Большой расход топлива

Автор kiksak, 13 Жовтня 2010, 19:26:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

харашо спитаю Макса, але це напевно проблема в усіх славіках 1,2і, жере як коняка
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Сергей

В зимний период тратиться довольно большое количество топлива на прогрев двигателя. Вдобавок к этому - при езде на не прогретом двигателе топливоподача корректируется в сторону обогащения и нормальный рабочий режим наступает только при прогреве ОЖ до температуры 80-85 градусов.

При температуре воздуха -10-15 градусов и ниже рабочий режим при поездках на 5 - 10 км может и не наступить.

Простая арифметика - прогрев двигателя от -15 до 40 градусов расходуется не менее 0,2 л. бензина. Короткая поездка, предположим на 5 км - 0,5 литра (Из расчета 10л./100 км... Возвращаемся с работы назад и получаем: проехано 10 км, израсходовано 1,4 литра топлива, то есть 14 л./100 км.

Для того что бы расход стабилизировался на средне-зимнем уровне (10-11 л/100 км) нужно просто достаточно много ездить, 50-100 км./день и не давать остывать двигателю (короткие остановки). Вот тогда (если не попадем в пробку) и получим парадные цифры.

Юра

Цитата: PROFIВ зимний период тратиться довольно большое количество топлива на прогрев двигателя. Вдобавок к этому - при езде на не прогретом двигателе топливоподача корректируется в сторону обогащения и нормальный рабочий режим наступает только при прогреве ОЖ до температуры 80-85 градусов.

При температуре воздуха -10-15 градусов и ниже рабочий режим при поездках на 5 - 10 км может и не наступить.

Простая арифметика - прогрев двигателя от -15 до 40 градусов расходуется не менее 0,2 л. бензина. Короткая поездка, предположим на 5 км - 0,5 литра (Из расчета 10л./100 км... Возвращаемся с работы назад и получаем: проехано 10 км, израсходовано 1,4 литра топлива, то есть 14 л./100 км.

Для того что бы расход стабилизировался на средне-зимнем уровне (10-11 л/100 км) нужно просто достаточно много ездить, 50-100 км./день и не давать остывать двигателю (короткие остановки). Вот тогда (если не попадем в пробку) и получим парадные цифры.

автор безсумнывно прав,але э одне але,в мене славута карб їзжу точно так як тут описано по 5 км на роботу і 5 км обратно(це в день)якщо простою арифметикою то звісно що виходить не мало,і жре вона в мене 12 на 100(це не шутки),але все таки але,сусід який живе біля мене має стару вісімку карбову(доречі карб теж солекс) їздить так само як і я по 10 км в день,а росход у нього 8-10л-ну і де тут логіка,у нього обєм більший,вага авто теж,+ жиклоьри в корбі більши,а росхід менший,при всьому цьому в нього не свіжий мотор.....Як тут судить нашу славуту,тут певно якась недоработка,або насмішка....

Сергей

Так не бывает 8л.в зимний период сказка,
из области собираются друзья(знакомые) за пивом и начинают расказывать
 как у меня быстро едит машина и как мало ест топлива.
поверьте мне наслово,опыт за деньги не купиш.

Александр

в мене вдома через жахливий стан доріг розхід 15 літрів зараз норма, бо нема навіть де третю включити! Там де раніше проїжджав на четвертій за 3 хвилини, їду зараз 10 на другій. Отаке
Глаза боятся, а руки из жопы.

Sergik32

великий + дає ще і потужність двигуна, якшо двигун потужніший то буде менше брати при розгоні, я вже перевіряв на сусідовій 99-ці. якшо мені на 1,2л славці тра газнути шоб рушити то він на своїй 99 просто сцепу відпустив і вона поїхала без напряга
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: yraавтор безсумнывно прав,але э одне але,в мене славута карб їзжу точно так як тут описано по 5 км на роботу і 5 км обратно(це в день)якщо простою арифметикою то звісно що виходить не мало,і жре вона в мене 12 на 100(це не шутки),але все таки але,сусід який живе біля мене має стару вісімку карбову(доречі карб теж солекс) їздить так само як і я по 10 км в день,а росход у нього 8-10л-ну і де тут логіка,у нього обєм більший,вага авто теж,+ жиклоьри в корбі більши,а росхід менший,при всьому цьому в нього не свіжий мотор.....Як тут судить нашу славуту,тут певно якась недоработка,або насмішка....
Багато залежить від стилю їзди.
Цитата: Sergik32великий + дає ще і потужність двигуна, якшо двигун потужніший то буде менше брати при розгоні, я вже перевіряв на сусідовій 99-ці. якшо мені на 1,2л славці тра газнути шоб рушити то він на своїй 99 просто сцепу відпустив і вона поїхала без напряга
Та я на своїй також як на тракторі рушаю.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

може в кого є якісь програмки для діагностики, шоб установити на компа і самому там провіряти, бо на станціях пацани чуть шо то міняй те і те і те, аж деколи хочеться сказати фак\'юбіч

Володимир

Цитата: Sergik32може в кого є якісь програмки для діагностики, шоб установити на компа і самому там провіряти, бо на станціях пацани чуть шо то міняй те і те і те, аж деколи хочеться сказати фак\'юбіч
http://2a2.ru/kwp_d.html

Ромео

Полностью потдерживаю PROFI и Александр Надводнюка. У меня тоже на 1.2 при сегодняшних морозах с прогревами до 40Си средней скорости 20-30км/ч на 2-йпередаче средний расход по БК 12-13л/100км., меньше никак  *DONT_KNOW*. Летом расход при таких же условиях в районе 8-ми литров/100км.

Олег

Я також був трішки шокований 12літрами на 100км, про-те змінив паливоподачу на хх(була 110), модуль, свічки, провода. Зараз 10л. В день 25 км)) Коплю бабло на зміну прошивки))

Сергей

Цитата: yra
Цитата: PROFIВ зимний период тратиться довольно большое количество топлива на прогрев двигателя. Вдобавок к этому - при езде на не прогретом двигателе топливоподача корректируется в сторону обогащения и нормальный рабочий режим наступает только при прогреве ОЖ до температуры 80-85 градусов.

автор безсумнывно прав,але э одне але,в мене славута карб їзжу точно так як тут описано по 5 км на роботу і 5 км обратно(це в день)якщо простою арифметикою то звісно що виходить не мало,і жре вона в мене 12 на 100(це не шутки),але все таки але,сусід який живе біля мене має стару вісімку карбову(доречі карб теж солекс) їздить так само як і я по 10 км в день,а росход у нього 8-10л-ну і де тут логіка,у нього обєм більший,вага авто теж,+ жиклоьри в корбі більши,а росхід менший,при всьому цьому в нього не свіжий мотор.....Як тут судить нашу славуту,тут певно якась недоработка,або насмішка....
а есще добавлю что ваз 1,6 16 клопов на холостом расходует 0,7-0,9 топлива! а наш 1,2 жрет 1,1-1,3 у кого как ! редко когда удется добится 0,9-литр! 1,1-1,3 у товарища омега 2,5 в6 пожирает!   но дело тут в том что у нас нужен холостой 900-920 а уваза мотор и при 800 прекрасно чюхает! я щас катался в последнее время на ланосе 1,5 чипованом!  расход в режими я никуда не спешу со всеми прогревами 8 литров ! а как правило чють менше! как насыпаю 10-111
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Володимир

Цитата: serdgioа есще добавлю что ваз 1,6 16 клопов на холостом расходует 0,7-0,9 топлива! а наш 1,2 жрет 1,1-1,3 у кого как ! редко когда удется добится 0,9-литр!
Просто в наших двигунах всі орієнтуються на діагностику, а на діагностику мікас не видає реальний розхід, а коефіцієнт що пропорційний обертам двигуна, Я тільки що після поїздки дивися витрату на холостому, то при обертах двигуна 830, миттєвий розхід складав 0,68-0,7 л/год.

Сергей

ну так правильно 830! у меня все машинкаи что обслуживабтся обороты холостого не менше 920! ниже мотор трусить начинает!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Володимир

Цитата: serdgioну так правильно 830! у меня все машинкаи что обслуживабтся обороты холостого не менше 920! ниже мотор трусить начинает!
То що мені одному так повезло, раніше я холостий ставив 800, реально тримало десь 780 приблизно, то нічого не трусило.