Большой расход топлива

Автор kiksak, 13 Жовтня 2010, 19:26:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Сергей

да в своем роде январь это сила! для плавных поездок самое то! с другой сторны нефатает локомотива в попе!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Max 55

это да, мне микас больше по душе нажал газ и попёр как надо!

TOXAT

Цитата: Max 55
Цитата: Sergik32тоєсть це заводські настройки чи перепрошито під себе?
правильно, чтобы ехала нормально нужно прошивку нормальную ставить - раз
и железо чтобы было нормальное - два

но сильной плавности на микасе не ожидайте - это вам не январь
\"раз\" и \"два\" местами попутал...  ;D
Славута 1.2 инжектор -- 2007г.в. -- 120000км. -- М10.3 -- ГБО-1

Володимир

Цитата: Max 55но сильной плавности на микасе не ожидайте - это вам не январь
Я на Январі не їздив, але моя досить плавний хід має, з карбом не порівняєш.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Aryan

Підскажіть будьласка який тиск повинен бути на рампі при непрацюючому двигуні. В мене 3,5 атм. При працюючому двигуні не міряв. ( в книгах пишуть різне то 2,8-3,2 то 2,8-3,5). В мене авто 2010 року, датчика фаз немає --- який в мене вприск? Попарний? Фазований?
З осені ніяк не можу подолати підвищеної витрати палива, після заміни непрацюючої лямбди у свічок очистився не весь ізолятор а тільки кінчик, раніше і ізолятор і весь метал свічки був чистий а тепер в сажі, вже двічі перевіряв лямбда працює сигнал міняється 0,1---0,9. Перевірив сам всі датчики і дроти до них, потім під час диагностики - сигнал всіх датчиків правильний. Виставив правильно мітки.
2 роки їздив і більше 8 літрів розходу не було, заміряю по кілометражу і кількості залитого палива.

Max 55

на работающем движке и надо мерять - 2,2...2,5 должно быть!
а на счет расхода надо диагностику комп. делать, для начала

Aryan

Вже тричі був на диагностиці, похибки не знаходять, та й сам займаюся диагностикою тільки не авто а електрообладнання.

Виходить в мене підвищений тиск? Де можна досконало почитати про способи вприску (фазований, попарний).??

Оверпост исправил. Пользуйтесь кнопкой \"ИЗМЕНИТЬ\". VladimirNN

Max 55

при НЕ работающем движке 3,5 нормально

попарный впрыск

Сергей

Цитата: Володимир
Цитата: Max 55но сильной плавности на микасе не ожидайте - это вам не январь
Я на Январі не їздив, але моя досить плавний хід має, з карбом не порівняєш.
на микасе можна добится плавности да ещё какой  *YES*
Мой стиль вождения,зависит от
количества бензина в баке.

Володимир

Цитата: AryanВже тричі був на диагностиці, похибки не знаходять, та й сам займаюся диагностикою тільки не авто а електрообладнання.

Виходить в мене підвищений тиск? Де можна досконало почитати про способи вприску (фазований, попарний).??

Поміряй тиск на працюючому двигуні, можливо регулятор тиску не скидає тиск при роботі двигуна. Може бути таке, що є підсос на патрубку що з\"єднує регулятор тиску з ресивером.

Почитай цей документ http://vlad5229.narod.ru/musor/M797-E2.rar , зрозумієш як працює інжектор.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Aryan

Цитата: Володимир
Цитата: AryanВже тричі був на диагностиці, похибки не знаходять, та й сам займаюся диагностикою тільки не авто а електрообладнання.

Поміряй тиск на працюючому двигуні, можливо регулятор тиску не скидає тиск при роботі двигуна. Може бути таке, що є підсос на патрубку що з\"єднує регулятор тиску з ресивером.

Почитай цей документ http://vlad5229.narod.ru/musor/M797-E2.rar , зрозумієш як працює інжектор.
Спасибі. Завтра буду міряти. Підсосу немає- провіряв.

Андрій

Доброго вечора!в мене славута 1.2і 2007р 30т.км пробіг на повному баку проїжжаю 400км і машина глохне з цих 400км 300км по селах по  10хв прогрів 20км пробіг по снігу і так приблизно всі 300км ну а 100км траса це нормально?бензин а92 окко!

bigbaby

у мене розхід і експлуатація подібні. Пробег матинки 54000 км. То всьо ЗИМА.

Андрій

Надіюся весною стане краще  бо авто купив в листопаді і зразу зима й розхід!

Андрій

Дякую,не буду!просто це перевіряв на скільки вистачить!

З ходовою все нормально,резина нова россава нордіка,яка прошивка не знаю,ну нс заводська міняли за 200грн,вчора замовив клайн адаптер хочу навчитися сам цим займатися,правда ще прошивку хорошу знайти треба! швидкісмий режим по селах 30-65км!