АСТРОНОМІЯ

Автор ВКБ, 12 Липня 2023, 08:47:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Яка сила додає імпульсу обертання  Землі навколо 'Сонця, або Місяця навколо Землі (їхній рік), за умови, що присутній "магнітний опір" на орбітах. Звісно вакуум не дає гальмування.

Звісно, якщо орбітальна швидкість зменшиться то відбувається наближення планет (падіння) на підставі всесвітнього тяготіння (гравітації).

Обертання денне навколо осі зумовлено взаємодією магнітних сил Сонце-Земля, Земля -Місяць (доречі Місяць не обертається навколо своєї осі відносно Землі ), які виникають при річному орбітальному польоті (нашталт зубчатого зчеплення як аналогія)

Питаю бо не знаю  :dunno:

Ваша думка цікава
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Toris

Думаю, що то Божа сила. :rolleyes:

Ніхто не знає. Навіть, чому електрика, не зна того ніхто.

Romka

Загалом підтримую Торіса. Але є встановлені факти, для тих хто вірить в офіційну науку, що влучання в планети масивних космічних обєктів чи колосальних вибухів змінює/має вплив на швидкість обертання планет навколо своєї осі.  :thank_you:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

ВКБ

Цитата: Toris від 12 Липня 2023, 11:21:18Думаю, що то Божа сила. :rolleyes:

Ніхто не знає. Навіть, чому електрика, не зна того ніхто.

Київського чи московського патріархату? :dunno:  :facepalm:
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

#4
Цитата: Romka від 12 Липня 2023, 23:12:52Загалом підтримую Торіса. Але є встановлені факти, для тих хто вірить в офіційну науку, що влучання в планети масивних космічних обєктів чи колосальних вибухів змінює/має вплив на швидкість обертання планет навколо своєї осі.  :thank_you:

Згоден з тобою, любий протиімпульс по планеті, вплоть до ядерних вибухів при векторі впротибік руху по орбіті спричиняє гальмування, а значить збільшення вектору тяжіння в бік центру та сближення, короче падіння меншого на більше.

У разі зіткнення габаритного космічного тіла з Місяцем в лоба до руху по обіті, є ризик зменшення швидкості та відцентрової сили, зближення і падіння  Місяця на Землю, це катастрофа. В інший бік імпульс може відірвати, або розкрутити і побвчити іншу сторону, тощо, тощо.

Питання виникає, чи у разі незначного зменшення швидкості планети вона поверне свою швтдкість внаслідок божих сил, чи так і лишиться з такою скорегованою кількіссю енергії руху. Якщо лишиться, то це означатиме що вони отримали імпульс одного разу, і магнітна протидія майже не впливає, або якщо впливає, то поступово швидкість орбітальна зменшується. А у разі якщо магнітні сили примушують розкручуватись як якорь відносно статора в електромотрі, то тоді ця божа сила існує.

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.