Сигнализации и ЦЗ. Что выбрать и как подключить?

Автор Сергей, 03 Січня 2008, 20:17:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олександр 1968

Цитата: Григорий від 27 Липня 2018, 16:30:34
Олександр я не розумію яку ти інструкцію читав але 1- це писалось з мого особистого досвіду, 2 - коли включаєш запалювання то авто закривається а коли виключаєш то відкривається
Функція АВТОМАТИЧНОГО закриття ЦЗ при вкл/викл запалювання в нормальних сигналізаціях можна програмно виключити.Знову ж читаємо уважно інструкцію.Щодо досвіду то маю досвід установок шз 2000 року по сьогодні.Дана функція не виключається тільки в самих гімняних свістільках/пердульках типу згаданих тут (Сигма 50.)

Григорий

Олександ якщо ти читав всю тему то там не тільки я писав що функція закриття та відкриття дверей при включеному та виключеному запаленні в меню сигналки відключається. А тепер скажи навіщо щоб просто закритись в авто без сигналки гратись з брелком та запалюванням. Можливо твій досвід по установкі сигналки хтось і поважає (окрім тебе) але в тебе її не ставив би.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Олександр 1968

Чоловік хоче мати максимальну інформацію про можливості установки в тому числі і без модуля ЦЗ.І коли він захоче поставити без модуля то я дав пораду як можна зачинитись без дригання руками по дверях.Що до твого коментаря про твою неохоту щодо моєї установки-то мені фіолетово,роботи маю море.Кількість установлених мною сигналізацій давно перевалила за тисячу.Образився бачите він,як дитина

Григорий

Образився , не образився - яке це має значення, блок приводу центрального замка на ринку стоїть копійки, просто приводи розкуплюють а блоки залишаються, я собі брав так вартість була по вартості пачки простих цигарок і якщо потім дійде що потрібно його встановлювати то знову витрати на встановлення. ОТ так ви установлювачі сигналок і працюєте - замість того щоб дати слушну пораду вам корисно щоб до вас приїзжали по декілька раз і якщо ти напишеш що до тебе більше не приїзжають то можливо з твоїми порадами більше ніхто не хоче з тобою мати справу.

Олександр 1968

Люди які в мене замовляють установку самі вибирають що їм потрібно.Ось ти такий нівіїбенний нострадамус який все про мене знає,в курсі що існує купа сигналок що можуть реалізувати режим повного ЦЗ без будь якої лишньої коробочки(приклад-конвой мр_100d)чи поставивши собі урізаний клон шерифа під назвою да аінчі від російської контори PIT вже набрався такого досвіду що можеж давати оцінку чиїмось людським чи професійним якостям тих людей яких не бачив ніколи?

Андрій

право не знаю що тут відбувається. але з нинішніми сигналками не бачу смисла саме в блоці цз.
по перше це подвійна кількість дротів у двері.
якщо робити по правильному (ну вот як в іномарках), то потрібно мати кнопку дитячого режиму... задні двері ввд грибка від'єднати...
нуті смисл. я підійшов до авто клацнув брелок двері відчинилися. сіли. завів двигун двері грибки зачинилися (по бажанню).  поставив машину клацнув двері зачинилися. роль у цз просто відпадає.
а дитина в славуті якщо захоче підняти грибок вога його підніме.

[img]http://s

Олександр 1968

Основна маса міського народу якому хочецься зачинитись в машині це таксисти щоб поспати і щоб за цей час другі таксисти не свиснули такий дорогий серцю тєлик з салону.Більшості якось всерівно а тому і мода на установку модуля ЦЗ пройшла років з вісім...десять назад разом з модою на датчики об'єму(а даремно)та безпроводними реле блокування.,Мало того пропонуєш людині зробити дистанційне відкриття багажнику-то нєє,навіщо каже меніі ті понти.

Андрій

Григорий

Олександр за дистанційне відкриття багажника я з Тобою згоден, я собі зробив і дуже корисна штука,  в любому випадку коли потрібно щось покласти в багажник не відкриваю всю авто та ще й сигналка через певний час  нагадує що багажник відкритий.

Олександр 1968

Цитата: Андрій від 29 Липня 2018, 09:29:00
а шо є бездротовим реле блокування?:
То є реле яке наприклад можна сховати біля бензобаку або якогось електронного блоку і яке живиться від цих пристроїв одночасно блокуючи їх роботу.В тойже час реле не з'єднане з основним блоком сигналізації  дротами а команди з блока сигналізаціі на реле передаються кодованим цифровим радіосигналом паразитною наводкою по штатній електропроводці.

_Oleksandr_

Ого тут дискуссия :) Остановил свой выбор на сигнализации Sheriff ZX-750 PRO и решил купить только актуаторы. Всю инструкцию по ней еще не перечитывал, но вроде она более-менее замками управлять умеет сама. Да, слышал, что без отдельного блока ЦЗ можно что-то потерять в функционале (прикинул по своим потребностям - должно быть не сильно критично, но вдруг будет сильно - обязательно сюда напишу :) ), но проще будет сама конструкция/установка.

SWarlock

Та да, Шериф - это центральный замок с возможностью периодически поорать в рупор.  :facepalm:
Хоть отключи возможность открывания дверей при снятии с охраны. Или поставь открывание дверей при снятии с охраны при задействовании дополнительного канала. А то сканером прочитают на парковке супермаркета и когда придешь с покупками, салон и багажник будут девственно чистыми. ;)
ЗЫ: у меня тоже Шериф, но ZX900. Поставил открывание дверей через доп. канал. Помогает. ;)
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Олександр 1968

Цитата: SWarlock від 01 Серпня 2018, 21:55:54
Та да, Шериф - это центральный замок с возможностью периодически поорать в рупор.  :facepalm:
Хоть отключи возможность открывания дверей при снятии с охраны. Или поставь открывание дверей при снятии с охраны при задействовании дополнительного канала. А то сканером прочитают на парковке супермаркета и когда придешь с покупками, салон и багажник будут девственно чистыми. ;)
ЗЫ: у меня тоже Шериф, но ZX900. Поставил открывание дверей через доп. канал. Помогает. ;)
А якщо задіяти режим  AV(перша команда на відкриття знімає з охорони,друга відмикає замок)?Зараз з`явились дешеві сигналки з "діалоговим" кодом,де відкриття відбувається подачею двох кодових посилок замість однієї.Чи алгоритм зміни діалогового коду шерифів вже так поломали що то є марно?Просто вже давно ставив ще були перші 700ті та 900ті серії.Чого було варте тільки той глюк коли при спробі поставити чи зняти двостороннім брелком з сильно просадженою батарейкою-БАЦ і брелок вже треба знову реєструвати в сигналці(шериф 900,910,925 і т.д)

SWarlock

Олександр 1968, насчет перерегистрации (перепрописывания в блок) брелка - у меня такого никогда не было, по крайней мере, без моего желания. ;) А что касается того, что более 30 раз нажимаешь кнопки на брелке, когда брелок не видит сигнализации, то  тогда просто в непосредственной близости от сигнализации вторым брелком снимаешь и ставишь на сигнализацию  и брелок опять вспоминает откуда он. Это стандартная тема.  :drinks:
Открывание относительно простых сигналок типа Шериф, Пантера  и т.д. делает практически любой граббер. А это для владельцев не есть хорошо. Тут надо помнить, что если двери не откроются, то курочить автомобиль на парковке никто не будет, чтобы не привлекать внимание. Потому что на 1 такой "хитрый" автомобиль приедет пару десятков обычных. ;)
По поводу двойного снятия с охраны, то там при первом нажатии разблокируются двери и т.д., но не цепи блокировки. Так что, для стоянки супермаркета такое не подходит, там машины чистят, а не угоняют чаще всего. Вот выдержка из мурзилки:

:drinks:
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Андрій

ой, хлопці...
я живу в центрі, тут супермаркетів як гівна..
стікі машин обносять, і навіть уганяють... іномарки причому...
у нас був випадок, на задньому сидінні хаскі залишили і пішли скуплятися
так вори сканером відкрили почистили машину а хаскі на задньому сидінні сиділа спостерігала))))))))))))
Тому скажу простіше - немає замка якого не можна б було б відчинити........