Прививка от COVID-19

Автор YDoron, 05 Лютого 2021, 10:56:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

vladishtm

Цитата: Toris від 15 Жовтня 2021, 21:50:16У Франції придумали цікаву вакцину:
Якщо вона не дає проникнути вірусу в середину - це ж не вакцина, а просто захист? Антитіла тоді в людині звідки возьмуться?
Цитата: Toris від 15 Жовтня 2021, 21:50:16вірус не був виявлений у легенях і носі вакцинованих/інфікованих тварин,
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

dj_doom

Цитата: vladishtm від 16 Жовтня 2021, 18:55:37
Цитата: Toris від 15 Жовтня 2021, 21:50:16У Франції придумали цікаву вакцину:
Якщо вона не дає проникнути вірусу в середину - це ж не вакцина, а просто захист? Антитіла тоді в людині звідки возьмуться?
Цитата: Toris від 15 Жовтня 2021, 21:50:16вірус не був виявлений у легенях і носі вакцинованих/інфікованих тварин,

це якійсь хімічний презерватив вийшов..))

vladishtm

А щось я про часник VS ковід пропустив. Не як ліки, а як дезинфектор що можливо вбиває тих шитіків ковідних. До слизових ше ж і очі відносяться...
Славута 1,3Li 2009

Toris

Після обіду вакцинувався Пфайзером.

ВКБ

Цитата: Toris від 27 Жовтня 2021, 16:24:34
Після обіду вакцинувався Пфайзером.
Перша?

P.S. Ковід чатує на переохолодження, мокру спину і вітерець, холодеі ноги. Не буде цього, буде може в легенькій формі і лише вкусовий і нюховий дальтонізм.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

igo61

Расскажи это моему соседу. Третью неделю под ИВЛ.
Просто пообщался на работе с уже болевшим.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

vladishtm

Цитата: ВКБ від 27 Жовтня 2021, 19:03:41лише вкусовий і нюховий дальтонізм.
Ось про це треба ширшее  :rolleyes:  коняку від горілки можна відрізняти? А то нафіг тратити більше, все рівно однакове на вкус  :wallbash: :dunno: Нюхать не нюхаю (не балусь тою наркотою), тільки занюхать можна рукавом, коли до пенсії не далеко  :drinks:
Цитата: igo61 від 27 Жовтня 2021, 20:38:15Расскажи это моему соседу. Третью неделю под ИВЛ.
так сусід був вакцинований? чи ні? Те, що заболів не дивина -дивина якщо після вакцини і тяжко
В мене сусід пенс не вакцинований, я теж. Сусід заболів (по аналізам) на ковід. Пройшло в легкій формі (дома сидів, температура) Я з ним до болячки, і практично в перший тиждень болячки, "общался" на малих дістанціях. Він уже себе каже почуває нормально (пройшло 2-3 тижня). Я хожу і озираюсь. Пробую коняку - наче коняка, але ж "стремно"  :psih: як кажуть
Славута 1,3Li 2009

igo61

Цитата: vladishtm від 27 Жовтня 2021, 20:46:37
так сусід був вакцинований? чи ні?
Нет, не вакцинированный. Лето прогулял. Потом собирался, но не успел - долго собирался.
UPD:
Цитата: vladishtm від 27 Жовтня 2021, 20:46:37
Сусід заболів (по аналізам) на ковід. Пройшло в легкій формі (дома сидів, температура) Я з ним до болячки, і практично в перший тиждень болячки, "общался" на малих дістанціях. Він уже себе каже почуває нормально (пройшло 2-3 тижня). Я хожу і озираюсь. Пробую коняку - наче коняка, але ж "стремно"  :psih: як кажуть
У меня на работе что-то подобное было. Весной.
Приехал к начальнику из Киева сын с семьёй (жена, внук). Через три дня сын попадает в больничку с ковидом на неделю. Его жена и внук в лёгкой форме переносят дома - ковид только по анализам. Сын после выписки (неделя больнички) уезжает домой в Киев). И ещё через три дня заболевают начальник и мой напарник одновременно. Напарник (и его жена) на неделю просто "нюх потеряли" (сделали тесты - он, родимый). А шеф после ковида ещё и пневмонию "намотал" средней тяжести (болел дома).
Напарник после восстановления нюха для страховки ещё 10 дней покарантинил дома, сделал тесты. Получил отрицательные результаты и вышел на работу. А шеф почти месяц ещё восстанавливался на больничном.
Вот где очко сжалось. И за себя, и за семью (со мной ещё мой старший сын работает). Но Бог милостив - обошлось.

ВКБ

Цитата: igo61 від 27 Жовтня 2021, 20:38:15
Расскажи это моему соседу. Третью неделю под ИВЛ.
Просто пообщался на работе с уже болевшим.
Поспілкуйтесь, майже сто відсотків впевнений, що перед цим за добу дві він переохолодився, без куртки лазив на холоді , тощо. Саме після цього укриває нахрін. Якщо цього не допускати....легка форма...що нічого. А носії ми всі ..навіяло навіть вітром.

igo61

Цитата: ВКБ від 27 Жовтня 2021, 22:01:12
майже сто відсотків впевнений, що перед цим за добу дві він переохолодився, без куртки лазив на холоді
Не морочь людям ерунду.
Простуда, пневмония и ковид - это три совершенно разные вещи.
Механизм заражения ковидом совсем иной. Восприятие организмом этой инфекции тоже происходит по-разному. Поизучай матчасть в открытом доступе. В общем, упрощённом виде - это лотерея. И холодные ноги с мокрой спиной тут совсем нипричём.

ВКБ

Цитата: igo61 від 27 Жовтня 2021, 22:28:44
Цитата: ВКБ від 27 Жовтня 2021, 22:01:12
майже сто відсотків впевнений, що перед цим за добу дві він переохолодився, без куртки лазив на холоді
Не морочь людям ерунду.
Простуда, пневмония и ковид - это три совершенно разные вещи.
Механизм заражения ковидом совсем иной. Восприятие организмом этой инфекции тоже происходит по-разному. Поизучай матчасть в открытом доступе. В общем, упрощённом виде - это лотерея. И холодные ноги с мокрой спиной тут совсем нипричём.

Це особисто мої спостереження і на собі в т.ч. у мене за півтора року 6 покійників, всі батьки пішли і мої і дружини, всім між 60 і 70, навіть 70 не було жодному, від ковід один родітєль точно по заключенню помер,  тому знаю що кажу і роз'яснили нормальні медики механізм , коли пале легені і коли пропадає емунітет саме поверхні алвєол легень. Безоплатна порада - не пепеохолоджуватись. Не хоч- не бери.

igo61

Да-да, никому не верю - только тебе одному.
Я вже печку сделал по твоим советам.  ;)

Toris

Думаю, що знижений імунітет лише допомагає вірусу почуватись комфортно у новому тілі.

Цитата: ВКБ від 27 Жовтня 2021, 19:03:41
Цитата: Toris від 27 Жовтня 2021, 16:24:34Після обіду вакцинувався Пфайзером.
Перша?
Перша.

ВКБ

Отаку пічку зробив?

User2108

Цитата: Toris від 28 Жовтня 2021, 08:26:32
Думаю, що знижений імунітет лише допомагає вірусу почуватись комфортно у новому тілі.

Цитата: ВКБ від 27 Жовтня 2021, 19:03:41
Цитата: Toris від 27 Жовтня 2021, 16:24:34Після обіду вакцинувався Пфайзером.
Перша?
Перша.
5G ще не активно? :-D