Найновіша версія форума

Автор YDoron, 22 Серпня 2022, 21:53:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YDoron

Софт форуму був оновленний до найновішої версії!
Нарешті форум добре відображається на мобільних.

Багато старих функцій тепер виглядають інакше, згодом налагодимо те, що відвалилося.
Якщо у вас виникли якісь проблеми, будь ласка напишіть у цій темі, розрулимо :mitsu:

Toris

1. Дякую за працю!
2. YDoron, твоя українська - бездоганна.
3. Хочу темну тему.
4. Зникла карма та функціонал подяки. Можна було би повернути.

P.S. Подивився кіно про війну, розчинився у почуттях, вирішив сюди зайти - а воно питає авторизацію і виглядає не так. Ледь адреналін не виділився. :-D

vladishtm

Цитата: YDoron від 22 Серпня 2022, 21:53:34Софт форуму був оновленний до найновішої версії!

Хотів поставити лайк  :dunno:  а його немає на оновленому.
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

YDoron

Зараз є. це тепер вбудована функція софту форуму.

Toris

Лампочку поставити знайшов, а лайк не знайшов.

YDoron

Toris

Не видно ніяких лайків. Я зараз вже з TOR-browser працюю, щоби обійти глюки Chrome. Все одно не видно.

А цей абзац редагую з смартфона у Chrome. Тут також не видно лайків.
До речі, тепер з смартфона краще працювати, дуже дякую!

Цей абзац з браузера Brave (рушій Chromiun). Лайків не видно...

Цей абзац з Mozilla Firefox. Лайків немає...

Домашній роутер Mikrotik ребутив. Усі куки-кеші всюди чистив. Windows 10.
У мене не психоз, вчора на іншому форумі вузьку проблему відловлювали. Chrome виявився скотинякою. :-D

vladishtm

Цитата: YDoron від 22 Серпня 2022, 22:50:22Зараз є. це тепер вбудована функція софту форуму.
В упор не бачу де треба клікнути. Ні в хромі ні в мозілі (вона правда не оновлена до останньої)
Од вас лайк на моєму пості бачу (тобто в вас робить), а коли пишу сам не знаходжу пімпочки де мені клікнуть лайк, як раніше. Картинку вставити - теж не зміг знайти пімпочку щоб вставити в пост. Тільки є картинку з інету.
Славута 1,3Li 2009

User2108

З андроїд смартфону теж не бачу, щоб була вподобайка

YDoron

Погрався з налаштуваннями лайків, може зараз працюють.

А ще в оновленому движку можна налаштувати собі двофакторну автентифікацію(2FA), подивіться в налаштуваннях профілю.
https://slavuta-club.info/forum/index.php?action=profile;area=account;

Також тепер дуже зручно завантажити з форуму всі свої повідомлення для бекапу
https://slavuta-club.info/forum/index.php?action=profile;area=getprofiledata;

Toris

Тепер працює.  :clap: Усім поставив по лайку, адміну два лайки, бо молодець.

User2108

vladishtm

Цитата: Toris від 23 Серпня 2022, 00:47:53Цей абзац з
А як ти вставив картинку? Я не можу найти де та пимпочка (існуюча інсерт імаже  - то там тільки "insertURL")?
Лайки запрацювали.
Зря  :nea:  убрали інфо по юзеру "з якого часу на форумі"
Славута 1,3Li 2009

Toris

Цитата: vladishtm від 25 Серпня 2022, 14:45:50А як ти вставив картинку? Я не можу найти де та пимпочка (існуюча інсерт імаже  - то там тільки "insertURL")?
Форму швидкої відповіді внизу НЕ використовувати.
Для вставляння файла малюнку треба жмакати кнопку "Відповідь" прямо під повідомленням.
Тоді внизу нової форми відповіді з'явиться "Attachments and other options", розкриваємо - і бачиму у самому низу "Drag and drop your files here, or use the button to add files." що означає "Схопи і відпусти сюди твої файли або використовуй кнопку додавання файлів (саму кнопку "Add files" бачимо справа).
Цитата: vladishtm від 25 Серпня 2022, 14:45:50Зря  :nea:  убрали інфо по юзеру "з якого часу на форумі"
За потреби можна зайти у профіль учасника і там побачити цю інфу. А нове представлення компактніше, завдяки чому форум читається легше, бо не переобтяжений несуттєвою інфою.

YDoron

Дякую Торiс за пораду, так воно i справдi працюэ.
Эле зараз я повертав ту саму магiчну кнопку "додати фото", яку зробив кiлька рокiв назад.
Вона дуже гарно працюэ навiть з мобилнiкiв.

PS. вибачаюзь за помилки у моему письмi, це я навчаюсь пiсати без гугл транслейта.
дуже не достiчаэ лiтер "i" та "є", алэ ставити 4 мови клавiатури це будэ справжня дурка :-)