Обратка паливної магістралі

Автор PanIvan, 12 Листопада 2023, 21:03:42

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

PanIvan

Віддав поварили машину. В процесі вияснилось, що майже зглини трубки від баку до карбюратора. Вирішено було замінити. Але слюсар каже, що поставив тільки подачу, а обратку заглушив так як вона не потрібна.
Не знаю, що робить чи дійсно вона не потрібна, чи інженери чимось думали і їх ставили. Підскажіть будь-ласка потрібна ця обртка чи ні (обратка від карбюратора на бензобак).
Машина: славута 2004р. Карбюратор

PanIvan

Цитата: PanIvan від 12 Листопада 2023, 21:03:42Віддав поварили машину. В процесі вияснилось, що майже зглини трубки від баку до карбюратора. Вирішено було замінити. Але слюсар каже, що поставив тільки подачу, а обратку заглушив так як вона не потрібна.
Не знаю, що робить чи дійсно вона не потрібна, чи інженери чимось думали і їх ставили. Підскажіть будь-ласка потрібна ця обртка чи ні (обратка від карбюратора на бензобак).
Машина: славута 2004р. Карбюратор

Забув сказати на машині гбо 2 покоління
 :help:

User2108

Обратка потрібна. Не слухай "майстра" і верни по-заводу, там нормально бензу вертається.
Задовбали такі чели, які думають , що на заводі такі тупі інженери були.

Toris

Цитата: PanIvan від 12 Листопада 2023, 21:03:42Але слюсар каже, що поставив тільки подачу, а обратку заглушив так як вона не потрібна.
Насправді оцей слюсар непотрібний. А обратка має бути обов'язково, щоби не перелився карбюратор, бензин не вилився на двигун, не спалахнув і автівка не згоріла. Змініть слюсара.

Володимир

Цитата: Toris від 13 Листопада 2023, 08:31:49
Цитата: PanIvan від 12 Листопада 2023, 21:03:42Але слюсар каже, що поставив тільки подачу, а обратку заглушив так як вона не потрібна.
Насправді оцей слюсар непотрібний. А обратка має бути обов'язково, щоби не перелився карбюратор, бензин не вилився на двигун, не спалахнув і автівка не згоріла. Змініть слюсара.
Бензин переливатись не буде, обратку придумали для охолодження паливного насоса.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Висновок один - обратка потрібна!
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

PanIvan