Лампочки в фары

Автор Alex Miha, 07 Грудня 2007, 18:08:26

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

Ну, від галогенок не можна очікувати чуда..........

Це напевно одні з найкращих галогенок, якшо не влаштовують, є один вихід - ксенон
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Владимир

Есть конечно и галогенки неплохие, но ксенон себя оправдывает, я поставил 6000 би-ксенон BOSCH , очень доволен :-)))

Стас

Во сколько тебе обошлось это удовольствие?

Владимир

1250 грн, согласен дороговато, но жизнь дороже, я на старых лампах по трассе ехал 100-110 ночью, налетел на \"башмак\" для подкладки под колеса фур. Я его просто не видел!!!!! Хотя зрение отличное. Мне повезло что удачно налетел, только рычаг погнул........так на \"башмаке\" вместо покрышки и тормозил, искр было немеряно........
По-этому на оптике советую не ЭКОНОМИТЬ :-)))

Денис

oVa полностью с тобой согласен! Экономить нельзя! А это с работой или только лампы и релюшки?

SLAVUTA CLUB FORUM, DACIA CLUB FORUM,DEPECHE MODE FORUM

Владимир

Это брал в Запорожье на ночном базаре, ставили с другом, Китайский ксенон намного дешевле, но сами понимаете...........лучше один раз взять за 1250, чем дважды по 900 :-)))
.....моноксенон в два раза дешевле, это когда ксенон только ближний, а на дальнем галоген...

Денис

Ясно, Большое спасибо за инфу!

Kritik

Ксенон - Рулить!!!:))
Но дорого...=|

Але ше одне oVa якшо ти ставив ксенон в стокову фару, ти не відчуваєш повної віддачі від нього. Ксенон повністю показує свій потенціал в лінозовій оптиці. Але для Славут такого не існує. =|

Денис

Kritik Я думаю и так пойдёт! Но эт конечно дорого!

Богдан

Я себе поставил Галоген с синим оттенком по 100 Ватт, и доволен, конечно не ксенон))), еду на ближнем и все мигают дальним, хотя фары по стенду отрегулированы. свет ок!!! :rolleyes:

Kritik

csk1
зря!
Спалиш отражатєль - заплатиш 500 грн за нові фари.
+100 ватні - не легальні. Їх можна ставити тільки на ралійні машини, які не їздять по дорогах загального призначення.

Споримо мої 55/60 ватні краще світять :/

п.с. можуті і не тільки блимати, а і в диню дати. Або фари побити, і знов 500 грн. =(

Добавлено спустя     1 минуту   30 секунд:
+ 100 разів писалося!!! не брати сині лампи!!! безпека - дорожча за панти!!!

Богдан

Цитата: Kritikcsk1
зря!
+100 ватні - не легальні. Їх можна ставити тільки на ралійні машини, які не їздять по дорогах загального призначення.

п.с. можуті і не тільки блимати, а і в диню дати. Або фари побити, і знов 500 грн. =(

До чого тут панти вони просто класно світять і не не бачив щоб писали синіх не брати.      
В мене на мотоциклі вже 3 рік 100 ватні стоять і з отражателем все гаразд.

Богдан

Цитата: csk1
Цитата: Kritikcsk1
зря!

До чого тут панти вони просто класно світять і не не бачив щоб писали синіх не брати.      
В мене на мотоциклі вже 3 рік 100 ватні стоять і з отражателем все гаразд.
Kritik А скільки за свої лампи давав?

Kritik

В Славутах отражатєль туже чутливий і дуже вигорає від таких ламп.

За свої давав по 80 грн штука.

Богдан

Цитата: KritikВ Славутах отражатєль туже чутливий і дуже вигорає від таких ламп.

За свої давав по 80 грн штука.
Можэт и так, но как можэт лучше светить 55/60 чем 90/100? там жэ понятно что ярче свет и т.д.