"Є про що поговорити: про сигналки - в кого яка, і яка гімно а яка петарда" ))

Автор Winnie, 30 Липня 2021, 21:12:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

romuald

...але недавно стояла Реня розбута...на камінцях...І сигналка не допомогла...Але перед тим, як розбули автівку у її володарки винесли квартиру...Тому думаю, що то зовсім інша справа...

ВКБ

Моя Магнум 130 gsm. Звісно її мета знати що авто хтось чіпав. Керування як брелоками так і телефоном. Ціна була 1100грн. Мні служе довго, багатотразів сповіщала про те що хтось чіпає. Не лишайте сумок і речі на сидіннях. Мета сигналки - знати що хтось чіпав і пепевірити готовність авто. Точний час атаки. Дистанційно можга запустити канал, відімкнути мотрр розривом запалення. Виє як і всі.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Андрій

Послухайте Skiper
Я собі купив сяомовський відеореєстратоор, в ньому не чаяв душі - пише просто шикарно!
Але є проблема - він міцно тримається кожен раз знімати незручно.
Оце і вибили скло і його зняли. І то коли рвали кронтшейн що на склі так і залишився - ліпучка виявилася міцніше чим пластмаса!!!
Я потім походив по двору - у багатьох реєстратори стоять, але не такі дорогі.
ось і поплатився.


[img]http://s

Toris

Власне тому я колись і прийняв рішення купувати пристойний реєстратор лише з магнітним кріпленням. Славутко у дворі, "тонування" оте заводське блакитне, у салоні видно все і в салоні нічого цікавого, магнітола стара і без панелі. Короче, дешеве нецікаве авто. І забував закривати, і ляду не закривав, і скло забував підіймати - Богу дякувати, ніхто не зазіхнув. Є лише заводський центральний замок.

Стараюсь мирно жити з сусідами, часом доводиться відстоювати свої права, але після цього ворожнечу гашу. Імідж "офіційної морди" ще трохи працює, "книжна" та "правова" термінологія назавтра приводить людей до тями.

Якщо буду ставити сигналку, то забажаю функціонал зовнішьої присутності біооб'єкта, датчика внутрішнього об'єму та переговорного пристрою, щоби зі злодіями спілкуватись.

Winnie

Цитата: Toris від 01 Серпня 2021, 19:30:56... конкретну локацію ночівлі Вашої славутки. Прожектори ....

я живу в общаге в центре города, по историям одной тетички, которая живет в квартирной части того же дома, ее мерс, с главной улицы в тупую увезли на эвакуаторе, она не хотела его ставить во дворе :D
кооперация вряд-ли будет, по тому что верхние этажи общаги, наркоманское быдло. Но у меня в этом плане довольно все схвачено, она будет стоять под прожектором, освешающий вход в подьесзд, и он же просматривается круглосуточно почтовым кпп. Штука в том, что за углом этого же двора, за 2 часа одного вечера у бати из того самого ланоса отжали аккум как-то раз, когда он приезжал в гости )) Я думаю, наверно изза освещенности, и круглосуточной просматриваемости места мне односторонней с цз и каналом на багажник хватит, только боюсь, что вахтер на кпп может же и дремать, все люди. Хотя, в этом пладе, это наверно даже лучше, чем охраняемая стоянка, т.к. тут прямая видимость, и если она крякать начнет, то вахтер быстро проснеться )
https://www.drive2.ru/users/winniewinnie/ инст и телега @vkurnitskiy

Андрій

Я взяв собі магнітний реєстратор. Аспірінг фірма. с ДжіпІЕс, накладанням швидкості і т.п.
повна х....
сяомовський був втричі краще і дешевше. Оце магнітне дибільне кріплення і змусило купити.
Ну то вже таке.
Щодо сигналки я ж кажу - та пофіг що стояти буде. Кому треба буде - обнесе все що захоче. А угнать славуту це навіть не етично))))
Щодо сигналізації - моя мрія це з радіоміткою (не телефонною а справжньою). Але - це так. мрія - дешевий понт. він взагалі не коштує себе з нашими машинами. Тому...)
На цьому тижні поставив собі звичайну односторонку і просто все забираю з машини.
А так - будь яка сигналка - це все фігня) для людей які вміють - це пиль. Але на славуту ніхто і дивитися не буде. наш контингент - наколоті норіси )


[img]http://s

Андрій



[img]http://s

vladishtm

Цитата: romuald від 01 Серпня 2021, 20:36:38
У мене Таврія взагалі без сигналки....і навіть без центрального замка...У дворі дофіга автівок. За останніх півроку разів з чотири ночувала відкрита...бо то дверку не зачинив, то на ляду не глянув. ЦЗ вже лежить...але встановити поки нема часу. І в кришці бензобака трохи несправний замок...і бенз ніхто не злив. Хоча в моєму під'їзді на першому поверсі торгують шмурдяком...і алкашні тут немеряно...
А хтось казав. що комунізм не можна побудувать  :lol: - аж ось приклад життя при комунізмі  :-D
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

_Oleksandr_

Цитата: Winnie від 01 Серпня 2021, 19:19:47Так какую все таки сигналку поставить ?)
Пользуюсь диалоговой Sheriff. Считаю, что ее вполне достаточно для повседневных задач - сама управляет центральным замком, если кто-то притрет машину на парковке или магическим образом откроются двери/капот то сигналка об этом скажет, также она подключена к системе запуска - без "команды" от сигналки машина никуда не едет.
О том, что оставлять в машине вобще что-либо не стоит ни в коем случае - сказали уже не раз. Слыхал исторую как "отработали" пакет с пустыми лотками от тормозка. Так же не стоит ночевать в глухих/укромных местах - машина должна быть на виду и хорошо просматриватся. По поводу угона в целом - в 2021 рисковать угловкой ради отечественного авто никто не станет, если, конечно, не провоцировать и не забывать закрыть двери и т.п..
В целом, считаю, что сигналка нужна, потому что, у нас в городе знаю случаи когда за ночь чистили ланосы/сенсы - снимали все, что "плохо" держится - двери, капот, ляду багажника.

Winnie

https://www.drive2.ru/users/winniewinnie/ инст и телега @vkurnitskiy

PavloKrivonis

Цитата: Winnie від 30 Липня 2021, 21:55:51я пока что надумал себе брать Pandora DX 6X + телефон как радиометка иммобилайзера, т.к. на машине будет какая-то односторонка, и то не подключенна. я не смотрел что там как вообще, переоформление машины завтра. Но в  DX 6X естессна датчика обьема нет. Хотел узнать есть ли соображения у кого то еще ?
Я в 2023 умудрился поставить эту Пандору в Agent Car Security с Киева  :-D  Мне никто ничего не рассказал, что и как она, что есть сейчас траблы с ней (она то российская). В общем поставили, она сразу не корректно начала работать, что то напутали видать, если завестись и не дай бог выйти покурить, срабатывал ЦЗ почему то и закрывал авто. Они шаманили-шаманили, ничего не сделелали по итогу. Попросил вернуть деньги и выполнить демонтаж, в процессе демонтажа коротнули приборку с замком  :rolleyes:  :-D  в общем мастера те еще.... К чему это я все? Обходите стороной сигнализации Пандора в 2023 году и Agent Car Security (они их официальный диллер в Украине).