Прививка от COVID-19

Автор YDoron, 05 Лютого 2021, 10:56:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Vitaliy.

Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

drone

Рязанский сахар, полониевый чай, а теперь еще и спутнег
Цитувати виділенеВместо: 0,75 % делить на 4,5 месяцев равно 0,167 % за месяц

Получаем: 0,75 % делить на 2,25 месяцев равно 0,333 % за месяц

А соотношение 0,333% заболеваемости в случае вакцинации к 0,216 % без вакцинации переводит  вакцины из средства, которое лечит в средство, которое калечит. А Минздрав России делает бессмысленной и беспомощной организацией. 

Эти данные получились исключительно из официальных чисел статистики Минздрава России.
https://new-rabochy.livejournal.com/1011251.html
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Володимир

Два тижні тому з жінкою та сином чіпувадись модерною, з нами одночасно вакцинувалась жінки співробітниця. Перед вихідними спочатку жінку затягнуло горло, потім мене, пізніше син мав один день температуру. Зараз приймаю антибіотики бо вже було дійшло як мінімум до запалення бронхів. Жінка у відпустці, то їй повідомили що та співробітниця також хвора і має підтверджений тестом коронавірус.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Цитата: Володимир від 26 Серпня 2021, 15:28:04
Два тижні тому з жінкою та сином чіпувадись модерною, з нами одночасно вакцинувалась жінки співробітниця. Перед вихідними спочатку жінку затягнуло горло, потім мене, пізніше син мав один день температуру. Зараз приймаю антибіотики бо вже було дійшло як мінімум до запалення бронхів. Жінка у відпустці, то їй повідомили що та співробітниця також хвора і має підтверджений тестом коронавірус.
Аналогічно у моєї дружини друга прививка. Першу рука боліла зараз температура. Якісь досліди еее. Я поки не чіпований.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Toris

Видужуй, Володимире!
...Ще навесні один з колег на роботі так само "чипанувся" Модерною, наступного дня рука боліла, а ще наступного відняло нюх. Температура та інші легкі симптоми. Тест показав наявність вірусу. Два тижні відсидів на лікарняному.

Володимир

Цитата: ВКБ від 26 Серпня 2021, 16:16:19
Цитата: Володимир від 26 Серпня 2021, 15:28:04
Аналогічно у моєї дружини друга прививка. Першу рука боліла зараз температура. Якісь досліди еее. Я поки не чіпований.
Після прививки були аналогічні симптоми, але пройшло вже два тижні після прививки.

Цитата: Toris від 26 Серпня 2021, 16:20:17
Видужуй, Володимире!
...Ще навесні один з колег на роботі так само "чипанувся" Модерною, наступного дня рука боліла, а ще наступного відняло нюх. Температура та інші легкі симптоми. Тест показав наявність вірусу. Два тижні відсидів на лікарняному.
Сьогодні вже третій день на антибіотиках то почало відпускати, але тепер треба ще викашляти те що назбиралось у бронхах.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Skiper

Завтра буду робити повторно Модерною.
Після першої нила рука 2 дні. Температури не було.
Казали, щоб більше води пили. Але її багато не випьєш.
Тому:
Ввечері після прививки 2 банки Козла сітлого та 2 Козла темного и з ранку як огурчик та без температури.  :rolleyes:
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

drone

Евреи обкололи всех до кого дотянулись, а в Швеции применили дедушкин чай с медом и лимоном как и в случае сотен других штаммов ОРВИ. А теперь сравнение результатов
https://twitter.com/VintageMaria1/status/1431321782166949888
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

dj_doom

Цитата: drone від 27 Серпня 2021, 22:12:24
Евреи обкололи всех до кого дотянулись, а в Швеции применили дедушкин чай с медом и лимоном как и в случае сотен других штаммов ОРВИ. А теперь сравнение результатов
https://twitter.com/VintageMaria1/status/1431321782166949888

Коменти досить гарно демонструють хибність робити висновки тільки на цьому графіку.
Наприклад:
"Yes and no. Depends if the test based on symptoms or not, or if it is just random testing. Not as simple as your think..."
"Or just focus on hospitalizations and deaths as PCR test "cases" is faulty data and not very accurate. Too many false positives to make a good analysis on. Garbage In Garbage Out."
"Would also suggest that Sweden spikes around 2/3 months later than Israel co sistently. We see the beggining of Swedens new growth curve for the spike that Israel is currently dealing with. Let's see how that goes as overall before Israel's latest soike, Sweden had more surface"

almetr

Цитата: Skiper від 26 Серпня 2021, 20:14:26Завтра буду робити повторно Модерною.
Після першої нила рука 2 дні. Температури не було.
уже месяц как сделал второй короновак. Хорошо запомнил и после первой и после второй, в первую неделю хер стоял по поводу и без повода  :facepalm: :psih:. А сейчас болею со всеми симптомами кроме температуры, но и быстро попускает.

ВКБ

Херостоятєльна привівка. Домішок віагри чи що? ))

igo61

Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Toris

Як від ковіду йшов на поправку, то теж якість такі ефекти були. :-D

ВКБ

Цитата: igo61 від 30 Серпня 2021, 14:49:50
Уколись - узнаешь.  ;)
І без уколу все норм  :P

Sergik32

2 файзера зробив і як не стояло то так і не стоїть
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0