"Є про що поговорити: про сигналки - в кого яка, і яка гімно а яка петарда" ))

Автор Winnie, 30 Липня 2021, 21:12:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Winnie

Задумался: как защититься от проникновения в салон  через вскрывание уплотнителей.  В голову приходит  лишь один вариант - датчик объёма.
Стоимость сигналки с ним 15000, при  при стоимости датчика 30 грн. Не впечатляет.  у кого-нибудь имеется опыт, или наблюдения по теме, из открытых источников?
https://www.drive2.ru/users/winniewinnie/ инст и телега @vkurnitskiy

Андрій

Да, друже, я маю досвід.
Маю односторонню сигналізацію.

Зранку бачу таку картину:


Як я додому п'яний пливу, так бачить пів двора.
А як мені розбили скло, вичистили машину - не бачив ніхто, сигналізації не чув ніхто.

Я сам багато думав за датчик об'єму. Але для початку треба мати хочаб двусторонку.


[img]http://s

Winnie

я пока что надумал себе брать Pandora DX 6X + телефон как радиометка иммобилайзера, т.к. на машине будет какая-то односторонка, и то не подключенна. я не смотрел что там как вообще, переоформление машины завтра. Но в  DX 6X естессна датчика обьема нет. Хотел узнать есть ли соображения у кого то еще ?
https://www.drive2.ru/users/winniewinnie/ инст и телега @vkurnitskiy

Андрій

Телефон як радіомітка - це як презерватив під килимком будинка.
Пандора..? ну якщо ти зібрався брати сигналку, тим паче з радіоміткою, то краще брати нормальну.....
ну . питайся нехай ще люди скажуть свої думки...)


[img]http://s

Олександр 1968

Ну якщо пандора не сигналка...Ну тоді якийсь Призрак за 25кілогривень.Хоча для славути наявність 2can,2lin безпроводне реле блокування,gsm/gps модулі і тд.,як зайцю стоп сигнал.Але нехай,помовчу.

Winnie

тема если что о бюджетных решениях для датчика объема салона
производитель не имеет значения. у меня даже машины пока что нет.
я лишь изучаю теорию и опыт других
https://www.drive2.ru/users/winniewinnie/ инст и телега @vkurnitskiy

Андрій

1. Немає такого замка, який би не відкривався ключем.
2. Якщо машину захочуть відкрити - її відкриють. Якщо захочуть угнати - уженуть. Але це буде не славута))) І не ланос))) І т.п. З будь якою сигналізацією, яка б там стояла.
3. Саме реалістичне - це наколоті наркомани захочуть наживитися магнітолою - вскрити чи розбити скло - вони це зроблять, вирвуть і убіжуть. І їм пофіг яка там стоїть сигналізація, як вона буде піщати і світитися. Якщо ти живеш в звичайному будинку, то нічого ти не зробиш. Поки посеред ночі очухаєшся, поки нятегнеш шльопанець і в трусах вибіжиш вже нікого не буде. Поки набереш на 102 і розкажеш що де сталося це теж пара хвилин, якщо з першого раза додзвонишся в наше 102. Будемо на речі дивитися реалістично.
4. Да, якщо ми кажемо про якісні сигналізації то пандора це фуфло. І дійсно хороша коштує велики грошей. Але щодо цього читати пункт 2.
5. Раз напад наркоманів неминучий, для того щоб максимально знизити ризики - то тоді не важливо чи за 25к сигналка, чи за 1500. Смисл вкладатися дорого в ту пандору фуфлянську, тим паче телефон як радіомітка. Тоді варіант взяти якусь звичайну більш перевірену людьми двусторонку, майже в усіх є можливість підключення додаткового датчика - нехай це буде датчик об'єму. Підключити його. Спробувати налаштувати. Але тоді читати пункт 3 ))))

Ну, моя думка принаймні така.



[img]http://s

Skiper

Цитувати виділенеопыт других[
Первое правило - не оставляй в салоне на виду предметы, которые привлекут внимание:
Магнитола, кошелёк, сумка, даже пачка сигарет. С магнитолы снять морду, остальное забрать с салона ибо от разбитых стёкол защиты нет, разве поклеить плёнку бронебойную по периметру :)
Второе - Тавро/Славута - это не тот автомобиль, который представляет реальную ценность, как транспортное средство, что бы его крали профессионалы для перепродажи или разборки. Но представляет ценность для пионЭров, как "легкое" средство для покатушек или выпендрёжа перед сосками.
Вот от этого нужно и беречь машину. Достаточно отключить клеммы на аккумуляторе на ночь или установить тумблер, который не даст завести машину. На карбюраторные устанавливал в разрыв питания на катушку: стартер крутит, а искры нет, соответственно завестись не может. Подыркав стартером минуту-две её просто бросят и начнут искать очередную жертву. Никто не будет лезть под капот или искать тумблер. 
Вывести тупой мигающий светодиод в салоне. который может их просто отпугнуть, особенно ночью, он заметно моргает в салоне. Для развлечения - механические средства в виде видимых - стопор на руль в виде палки и не видимые - в виде капкана и пр. средств в виде полёта фантазии :)
Как видно, можно даже без установки сигнализации обойтись.
И третье, установка сигнализация с ревуном для отпугивания и привлечения внимания посторонних.
Какой вариант выбрать - дело индивидуальное. Пока такое ИМХО.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Toris

А користі з тієї сигналки, якщо відсутні засоби примусу?
Я би почав з купівлі обрізу.

:thank_you:

Олександр 1968

Як це яка?Пік-пік і двері заблокувались.Ще раз і вже два пік-пік.І від душі відлягло-ще не вкрали...Є про що поговорити про сигналки-в кого яка,і яка гімно а яка петарда.Жизть!
І по темі датчиків об'єму.Коли викруткою можна відкрити двері,на він здався?Можна зняти тяги з личинок,тоді при сівшому акб весільні танці з бубном забезпечені.Але то все таке.Хто як хоче той й так співає і танцює

Winnie

Изменил название темы на одноименную )

Так какую все таки сигналку поставить ?)Там уже что то односторонее стоит, но не работает ) 
https://www.drive2.ru/users/winniewinnie/ инст и телега @vkurnitskiy

Winnie

Цитата: Toris від 31 Липня 2021, 14:24:24відсутні засоби примусу?
имееться ввиду привлечение к ответственности ?) Не уверен, что правильно понял ))
https://www.drive2.ru/users/winniewinnie/ инст и телега @vkurnitskiy

Toris

Цитата: Winnie від 01 Серпня 2021, 19:19:47Так какую все таки сигналку поставить ?
А який функціонал Ви хочете?

До речі, вітаю з придбанням славутки! :clap:

Toris

Цитата: Winnie від 01 Серпня 2021, 19:19:47Так какую все таки сигналку поставить ?
А який функціонал Ви хочете?

До речі, вітаю з придбанням славутки! :clap:

Цитата: Winnie від 01 Серпня 2021, 19:22:46
Цитата: Toris від 31 Липня 2021, 14:24:24відсутні засоби примусу?
имееться ввиду привлечение к ответственности ?) Не уверен, что правильно понял ))
От уявіть собі, що сигналко чітко спрацювало, Ви хутко вибігли до славутки - а там три хрона до Вас з питанням: "Твоє славутко? Давай сюди ключі, гроші, душу! І від квартири також давай!". І що Ви будете робити? Чи має значення вартість сигналізації у той момент?

Ментів немає і не буде у той момент, вчасно на виклик не приїдуть. Ви один на один з грабіжниками. Ніхто не збирається приймати на свою голову тверду пляшку/молоток, призначену Вам.

Має бути комплексне рішення під конкретну локацію ночівлі Вашої славутки. Прожектори з датчиками руху, відеореєстрація, відпрацьовка затримання у правовому полі і все таке. Особиста безпека, у т.ч. під час слідства. Створення місцевої організації власників автомобілів подвір'я. Колективні дії у випадку спрацювання будь-якої сигналізації. Тренування.

P.S. У моєму дворі зо два десятки автомобілів. На гроші, витрачені на придбання сигналок, можна було би встановити відеонагляд з охоронними зонами. Подвір'я освітлюється.

romuald

У мене Таврія взагалі без сигналки....і навіть без центрального замка...У дворі дофіга автівок. За останніх півроку разів з чотири ночувала відкрита...бо то дверку не зачинив, то на ляду не глянув. ЦЗ вже лежить...але встановити поки нема часу. І в кришці бензобака трохи несправний замок...і бенз ніхто не злив. Хоча в моєму під'їзді на першому поверсі торгують шмурдяком...і алкашні тут немеряно...