Славута 1.2Li 2008 рік Паннакота-2 (Володимир)

Автор Володимир, 07 Квітня 2010, 13:04:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Wildchild

А чи заклеювали Ви ото що я обвiв? Я зараз \"в процессi\", думаю залишити чи залепить?

Володимир

Цитата: WildchildА чи заклеювали Ви ото що я обвiв? Я зараз \"в процессi\", думаю залишити чи залепить?
Там заклеїти не вийде, так як ця частина ложиться на метал дверки. Будеш клеїти, матеріал обов\"язково сади на 88 клей, щоби не відставав.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Wildchild

Цитата: Володимир
Цитата: WildchildА чи заклеювали Ви ото що я обвiв? Я зараз \"в процессi\", думаю залишити чи залепить?
Там заклеїти не вийде, так як ця частина ложиться на метал дверки. Будеш клеїти, матеріал обов\"язково сади на 88 клей, щоби не відставав.
Я зараз роблю заднi дверi - там начебто можна наклеiти(фото), а переднi як у Вас зроблю. Та я вже почав лiпити на клей \"дракон\" - непаганий, але сохне довго

Max 55

Юра

Володимир по глушаку вигляжа акуратно зроблено.. а от на рахунок звуку зніми по можливості в роботі... тіпа трохи погазуй.. і зінми з вулиці, з салону *DRINK*

Wildchild

Цитата: Max 55троса выкинь с задних дверей
Уже выкинул

Володимир

Цитата: WildchildЯ зараз роблю заднi дверi - там начебто можна наклеiти(фото)
Якщо влізе на зад, то на перед також влізе, пробуй, розкажеш що вийшло.
Цитата: TwisterВолодимир по глушаку вигляжа акуратно зроблено.. а от на рахунок звуку зніми по можливості в роботі... тіпа трохи погазуй.. і зінми з вулиці, з салону *DRINK*
По можливості попробую, самому цікаво.

Wildchild

Цитата: ВолодимирЯкщо влізе на зад, то на перед також влізе, пробуй, розкажеш що вийшло.
Вийде, але вже не актуально - я зовсiм забув, що в мене там вмонтованi динамiки

mityaka.slavutavod

ответь пожалуста на мой вопрос.у нас  в строительном магазине продаёться паралон, толщина 10мм.если им заклеять моторный щит ефект ещо лучший будет?

Володимир

Цитата: mityaka.slavutavodответь пожалуста на мой вопрос.у нас  в строительном магазине продаёться паралон, толщина 10мм.если им заклеять моторный щит ефект ещо лучший будет?
Якщо джерело шуму в салоні, то під капотом точно буде тихіше.

mityaka.slavutavod

Цитата: mityaka.slavutavodответь пожалуста на мой вопрос.у нас  в строительном магазине продаёться паралон, толщина 10мм.если им заклеять моторный щит ефект ещо лучший будет?
Якщо джерело шуму в салоні, то під капотом точно буде тихіше.
мне надо чтобы в салоне тихо было.я не капот собераюсь клеять,а перегородку под панелью.просто того шумоизоляционного материала что я поклеял мне нехватает.вот и спросил за паралон.

SWarlock

Поролон, как и любое пористое средство, будет набирать влагу. Оно надо?
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

mityaka.slavutavod

Цитата: SWarlockПоролон, как и любое пористое средство, будет набирать влагу. Оно надо?
я паралон не на метал буду клеть,а на шумку

Володимир

Цитата: mityaka.slavutavodмне надо чтобы в салоне тихо было.я не капот собераюсь клеять,а перегородку под панелью.просто того шумоизоляционного материала что я поклеял мне нехватает.вот и спросил за паралон.
Та я зрозумів, тобі на шумку потрібно твердий матеріал клеїти, типу товстої алюмінівої фольги чи єврорубероїду, щоби получилось як заводська шумка. Тобто зі сторони салону має бути твердий матеріал а не м\"який.

mityaka.slavutavod

Цитата: mityaka.slavutavodмне надо чтобы в салоне тихо было.я не капот собераюсь клеять,а перегородку под панелью.просто того шумоизоляционного материала что я поклеял мне нехватает.вот и спросил за паралон.
Та я зрозумів, тобі на шумку потрібно твердий матеріал клеїти, типу товстої алюмінівої фольги чи єврорубероїду, щоби получилось як заводська шумка. Тобто зі сторони салону має бути твердий матеріал а не м\"який.
понял,спасибо большое.