 2 » Болталка
Автор Blacckk3 about 4 hours ago в Вопросы и ответы
Автор YDoron about 1 month ago в Жизнь сайта и форума « 1 2 »
Автор Ivan1988 about 2 years ago в Бортовой журнал « 1 2 3 ... 16 »
Автор Kritik about 12 years ago в Двигатель, КПП « 1 2 3 ... 115 »
Автор Toris about 2 weeks ago в Бортовой журнал « 1 2 3 ... 11 »