Вибрации при торможении.

Автор megaDok, 21 Січня 2008, 09:43:15

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Вадим

У меня вибрация вылечилась банальной балансировкой.

Володимир

Цитата: Sliava!А що відбувається коли диск нагрівається хиба починається вібрація, я думав що при нагріву просто колодки не гальмують і все.
В тому то і справа що диск нагрівається нерівномірно, і ми в основному отримуємо вібрацію з частотою проходження шпильок чи болтів кріплиння диску повз колодки, так як в районі шпильок і болтів частина тепла відводисться на фланець.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Біда головне що в мене по диску тре рівномірно тому-що  диск одного кольору по всій площі. А от попередні я зняв та викинув такі як на фото. Відповідно думаю ще проблема не в дисках а в чомусь іншому. А до шпильок супорта поліз тому-що був люфт і побачив що колодка витерлась не рівномірно перепад між верхом та низом десь 0,5 мм -+0,2 замір проводив на око  :D .

І взагалі на славуті якщо диски перегрів і вони стали синьо фіолетові то їх можна викидати?
І ще у славуті диски не з чавуна? Якщо так то це мене зовсім вб\'є :o .

Жулик

Цитата: BesterУ меня вибрация вылечилась банальной балансировкой.
В мене б\'є навіть на малих швидкостях. А в тебе мабуть било тільки на великих. Так що я думаю балансуванням проблему не вилікувати.
А ще я замінив диски з гумою на літню, мало-б хоч щось відрізнятись а вібрація не відрізняється.

Володимир

Цитата: Sliava!Біда головне що в мене по диску тре рівномірно тому-що  диск одного кольору по всій площі. А от попередні я зняв та викинув такі як на фото. Відповідно думаю ще проблема не в дисках а в чомусь іншому. А до шпильок супорта поліз тому-що був люфт і побачив що колодка витерлась не рівномірно перепад між верхом та низом десь 0,5 мм -+0,2 замір проводив на око  :D .

І взагалі на славуті якщо диски перегрів і вони стали синьо фіолетові то їх можна викидати?
І ще у славуті диски не з чавуна? Якщо так то це мене зовсім вб\'є :o .
То просто диск з іншого металу що не міняє колір, мої також не міняють колір, але після дафмі диски не мали дзеркального блиску, а були матові і шершаві в задирах та відбитках від колодок, а з ваті вони мають дзеркальний блиск і гладкі.

Жулик

Ну переконав якщо заміню супорт і гальма не притруться то буду шукати такі колодки як у тебе. Або якісь мего м\'які.
Хоча в мене стояли якісь до беста то вони були дуже тверді різницю відчув відразу.
Може у когось стояли бест і хтось порівнював и знає які м\'якіші.

Вадим

Цитата: Sliava!
Цитата: BesterУ меня вибрация вылечилась банальной балансировкой.
В мене б\'є навіть на малих швидкостях. А в тебе мабуть било тільки на великих. Так що я думаю балансуванням проблему не вилікувати.
А ще я замінив диски з гумою на літню, мало-б хоч щось відрізнятись а вібрація не відрізняється.

Ну вибрация не совсем пропала, но почти неощутима. Да, било только когда скорость от 80км/ч.

Жулик

А резина у тебя какая небойсь БЦ?

Вадим

Цитата: Sliava!А резина у тебя какая небойсь БЦ?

Нет. Бел-391.

Жулик

а ты поддонкрать одно колисо завиды машину вкл 1 предачу или 2 и посмотри на сколько она равная, у меня например как на балансировку ездил так весь шиномонтаж смеялся с бц-11.

Вадим

Моя прошлая балансировка как раз и закончилась заменой БЦ-11.  :D

Володимир

Цитата: Sliava!а ты поддонкрать одно колисо завиды машину вкл 1 предачу или 2 и посмотри на сколько она равная, у меня например как на балансировку ездил так весь шиномонтаж смеялся с бц-11.
А вони в якості перехідної плити часом не використовували алюмінівий фланець від таврії?

Сергей

парни а при чём тут вибрацыя колёс к тормозам????? во время торможения хоть триста раз диск будет кривой то бить по педали не будет! там только диски и колодки виноваты! и не надо тут резину обсуждать!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Жулик

Не ну может у людей БЦ такая что и по педали будет бить не исключено. Знакомый купыл БЦ та при покупке не посмотрел на нее, так на шиномонтаже так ржати когда увидили впаяный пласмасовый хамут колорый шел через резину   :lol:

Жулик

Все сделал не помогло. А может быть вибрацыя потому что подшипнику смерть пришла и в колесе есть немного люфт?