Флудильня 2021

Автор User2108, 01 Січня 2021, 02:02:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

Toris

Ого, вони теслу переплюнули, там 12 коп/км.

vladishtm

А що це значить? "Повністю кухар..." (с) це з тієї ж обяви :dunno:
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Sabre

Скоріш за все Гугел переклад з російської "полностью поварен" :-D
Славута 1.2 SL

dj_doom

Цитата: vladishtm від 07 Вересня 2021, 10:54:47
А що це значить? "Повністю кухар..." (с) це з тієї ж обяви :dunno:

мабуть української не знає, то користувався якимось перекладачем.
а з урахуванням, що і з російською проблеми, то переклад був десь з такого словосполучення - "Полностью повар.." (тобто "полностью поварена"

Vitaliy.

Давно такой прикол слышал, где то в учебном заведении одной группе дали перевести текст с русского на англ, а другой группе тот англ на русский  :-D :-D :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

_Oleksandr_

Цитата: dj_doom від 07 Вересня 2021, 11:09:40мабуть української не знає
Это авториа автоматически переводит (по-моему для незарегистрированных пользователей).

Vitaliy.

Незнал куда написать, пишу здесь. Вчера на одной славуте снимал печку, приборка обычная, мотор тоже. Ощутил на себе горячий привет от сборщиков автомобиля. А именно- оба родных ленточных хомута на патрубках были со стороны вакуумника, а не переднего правого колеса. Печку снимал по причине течи и неработавшего мотора. Если бы радиатор был целым, вариантов бы небыло. А так поступил как с Гордеевым узлом- открутил саму печку, шатал, и кусачкамии раскромсал верхний угол радиатора, чтобы отделить штуцера от основания. После уже гвоздём раскрутил хомуты, и вытащил огрызки кочерыжки.
У мотора насквозб проело коллектор, купил и поставил новый, равно как и радиатор. Мотор новый оказался на подшипниках, наконец то поняли, что втулки это прошлый век.
Обращение к тому сборщику, если он это читает- ты мудак  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Олександр 1968

Ой Віталій,Віталій....Я в таких випадках бажав щоб у нього х...й на лобі виріс.Уявляєш,якби ці слова хоч би частково справжувались?Хоча якщо те що я бачив на тому заводі-і той конвеєр і тих майже дітей,які на носочках дибали заднім ходом намагаючись щось там прикрутити.....

Володимир

В мене водійське посвідчення старого зразка, на сайті МВС подав заявку щоби його додали до додатка Дія, посвідчення появилось але без фотокартки, в мрео кажуть що для того щоби появилось фото потрібно замінити посвідчення, але щось пригадую що чи тут на форумі чи на таврофорумі хтось писав що фото появилось після того як поміняв паспорт на ІД-картку, правда чи ні?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

User2108

Цитата: Володимир від 21 Вересня 2021, 10:47:03
В мене водійське посвідчення старого зразка, на сайті МВС подав заявку щоби його додали до додатка Дія, посвідчення появилось але без фотокартки, в мрео кажуть що для того щоби появилось фото потрібно замінити посвідчення, але щось пригадую що чи тут на форумі чи на таврофорумі хтось писав що фото появилось після того як поміняв паспорт на ІД-картку, правда чи ні?
Якщо в дії є інші доки з фото (наприклад, закордонний), то дія автоматом тягне фото звідти. Додавав своє посвідчення 2008 року.

Володимир

Цитата: User2108 від 21 Вересня 2021, 11:00:39
Якщо в дії є інші доки з фото (наприклад, закордонний), то дія автоматом тягне фото звідти. Додавав своє посвідчення 2008 року.
Моє ще 1996-го.

User2108

Цитата: Володимир від 21 Вересня 2021, 15:34:51
Моє ще 1996-го.
Якщо інформація з посвідчення в дії відображається, то дія мала підтягти туди фото. У мене взяла із закордонного паспорта, і на водійське, і на ковід-сертифікат.

Володимир

Цитата: User2108 від 21 Вересня 2021, 15:55:48
Моє ще 1996-го.
Якщо інформація з посвідчення в дії відображається, то дія мала підтягти туди фото. У мене взяла із закордонного паспорта, і на водійське, і на ковід-сертифікат.
В додатку на посвідченні тільки прізвище ім"я та по батькові і напис "У водійського посвідчення в реєстрі немає фото, запишіться в елетронну чергу, щоб його оновити та додати до застосунку".

User2108

Цитата: Володимир від 22 Вересня 2021, 09:06:53
Цитата: User2108 від 21 Вересня 2021, 15:55:48
Моє ще 1996-го.
В додатку на посвідченні тільки прізвище ім"я та по батькові і напис "У водійського посвідчення в реєстрі немає фото, запишіться в елетронну чергу, щоб його оновити та додати до застосунку".
Тоді мабуть таки тре в ту чергу записуватись, коли я додавав посвідчення через кабінет водія, то робив скан свого і завантажував їх у відповідні поля

Володимир

Цитата: User2108 від 22 Вересня 2021, 09:25:14Тоді мабуть таки тре в ту чергу записуватись, коли я додавав посвідчення через кабінет водія, то робив скан свого і завантажував їх у відповідні поля
В мене така сама процедура була, сканувалось посвідчення і три сторінки паспорта. Колега на роботі має також старе посвідчення, але у неї є біометричний паспорт і в дії він з фото. Хоче також додати своє посвідчення в дію, я буде результат відпишусь.