Выбор болгарки

Автор Max 55, 09 Листопада 2010, 00:33:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Max 55

Хочу купить болгарку с размером круга 150 мм, каких производителей может каждый из вас посоветовать, или наоборот некоторых отсеять? :devil:

Дмитрий

Прежде объясни зачем он тебе?

Kritik

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Max 55

Болгарка нужна, резать уголки  и др. металл на даче и в гараже

Бюджет - 500 грн

Romka

Фиолент - цена чуть выше Китая, работает как профи.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: Max 55Хочу купить болгарку с размером круга 150 мм, каких производителей может каждый из вас посоветовать, или наоборот некоторых отсеять? :devil:
Краще 125 мм, і для різки металу брати круги лугаабразів 1,6 мм товщини, як практика показує служать саме довше. В мене еврокрафт, то скільки вона вже перерізала  бетону,  заліза,  дерева і плитки вже другу пару щіток дотераю. Розміру круга вистарчало навіть на різку рельс.

Чого я проти 150 мм, так це її розміри та вага, плюс кнопка вній не має постійної фіксації, потрібно постійно нажимати на кнопку.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

User2108

Verto можна брать, але там не регулюється швидкість обертів. пиляє все, що під руку попадає (бетон, рельси, кутники, ДВП, ДСП і т.д і т.п.)

булат

выбрал \"другой производитель\".
покупал как то дрель SKIL в метро со скидкой. супер инструмент.
в эпицентре тож видел какие то инструменты этой фирмы,правда про болгарку не помню, не интересовался

M@X

на работе меняли болгарки десятками. горели почти каждый день. в результате перешли на \"лепсе\" и \"интерскол\". уже месяцев 5 никаких проблем. + это \"отечественные производители\", на них без проблем можно купить якоря или коллекторы для дальнейшего ремонта

Юрій

В мене є Штерн. Китайський. Нічо, працює вже більше 10 років. Правда слабенька і трохи вібрує - на руки тяжко.
Ще купив Макіту Великобританську. Тих речей нема, що в Штерні, але набагато дорожча.
Якщо тобі не для професійної роботи,- то починай з чогось дешевшого. І подумай, чи є зміст купляти велику, чи можна малою обійтися? Бюджет різний.
В всякому випадку ніколи не економ на дисках - не бери дешевих. Тріскають і розлітаються в різні сторони з різними травмами. І окуляри купи зразу.
Удачі!

Юрій

Цитата: максимна работе меняли болгарки десятками. горели почти каждый день. в результате перешли на \"лепсе\" и \"интерскол\". уже месяцев 5 никаких проблем. + это \"отечественные производители\", на них без проблем можно купить якоря или коллекторы для дальнейшего ремонта

Інтерскол не отєчєствєнний проізводітєль, а російський. Збирають з китайських запчастин.
А наші - тільки Фіолент Сімферопольський. Але він дорожчий. Зато працює добре. Колись, за Союзу, вони скачали з Боша всьо. Тепер запчастини в них одинакові.
Правда, не кругом знайдеш Фіолент. Дефіцит.

Дмитрий

Лично я от Makita тащусь,а на 500гр помоему SPARKY будет нормальной.

Андрей

я теж за Макіту так як для роботи і якщо для постійного виккористання краще ненайдеш так як я робив на заводі і там куплялись кожен місяць по 2 штукі різних фірм (які ломались і небули придатні  ремонту)  начинаючи з китаю росії і іншими фірмами які я чув в перше ....
А потім непожаліли гроши і копили макіту то я напротязі пів року останнього якого я там робив за ней нічув нічого так як вона працювала безвітказно ( а єдине те що перебили дріт чимось то поміняв ) і тим пачі в важких умовах ,бо вже через пару місяців по виду важко було сказати що то макіта вона була побита брудна і т.д ,але працювала на всі 100%

Dir

Макита рулит, но если для дома спарки пойдет, сам уже лет 8 стройкой занимаюсь, чего только не юзал!!!
o5o9815362

Alex Miha

Не покупай Евротек. Срань ещё та. Я купил болгарку 4 года назад. Так она по-началу вроди нормально ещё работала. Но последние 2 года с ней шото случилось - обороты скачут, корпус греется так, шо в руках не удержишь.