Лампочки в фары

Автор Alex Miha, 07 Грудня 2007, 18:08:26

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

StealtH
Ти дійсно правий =|
Вот на решті в мене дійсні права, я став багато їздити, і в часності в ночі :)) , а погодка паршива, дощ лиє без перестанку. І дуже розчарувався в своїх лампах. Дуже слабенько вони працюють в мокру погоду...

Вот думаю, про купівлю Osram Night Breaker +90%

І нарив проблему. Яркість моїх ламп 5000 Кельвінів, а це оказується погано... Щоб лампи добре світили в дощ і в сніг треба брати лампи з яркістю близько 4000 Кельвінів. Осрам має 4300 К. Такшо думаю все має бути добре...

Нікому не треба суперових ламп Філіпс??? :P
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Kritik

Alexeich
Як твої лампи ведуть себе в мокру погоду?

Денис

Kritik Поздравляю с правами! А можно фото работающих фар? Ночью.

SLAVUTA CLUB FORUM, DACIA CLUB FORUM,DEPECHE MODE FORUM

Александр

Цитата: KritikЯк твої лампи ведуть себе в мокру погоду?
Мне особо не с чем сравнить, но по-моему отлично
Я дома, в конечном итоге))))

Kritik

STALL
Дякую!!! :))
Фотки нема, але я вам серйозно кажу, шо коли їдеш в дощ по місту, то світла ламп на асфіальті зовсім нема, ше коли заїзджаєш в темний двір, то тоді трошки видно, шо фари світять, а так, повний галяк. Вот я ніяк не можу поняти чого таке відбувається? яка природа такого явища? як колір світла лампи при певних умовах тупо пропадає?

Alexeich
Ну раз все нормально, тоді завтра куплю собі нові лампи, але Osram Night Breaker +90% і нові габаріти бо один світодіод вже перегорів =| , куплю якісь фірмові Філіпси або Остам в габаріти, тоже дуже яркі, але не світодіоди.

Стас

Поставил я себе тоже Philips Diamond Vision 2 дня отъездил, снял! нет так нельзя ездить, в дождь как говориться идеш по приборам они освешают не дорогу, а капли дождя! буду искать другие лампочки!

Александр

Я сразу когда покупал лампы, хотел по вашим рекомендациям купить Diamond Vision. Продавец взял их и Crystal Vision и повел к своей машине, ставил и те и другие, так что я сам убедился в том, что Diamond Vision это просто синий цвет и не более того
Я дома, в конечном итоге))))

Kritik

Купив я сьогодні Osram Night Breaker +90% more light, +10% whiter light, 80 грн штука
Хотіли втулити мені 100ватні Осрами, казали шо світять ше краще ніж ці... =(
Купив ше фірмові габарити Osram, 15 грн штука.Дуже яркі, і не світодіодні.
Завтра буду ставити, скоро скажу, як результати.

Kritik

І так, в суботу були установленні нові лампи, сьогодні проходили повне тестування: траса:дощ-ніч,сухо-ніч. Місто: ніч-дощ.

У всіх режимах працюють на відмінно! І главний прікол, коли я їду в ночі по трасі, і прилипав ззаді до якоїсь машини, вони самі старалися якось втікти правіше, дати мені дорогу, думали шо їде якась Кемрі, або Лексус, а тут бац, і Свалота!!! =( .

Кароче лампочки дуже хороші. :))

Денис

А сколько они стоят?

Стас

Цитата: KritikКупив я сьогодні Osram Night Breaker +90% more light, +10% whiter light, 80 грн штука

Денис

StealtH Спасибо, не заметил! Дёшево!

Димон

Поехал сегодня на ринок купить Osram Night Breaker +90% more light, +10% whiter light, по 80гр. за штуку и толи расстроился,толи порадовался я даже и не знаю!   Такие лампочки есть в каждом 2-м \"лампочном\" контейнер ,но стоят они не по 80 гр. за штуку,а по 40 гр. за штуку.Таких по другой цене нет на всём рынке!
Народ гляньте,может я купил ФУФЛО?

Ставить в перчатках,чтобы не оставить жир это хорошо,а не нужно ли их чемто обезжирить перед установкой(спиртом или калошей?)7
Slavuta  1.2  инжектор. 2007г.

Kritik

Димуган
Не прася, це оригінальна Осрамовська упаковка. В мене така сама. Лампи нічим не три!!!

Димон

Спасибо Критик за ответ,но я уже успел их обезжирить 96% спиртом в прошлое воскр.-пока горят. Светят лучше чем те,которые  стояли с завода (выпал случай попробовать только на мокром асфальте пару раз),но честно говоря я ожидал большего. Я ожидал увидеть перед авто световой поток как от прожектора и что в зоне освещения будет светло как днём! :P Токой свет видел накануне покупки лампочек на  какойто старой мазде.
Slavuta  1.2  инжектор. 2007г.