Лампочки в фары

Автор Alex Miha, 07 Грудня 2007, 18:08:26

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Денис

Да света очень не хватает!!!!! Завтра посмотрю может тоже возьму!

SLAVUTA CLUB FORUM, DACIA CLUB FORUM,DEPECHE MODE FORUM

Kritik

Ту так шо, хтось вже купив собі лампи? Народ, не жалійте грошей для своєї безпеки. З стоковими лампами їздити небезпечно. Сів вчора зп руль ТАврії 2004року \"того самого шо й моя\", з стоковими лампами. Та то ужас, нічого не видно, їдеш як в танку, і очі дуже напружені, швидко змучуються...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Стас

спрашивал в 2 магазинах нету таких

Kritik

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Spam

Здрасте всем жильцам этого форума!!!
Ребята прошу прощение, я умею рулить клацать по педалям, и переключать КП... Но  ничего не понимаю в во всём остальном!

Вот тут у вас обсуждение света в Таврушке, у меня таже трабла... стоит сток, а как поменять не знаю (стыдно но это так) просто переставить новые вместо старых, или ещё что то типа блока разжигания ставить?
нет большей силы, чем стойкость духа добравольца!

[img]http://img138.imagesh

Kritik

Spam
В цьому нема нічого стидного, питай все шо не знаєш, ми тут для того і спілкуємося, шоб підкузувати один одному. Ну і часом погнати :)) але це все в прікол, а не в обіду.

Кароче, відповідь по суті питання:

Відкриваєш капот, бачиш зажню частину фари, там така біла опукла \"чехол\" тіпа. Відкручуєш його, бачиш штекер до якого йде 3 дроти, знімаєш його, бачиш лампу, вона зафіксована такою металевою пластинкою, вона підпружинена, легенько натискаєш і знімаєш її \"відкручуєш\". Витягаєш лампу, стокову лампу (в топку =( ), ставиш нову, але ні в якому разі не можна торкатися скла лампи, тримати тільки за металеву основу, збираєш все назад. До правої фари добратися легко, а вот для доступу до лівої треба зняти бачок склоомивача. Перед виконанням цих всіх робіт бажано зняти клєму з акмулятора(це бажано робити при всіх роботах з електикою). До Славути і Таврії йдуть лампи з меркіровкою Н4. Вроді все...   зрозуміло написав?

Якшо ставити просту галогенову лампу, но з більшою світловіддачею (тіпа такі як я поставив), не потрібно ставити ніяких блоків роззжигу, ці блоки ставляться для ксенону.
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Spam

Kritik
Спасибо большое! С меня пиво!
нет большей силы, чем стойкость духа добравольца!

[img]http://img138.imagesh

Александр

Лучше всего ставить лампы, одевая матерчатые перчатки. Тогда жир с пальцев точно не попадет на лампу. Только перчи должны быть новые, или хотя бы чистые :))
Я дома, в конечном итоге))))

DIZEL

подскажите от лампочек Филипс +90% ничего не случится со внутренней поверхностью фары, не поплавит ничего?

Kritik

в мене ше нічого не сталося, і не станеться. Знайомий їздив з Osram +90% майже рік, і нічого не сталося.

Не важно на скільки збільшується яскравість лампи, головне, шоб вона не споживала енергії більше ніж стокова. Ато є умніки, які сталять лампи, які жеруть по 100W і більше. От ці лампи вже реально плавлять отражатєль :lol:
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Александр

Температуры, указываемые на коробке, это температура цвета, и к корпусу лампы это имеет весьма посредственное отношение. Kritik прав, ничего страшного не произойдет.
Я поставил себе Crystal Vision - отлично
Я дома, в конечном итоге))))

Стас

Почетал я в инете отзывы про лампочки Philips Diamond Vision и смутил  меня один момент в них, то что в дождь, туман и на мокром освальте нечего не видно! и надо чтобы были хотябы противотуманки с обычными лампочками! А теперь вопрос скоко стоят нормальные противотуманки и как лучше будет их закрепить?

Александр

Нормальные ПТФ стоят от 60 у.е. и выже. Все, что меньше - залипуха. Я крепил под бампером, но честно никогда не испытывал... :))
Я дома, в конечном итоге))))

Стас

Просто не хочеться брать эти филипсы, и ездить на ошупь, т.к погода сейчас достаточно мокрая!

Стас

вот нашел сравнение в инете Crystal Vision и  Diamond Vision http://www.roodblauw.ru/headlight/