КАТАЛИЗАТОР

Автор Виталя, 24 Грудня 2007, 22:11:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Невже він вічнийта незнашуваємий?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Vadim_K

Вічного немає нічого, шіба що мистецтво :)
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

Sergik32

він прогорає, і прогорає не по центру а по краям, де оком не проглядується, зняв і дивишся і вроді все як нове, а якщо запихнути туди камеру то по краям прогорівше і вже особо толку з ката немає, можна його вибити і вварити трубку з отворами, по типу резонатора.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

kipa192

Всё бы ничего , но на горизонте маячит ТЕХОСМОТР . И катализатор займет своё место где ему и положено быть .  :ok:

ВКБ

Сержик резонатор вийде те що тра, вварити нєржу трубу щоб надовго.

_Oleksandr_

Цитата: kipa192 від 16 Квітня 2020, 17:40:24Всё бы ничего , но на горизонте маячит ТЕХОСМОТР . И катализатор займет своё место где ему и положено быть
Если будут проверять состав выхлопа на соответствие нормам Евро 2, то одного наличия катализатора в "положенном месте" будет не достаточно, чтобы пройти техосмотр. 

ВКБ

На то при перевірці на вихлопи увімкнути газ. Або увімкнути $

Володимир

Цитата: ВКБ від 16 Квітня 2020, 21:18:07
На то при перевірці на вихлопи увімкнути газ. Або увімкнути $
Я думаю що не допоможе.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

з нашим паливом газоаналізатор задихнеться. ми тут на роботі перевіряємо в лабораторії котли, то буває навіть через день робимо заміри і СО гуляє то в + то в -, і здається в трубі один і тойже газ
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Ромео

Таке враження, що ніхто не проходив ТО...
Не хвилюйтесь, схема вже відкатана попередниками до дрібниць, тому усі ТО проходитимуть без проблем )

ВКБ

Не буде того то що було, або взагалі для приватних не будем. По закону і так за стан відповідає власник і водій в межах закону.

Ромео

Ти вважаєш, що держава і зрешта МВС відмовиться від міліонних прибутків?
Так само, мені колись казали, що нова поліція за порушення ПДР хабарі не братиме...
Можу сказати - беруть. І ТО так само будуть брати...

ВКБ

Не та вже громада, є ГО які спроможні на підставі ст.5 иа ст.19 Конституції України визнати неконституційеими норми закону чи підзаконних актів в досудовому чи судовому попядку, в принципі як і любий громадянин в вільеій державі Україна.

Ромео

Цитата: ВКБ від 17 Квітня 2020, 18:08:16
Не та вже громада, є ГО які спроможні на підставі ст.5 иа ст.19 Конституції України визнати неконституційеими норми закону чи підзаконних актів в досудовому чи судовому попядку, в принципі як і любий громадянин в вільеій державі Україна.
Поживемо - побачимо.
Але мені чомусь здається що більшість засуне язики у ср@ку і тихенько будуть платити...

ВКБ

Цитата: Ромео від 17 Квітня 2020, 18:28:44
Цитата: ВКБ від 17 Квітня 2020, 18:08:16
Поживемо - побачимо.
Але мені чомусь здається що більшість засуне язики у ср@ку і тихенько будуть платити...

Ймовірність що то Ромео правий 99%. Саме отой 1% і робе Україну демократичною. Закони в основі нам всім пепедані перекладом європейські з нашим домішком і похибкою  та змінами під ментал. Але судова практика набувається і європейські норми конвенції працюють дійсно не язиками в сраку, а конкретним обєднанням однодумців і вимогю письмовою до представників яких собі обрали або суду. Коли язики в сраці то це рівень і індикатор рабства. В європі не 99 а 90 десь в сраці і оті 10 % рухають оту отару овець. Я про виборний вік громадян за мінусом недієздатних дорослих і дітей (не плута ти з непрвцездатними).