Плохая работа тормозов

Автор Стас, 09 Січня 2008, 09:36:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

циліндрики і тыльки вони, під манжетою(пильником є ржавчина) її вичистити вже важко і поверхня вже буде не гарна. купи нові і помыняй, але перед установкою під пильником помаж касторкою. Я так робив то зараз працює, хоч гівняно але працює, бо вони тормозять тіко коли увалиш аж в полік і на дорозі або сніг укатаний або лід гарний, або грязюка слизька. от і все. ручником іто крепше тормозить. Гівно а не тормоза в славуті.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 13 Червня 2017, 15:22:21
циліндрики і тыльки вони, під манжетою(пильником є ржавчина) її вичистити вже важко і поверхня вже буде не гарна. купи нові і помыняй, але перед установкою під пильником помаж касторкою. Я так робив то зараз працює, хоч гівняно але працює, бо вони тормозять тіко коли увалиш аж в полік і на дорозі або сніг укатаний або лід гарний, або грязюка слизька. от і все. ручником іто крепше тормозить. Гівно а не тормоза в славуті.
Ок, спасибо большое

Сволочь

Valeriy, у меня с завода заржавели задние цилиндры, после замены тормоза улучшились, но не намного. Сейчас задние колодки стоят "Томекс" и распорные планки ручника от "Ланоса", то тормоза таки есть.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Valeriy

Цитата: Сволочь від 13 Червня 2017, 15:49:34
Valeriy, у меня с завода заржавели задние цилиндры, после замены тормоза улучшились, но не намного. Сейчас задние колодки стоят "Томекс" и распорные планки ручника от "Ланоса", то тормоза таки есть.
Да и у меня там все иржавое....

ZaVa

Цитувати виділенеГівно а не тормоза в славуті.
Не згодний.
В мене при різкому гальмування блокуються всі 4 колеса. І планки стандартні - були від Ланоса, то викинув, бо терли об барабан.
Так що проблема або в циліндриках або в колодках.

Або в "прокладці" ;)
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Valeriy

Цитата: ZaVa від 13 Червня 2017, 15:52:54
Цитувати виділенеГівно а не тормоза в славуті.
Не згодний.
В мене при різкому гальмування блокуються всі 4 колеса. І планки стандартні - були від Ланоса, то викинув, бо терли об барабан.
Так що проблема або в циліндриках або в колодках.

Або в "прокладці" ;)
Колодки нормальные мне сказали, а вот на счет цилиндрика сказали что может быть

ZaVa

Казали де ? На форумі ?
То я читав, що тобі казали. :)
Валєра, читай тематичні розділи - все розписано.

Sergik32

Ну не знаю, може в кого і 4 блокуються у мене то тільки на слизькому моооооже всі 4 дубом стануть, а так то я відчуваю що тільки 2 передніх, бо буває як десь з горки чи просто хочу різко зупинитися то навіть ручника потягну то зразу відчутно як жопа машини сідає, а без ручника то клює носом. і там в циліндриках все чисто і змазано і вакуумник працює і прокладка вроді все сама робить
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ZaVa

Сірьога, перевіряти треба на асфальті.
Розігнать на першій до 20 км/год і дать по тормозах. Після зупинки вийти і подивитись "що ти наробив". ;) ;) ;)
Мають бути чотири темних сліди від тертя . :)

З.І.
Так шо там із стіралкою ? Хрестовина посипалась ?

lizard

Досить флудити  в не профільній темі. По зч для стіралки писав в ПМ. Модератори підчистіть  це неподобство

Max 55

Тема почищена, далее по теме!  }-)

ZaboyUltra

Андрей

Я думаю пригодится многим . увидеть как я это делаю  , как можно самостоятельно без посторонней помощи прокачать тормоза на Славуте и не только

Garik_79

На тормоза вроде не жалуюсь. Но... после запуска двигателя начинает моргать лампочка аварийного состояния тормозов ( моргает хаотично) после пары километров пути, она гаснет, только иногда загорается на доли секунды. Тормозная в бачке на нормальном уровне, за 1000 км пробега, с момента покупки, не доливал т.к. небыло необходимости. Может кто сталкивался с таким?

Сергей

Garik_79, крышка бачка с датчиком, провода и контакты датчика смотрел?

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк